Meilės galia: 67 metus santuokoje gyvenusi pora mirė tą pačią dieną

meile-iki-mirtiesNaujosios Zelandijos pora – 94-erių Hugh Neesas ir jo žmona 92-ejų Joan mirė tą pačią dieną – vyras mirė nuo vėžio, o jo sutuoktinė po dviejų valandų – nuo širdies smūgio, skelbia telegraph.co.uk.

 

Santuokoje jie išgyveno 67 metus.

 

Šeimos nariai sakė, kad sutuoktiniai buvo labai prisirišę vienas prie kito, jie negalėjo atskirai praleisti nė vienos dienos.

 

Pora numirė globos namuose, į kuriuos įsikraustė tik prieš porą mėnesių. Čia jie atsikraustė smarkiai blogėjant vyro sveikatai. „Jie buvo giliai tikintys krikščionys, jie žinojo, kas artėja, ir tai jiems nekėlė jokių problemų“, – sakė poros sūnus Robertas Neesas.

 

„Jų išėjimas yra liūdnas, bet kartu ir džiugus. Gyvenimas pastaruoju metu jiems nebuvo lengvas, dabar tai baigta“, – sakė jis.

 

Jų duktė tai, kad pora mirė beveik vienu metu, vadino stebuklu. „Jie sakė, kad norėtų mirti kartu, tačiau aš netikėjau, kad taip ir nutiks“, – sakė ji.

 

Pora susilaukė penkių vaikų, du iš jų mirė anksčiau už juos. Jų 31-erių anūkas praėjusiais metais buvo nušautas nusikaltėlių Argentinoje.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jaunėlis

Puikus pavyzdys koks turėtų būti santuokinis gyvenimas.

Taip pat skaitykite