Bitėnuose lietuvis nufotografavo milžinišką NSO virš savo galvos

Bitėnai išsidėstę dešiniajame Nemuno krante, Vilkyškių kalvagūbryje, pro kaimą teka Bitės upelis. Kiek į vakarus nuo kaimo stūkso Rambynas, jo šlaite yra Bitėnų kapinės, kuriose 1993 m. perlaidotas Martynas Jankus, taip pat ilsisi Vydūno palaikai. Bitėnuose buvo didžiausia gandrų kolonija Klaipėdos krašte. Bitėnai – Mažosios Lietuvos kaimas Pagėgių savivaldybės teritorijoje, 11 km į pietryčius nuo Pagėgių. Yra Rambyno regioninio parko direkcija. Per lietuvių tautinį atgimimą Bitėnai tapo svarbiu draudžiamosios lietuviškos spaudos leidimo ir platinimo centru. Šį darbą su J. Mikšu, J. Šliūpu ir kitų dirbo Bitėnuose gyvenęs M. Jankus. Nuo 1883 m. Bitėnuose buvo lietuvių spaudos, daugiausia mėnraščio „Aušra“, sandėlis. 1892–1909 m. veikė iš Tilžės atkelta Jankaus spaustuvė; buvo leidžiami 6 laikraščiai, išspausdintos 104 knygos. 1944 m. vokiečiai į Rytų Prūsijos gilumą evakavo Bitėnų gyventojus. Anomalija.lt skaitytojas Arvydas papasakojo apie savo susidūrimą su neatpažintu skraidančiu objektu Bitėnuose (Pagėgių seniūnija).
 
Maža to, liudininkui pavyko padaryti kelias paslaptingo objekto nuotraukas. Pateikiame neredaguotą Arvydo pasakojimą.
 
„Sveiki visi. Dirbu prie elektros skirstyklų Bitėnuose ir liepos menėsį buvau liudininkas tiesa pasakius nežinau ko. Pradėsiu nuo pradžiu. Eilinė darbo diena, dirbu antroje pamainoje, tad jau buvo vakaras, kažkur apie 21:00 val. Apie savo darbo ypatumus daug nepasakosiu, tik paminėsiu, kad mėgstu dirbti grojant muzikai, tad ir tą vakarą buvau su ausinėmis.

 

Dar buvo visai šviesus (na gal kokiais 40-60% tamsiau, kadangi jau diena ėjo pabaigon) paros metas ir man dirbant prie vienos skydinės staiga pasidarė taip šviesu, kad atrodė, jog danguje pasirodė antra Saulė. Atisuku (klūpėjau ant kelių) ir pastebiu danguje ryškią, ryškią šviesą. Tokio ryškumo man rodos net Saulė nebūna. Nieko negirdėjau, net nemačiau iš kur tai išdygo, kadangi buvau nusisukęs.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

nso-bitenuose

 

Tuo metu ant veido buvo geltoni akiniai, tai jie šiek tiek padėjo įžvelgti objekto formą. Tai buvo kažkoks apskritimo formos objektas kuris kabojo gal 30 metrų virš mano galvos. Pats objektas buvo kažkur apie 20 metrų skersmens, sunku pasakyti. Nusiėmiau ausines ir tada išgirdau, kad objektas skleidžia tokius žemus pulsuojančius labai garsius garsus kurie šiek tiek maišėsi su elektros skydines garsais.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Šviesa kuri sklido irgi buvo nepastovi, tai šiek tiek daugiau švietė, tai mažiau. Pats objektas lėtai judėjo tai į vieną pusę, tai į kitą, tarsi plaukiojo nedideliais atstumais dangumi. Greitai ištraukiau telefoną ir pradėjau fotografuoti. Manau niekas nesistebės, kad net rankos drebėjo. Spėjau padaryti keletą nuotraukų ir objektas staiga tiesioginė šio žodžio prasme šovė į viršų ir gal už vienos sekundės pamačiau tik mažą tašką danguje, o vėliau ir tas išnyko.

 

nso-bitenuose

 

Įkeliu į forumą nuotraukas, nes tikriausiai niekas net nepatikėtu manimi jeigu papasakočiau tokią istoriją. Su nuotraukomis nieko nedariau, perkeliau į kompą ir siunčiu čia. Atiprašau už kokybę nes fotografavau “ant greito”, tai zoominau, tai ne, žodžiu dariau viską, kad tik kuo greičiau ir daugiau turėčiau. Dar ir drebančiomis rankomis, tad kas išėjo, tas. Nežinau kodėl, bet nuotraukose šviesa yra labiau mėlynos spalvos, nors ji man atrodė balta. Taip pat labai tamsus fonas, bet kaip pažįstamas fotografas paaiškino taip atsitinka tada, kai į objektyvą patenka labai daug šviesos.

