73 metus susituokusi pora mirė tuo pat metu

pora66-erių Dougas Wilsonas per penkias minutes sulaukė dviejų skambučių su liūdnomis žiniomis – vienas po kito mirė abu jo tėvai. Prieš Antrąjį pasaulinį karą susipažinusi amerikiečių pora anapilin iškeliavo beveik tuo pat metu, nors gyveno skirtinguose slaugos namuose, rašo „The Independent“.

 

89-erių Lillian Karr Wilson ir 93-ejų Williamas Wilsonas abu kentėjo nuo Alzheimerio ligos ir pastaruosius kelerius metus gyveno atskirai – jais buvo rūpinamasi skirtinguose slaugos namuose.

 

Jų sūnus D.Wilsonas žinių apie abiejų tėvų netektį sulaukė balandžio 7-osios ankstų rytą. „Mes į tai žiūrime kaip į palaimą, nes vietoj dvejų laidotuvių turėsime vienerias“, – prisipažino jis.

 

Pora susipažino prieš Antrąjį pasaulinį karą Kentukyje. W.Wilsoną pašaukė į armiją, ir jis turėjo atsisakyti gautos stipendijos Vakarų Kentukio universitete. Pora nusprendė nedelsiant susituokti, nors tam ir prieštaravo abiejų tėvai.

 

Po ketverių metų W.Wilsonas grįžo iš karo namo, ėmėsi verslo – vadovavo kelioms parduotuvėms. Jis net pradėjo vesti rytinę radijo laidą, kurioje kalbėjo apie verslą.

 

Po kurio laiko šeima išsikraustė į Atlantą, kur santaupas išleido prekybos centro įsigijimui, tačiau šie planai sustojo dėl biurokratinių kliūčių. Vėliau jis įkūrė sėkmingą nekilnojamojo turto įmonę, o L.Wilson iki pensijos dirbo banke.

 

Jie išliko artimi ir paskutiniais gyvenimo metais – sūnus Dougas motiną vis nuveždavo aplankyti W.Wilsono, kuris gyveno už pusvalandžio kelio automobiliu.

 

„Aš neišeisiu, kol Billas neišeis“, – kartą pasakė L.Wilson. Jos žodžiai išsipildė – moteris mirė Leksingtono slaugos namuose, praėjus vos kelioms minutėms, kai paskutinį kartą Veteranų centre Vilmore iškvėpė jos vyras.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Paradigm Shift

Tai čia gal autorius ne ten ikėlė? Kaip žinau anomalija.lt rašo ne apie atsitiktinumus.

Makaronas

O tau tai ne Anomalija, kad jie abu mirė panašiu laiku? :)

Taip pat skaitykite