Nufilmuotas kraupus demono apsėdimo atvejis (N-18)

dvasios-apsedimasNuo senų senovės žmones domino pasaulis, kurio negalima paliesti, apčiuopti ir suprasti. Demono apsėdimas – bemaž vienas iš mistiškiausių ir neįtikinamiausių reiškinių. Ar tai tik dar vienas mitas, ar kraupi realybė? Mistikai ir egzorcistai reiškinio autentiškumu neabejoja, tačiau skeptikai laikosi priešingos nuomonės. Pastarieji tvirtina, kad tai viso labo psichinė liga.

 

„YouTube“ internetinėje svetainėje pasirodė vaizdo įrašas kuriame užfiksuotas demono apsėdimo atvėjis – bent jau taip tvirtina jo autoriai.

 

Įraše matoma afroamerikietė, kuri filmavo save ir pristatinėjo makiažo priemones. Vaizdas niekuo nesiskirtų nuo kitų panašių „YouTube“ įrašu, jeigu ne filmuko autorės šokiruojantis elgesys vaizdo įrašo pabaigoje.

 

Merginos elgesys staiga pasikeičia nuo ~0:45 sekundės (demėsio, filmuko turinys gali šokiruoti):

 



 

Įraše matome, kad mergina staiga pasikeičia ir tarsi „atsijungė“ nuo išorinio pasaulio. Po kelių sekundžių pradeda iš visos jėgos daužyti savo galvą į stalą.

 

Pasak egzorcistų, apsėsti žmonės dažnai daro dalykus kurie nuo jų laisvos valios nepriklauso, nes žmogaus kūną valdo ne jie patys, o demonai kurie jį užvaldė.

 

Nors vaizdo įrašas atrodo tikrai kraupiai, internautai pasidalino net į 3 stovyklas: vieni tiki, kad esame apsėdimo liudininkai, kiti tvirtina, kad mergina tiesiog turi psichinę ligą, o tretieji yra užtikrinti, kad tai viso labo surežisuota situacija. Užsienio žurnalistams susisiekti su vaizdo įrašo autore nepavyko.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
20 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Torex

Net nekomentuosiu. Fake.

Cipsas

Patys komentatoriai dalbajobai atsiprasant. Rasistu gauja.

REDdog

Tame video ji pradėjo daužyti galvą…
Bet aš netikiu, kad ją apsėdo demonas, nes kraujas taip greitai nepradės bėgti vos po kelių nor ir labai stiprių smūgių į galvą ir veidą…
grynas FAKE…

Tadas

Matosi aiskiai kad netikra cia yra

Paradigm Shift to skirmyz

Fuck you nigga! Suck my cock!

Terrible Tommy

Skirmantai, ant visų raunies net užsiregistrinęs! Isivaizduoji kiek už tokius komentus gausi minusų į accauontą? Pacituosiu tave patį: “Px visiems ką tu čia rašai. Vėjus stumi.”. Piderais, rasistais vadinjies. Gėdinkis, troli.

skyrmiz

Gedinki liurbi pats, geda tarp tokiu ydijotu ir gyvent!

ttt

Naujas Makeup čia tas trankymai į stalą kad suspaustu pudra ir akių šešelius. Viskas okey čia. :)

povas vadas

tai visi nygriai tokie kai kamera filmuojancia pasimato. nesuprantu kaip sitie bezdzones ne i snyko su dynozaurais turbut kad i raudonaja knyga i rasyti kaip fara onai is egipto.

skyrmiz

Kaip tu neisnykai su kitais lietuvos pederastais?

To skyrmiz

Lygiai taip pat kaip ir tu neisnykai lietuvos pederaste :)

Keistuolė

Akivaizdžiai, kad rasistas. Klausyk, gal nusileisk ant žemės, ką? Nes tiek juodaodžiai, tiek baltaodžiai tokie patys. Nei jie, nei mes nesam geresni.. Bet, ar kvailokam žmogui kažką išsaiškinsi? Vargu

...

Gryna nesamone. Akis taip greitai neistintu, dauzo i stala su kakta, todel jokio tiesioginio kontakto su akimi nera. Kraujas sakyciau per daug tamsus, o dar svirkscia is kaktos fontanu, kaktoje guzas? Visiska pieva.

Ko ir benorėti

Bažnyčios ir klerikalų finansuojamas forumas kad kitokias nesamones rašinėtų? Argi asilai nematote kad čia pagrindiniai forumo nariai yra VDU religijos fakulteto studentai? O forumo adminas tai ir su kgb struktūromis turintis ryšį paukštelis?

Taip pat skaitykite