Greitai prasidės kruvinojo Mėnulio spektaklis – kas mūsų laukia?

kruvinas-menulisRugsėjo mėnuo dangaus stebėtojams bus išties magiškas. Kaip rašo „Independent“, pirmąjį rudens mėnesį įvyks neįprastas reiškinys, koks pasitaiko ganėtinai retai.

 

Rugsėjo mėnesio pabaigoje naktinį dangų vėl papuoš kruvinasis Mėnulis. Konspiracinių teorijų tyrinėtojai netgi skelbia, kad kruvinasis Mėnulis taps pasaulio apokalipsės pranašu.

 

Tačiau vien tik šiuo reiškiniu naktinis spektaklis nesibaigia. Iš pradžių rugsėjo 28-osios naktį Mėnulis bus itin arti Žemės planetos, įvyks vadinamasis Supermėnulio reiškinys. Tuo metu Mėnulis turėtų būti neįtikėtinai ryškus ir nušviesti nakties dangų.

 

Tačiau netrukus po to Mėnulis pradės nykti. Galiausiai vienintelis Žemės planetos palydovas visiškai bus užtemdytas, kadangi Žemė atsidurs tarp Mėnulio ir Saulės. Tačiau Mėnulis užtemimo metu neturėtų visiškai pradingti iš vaizdo.

 

Saulės spinduliai turėtų aplenkti Žemę ir šviesa turėtų patapti raudonos it kraujas spalvos, tuo pačiu kruvinai nudažyti ir Žemės palydovą.

 

Kai kurie pseudomokslininkai yra netgi įsitikinę, kad toks Mėnulio ir Saulės ryšys į Žemę atneš itin didelių potvynių, kurie gali pasibaigti apokalipse. Tačiau problemos tuo gali nesibaigti. Žemę gali sukrėsti ir itin galingi Žemės drebėjimai bei ugnikalnių išsiveržimai.

 

Beje, lietuviai taip pat galės išvysti šį Mėnulio spektaklį. Lietuvoje visiškas Mėnulio užtemimas bus matomas rugsėjo 28 dieną apie 4 valandą ryto.

 

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
XXI

Sakykit ką norit, bet jei iš tikro egzistuoja magijos pasaulis…
Tai per kruvinąjį mėnulį po miškus lakstys vilkolakiai, o pradinėse mokyklėlėse ir vaikų darželiuose kas 15 minučių bus Hario Poterio Ir Tamsos Valdovo Voldemorto Dvikovos…
Jei jau taip…

REDdog

Nemanau, kad toks dalykas kaip paprastas dangaus kūnas gali nuspėti ateitį ar panašiai….
tiesiog tiems žmonėms kas turi teleskopus bus įdomus ir gražus reginys….

Omcikas

Šįkart manau kruvinasis mėnulis reikš europietiškos europos pabaigą ir kruvinojo islamo europoje pradžia.

Omcikas

Islamo Tautos vėliavoje pavaizduotas mėnulis, kurį užtemdo raudonas “blynas” taigi, ką reiškia kruvinasis mėnulis, net pritempinėt prie islamo nereikia, tiesiog tai akivaizdu.

anonimas

2012 metais turejo gi buti tai cia kad jau apie 2015 tai maziausiai reikia tiket ir tiesiog gazdina zmones…

valio

vel pasaulio pabaiga!….Tai vergoves nebus?…..Kai kam bus viltis durniu motina…….

ivan

4 valanda pats miego įkarštis,tai neteks matyt tokio įstabaus reiškinio…

Anonimas

Nu jau. Nebe taip ir tradiciškai. Negalvokit apie tai ir dangus bus giedras ;)

Asssssssss

Tai tradiciskai, bus debesuota ir lis

Taip pat skaitykite