 

Nebuvau kažkoks NSO ar ateivių fanatikas, bet prisipažinsiu po tokio įvykio perskaičiau viską ką tik galėjau.

 

Kas tai galėjo būti?“, – savo pasakojimą klausimu užbaigia įvykio liudininkas.

 

Žemiau rasite visas Arvydo padarytas nuotraukas.

 

Nuotrauka nr. 1

 

Nuotrauka nr. 2

 

Nuotrauka nr. 3

 

Nuotrauka nr. 4

 

Nuotrauka nr. 5

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Zeimeris

Nerodo fotkiu.. Kame reples?

Saulys

Gal kas turi tas pacias problemas? kai pabandziau paziureti nuotraukas mane nukreipe i “Prisijunkite” o kai “Prisijungiau” narsykle nerado nei vienos nuotraukos. Vienok istorija kuria pasakojo mano tetis ivyko 1980 – 85 laikotarpyje. Vidukleje prie Vidukles baznycios. laikas pasak pasakojimo buvo apie 0. 00 – 2.00 Tvuli (tuo metu sveciavosi Vidukleje) prikele stipri sviesa is lauko. Kambarys buvo apsviestas kaip diena, gal ryskiau – kaip kad saule butu uz lango. Kai priejo prie lango pasiziureti, lauke buvo sviesu, visi daiktai ryskiai apsviesti kazko. po kiek laiko sviesa staiga uzgeso. Tada niekas apie UFO daug nekalbejo, o ir mano tetis neturejo… Skaityti daugiau »

skywalker

Daug kas Lietuvoje yra tokius reiskinius mate.

viktorija

mano vyras ir praeita vasara mate ta pati …jai butu buves vienas galvociau kad prisisapnavo,bet jis buvo su dar dviems draugais …si reiskini jie taip pat stebejo viduri lauku prie elektros laidu

nezinau

“Taip pat labai tamsus fonas, bet kaip pažįstamas fotografas paaiškino taip atsitinka tada, kai į objektyvą patenka labai daug šviesos.” O jūs dar čia aiškinat, kad turėjo labai šviesu būti 21:00…

:DD

Pirma čia aukštos itampos stulpai prie jų nebūna jokių skydiniu visos skydinės į kurias tokie laidai eina yra didžiuosiuose miestuose ir aptvertos tvoromis, antra 21 h visiškai šviesu ir čia išvis toks jausmas kad su žiebtuvėliu nakti į abjektyva pašviesta mėlinu ledu :D Gal dar minimaliai kažkas pafotoshopinta fail krč.

EM

Pries du vakarus maciau keista sviesa, taciau tik momenta, buvo ryskia smaragdines spalvos, bet gal kokia kometa ar kas, bet keista, jog ji kilo i virsu 90 laipsniu kampu. Taciau cia niekis.. Pries gera pusmeti, apie 21h vakaro su draugu sustojome isgerti kavos, vakaras, tamsu. Ir pries akis horizonte isvydome ar tai radona ar rozine spalva, kuri labai greitai skrido viena kryptimi ir po akimirkos, apsisuku ir kazkur 45 laipsniu kampu nuskrido. Mano nuomone tokiu nesamoniu (lektuvu, raketu) neegzistuoja nes tokie manevrai prasilenkia su fizikos desniais, bent jau su zmonijos isradimu galimybemis.

EM

[apsisuko*]

Chachacha

21h vasara lauke dar sviesu buna, o cia nuotraukose tamsu. :DDD fail… neblogai su photoshop padirbeta tikrai :)

o gal

Ar negalėjo būti kas nors su elektros laidais kokia iškrova arba prisiliesti laidai tarpusavyje ir sukelti kokį šviesos žaismą nuo iškrovos? Juk kaip pats minėjo garsas buvo panašu kaip elektros skydinės tai gal tikrai dėl laidų susilėtimo, o ir šviesa matosi toje vietoje kur laidai yra.

NSO RC

Keista kad niekas neatkreipė dėmesio į paros laiką… Liepos mėnesis 21:00
Kad ir dabar esant Rugpjūčio mėnesiui išeikit į lauką 21:00 ir suprasit visas šio NSO keliamas mistikas….

wqw

Man atrodo jei ce spicelei taip apgaut nori,tai tas kaimas pasienis lietuvos,galejo but ir pasienio sraigtasparnis

Taip pat skaitykite