Karste atsibudusi mergina mirė antrą kartą

n-perezNeįtikėtinas ir sunkiai suvokiamas nufilmuotas incidentas įvyko Hondūro mieste La Entrada. 16 metė vietos gyventoja Neysi Perez buvo paskelbta mirusia po to, kai netikėtai susmuko savo namuose. Gydytojai konstatavo jos mirtį.

 

Į karstą ištekėjusi paauglė buvo paguldyta su savo vestuvine suknele.

 

Po laidojimo ceremonijos susirinkę svečiai išgirdo verksmus ir pagalbos šauksmo garsus sklindančius iš kapo. Palaidotos merginos giminaičiai nieko nelaukdami išdaužė cementinę kriptą, tačiau rasta 16 metė buvo aptikta be gyvybės ženklų ir medikams nepavyko atgaivinti antrą kartą mirusios paauglės.

 

N. Perez kūną iš kriptos ištraukę giminaičiai pastebėjo, jog visi paauglės pirštai buvo smarkiai sužaloti. Kaip manoma atsibudusi šoko būsenos mergina bandė plikomis rankomis išdaužti karste buvusį stiklinį langelį.

 

Nepavykus atgaivinti iš kapo ištrauktos merginos, jos kūnas vėliau buvo sugrąžintas į tą patį kapą.

 

Kapinių darbuotojas Jesus Villanueva teigė, kad riksmus jis, sklindančius iš paauglės kapo išgirdo daug anksčiau, tačiau jam pavyko įtikinti save, kad riksmai sklido iš greta kapinių esančios vietos.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
vilma

kazkokia tragedija ,palaidojamas gyvas zmogus ,ziauru .

Taip pat skaitykite