Šiurpu: paslaptingas tiltas, skatinantis šunis žudytis

tiltas-2Škotijoje, Vakarų Danbartonšyre, yra tiltas, kurį pastarąjį šimtmetį gaubia šiurpi paslaptis. Nuo šio tilto yra nušokę jau daugiau nei 600 šunų, iš kurių 50 užsimušė.

 

Nesuprantama, kuo šalia gotikinės bažnyčios esantis tiltas taip traukia šunis – vieni spėja, kad smalsumas, o kiti dėl savižudiškų šuolių kaltina antgamtines jėgas.

 

Tikybos ir filosofijos mokytojas Paulas Owenas dienraščiui „The Sun“ papasakojo ir savo patirtį: „Prieš dvejus metus užlipęs ant tilto pajutau stiprią jėgą. Atrodė, kad kažkas bando mane nustumti nuo tilto, visai kaip ir šunis.“

 

Kiti vietiniai tvirtina, kad tiltą persekioja šmėkla, kuri dėl kažkokių priežasčių nori žudyti šunis.
Gyvūnų elgsenos tyrėjai teigia, kad šunų noras iš aukštai žiūrėti žemyn – visiškai pateisinamas. Pasak jo, nuo tilto šokti gyvūnus paskatino ne kas kita, o smalsumas.

 

Keista tai, kad visi nuo tilto nušokę šunys turi kažką bendro: visi turėjo pakankamai ilgus snukius, negana to, nušokdavo nuo tos pačios tilto vietos.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
REDdog

Na, tai gali būti tik pramanai…
Tačiau ką gali žinoti… galbūt tame yra dalelė tiesos…

G

Nezinau kiek cia tiesos, buvau aplankiusi sia vieta, nejauciau jokios keistos energetikos, taip pat nemazai zmoniu vaiksciojo su sunimis ir jie jokio susidomejimo tiltu nerode

Taip pat skaitykite