Vaidenasi pasiklydusi Jimo Morrisono šmėkla

morrison-2Neaiškiomis aplinkybėmis prieš 40 metų miręs „The Doors“ vokalistas gali būti labai nelaimingas, todėl jo siela ieško ramybės vaikystės namuose.

 

Arlingtono (Virdžinija) gyventoja Rhonda Baron sako, kad jos namuose pradėjo lankytis „The Doors“ vokalisto Jimo Morrisono vaiduoklis. Jis nuolat pasirodo ir net gulasi su šeimininke į vieną lovą.

 

„Aš nuėjau miegoti. Greta manęs atsirado vaiduoklis. Jis gulėjo ant nugaros, paskui pasivertė ant šono ir ėmė žiūrėti į mane. Vaiduoklis atrodė tarsi dūmelis, visas perregimas“, – papasakojo moteris apie vieną susitikimų su J. Morrisono šmėkla.

 

R. Baron mano, kad vaiduoklis pradėjo lankytis jos namuose, nes kadaise, dar būdamas vaikas, garsusis muzikantas juose trumpai gyveno. J. Morrisonas dažnai kraustėsi, mat jo tėvas buvo kariškis. Dabar dvasia grįžta į šiuos namus, kad atrastų ramybę.

 

„Jis nelaimingas ir ieško vietos, kur galėtų pasijausti kaip vaikystėje“, – sakė amerikietė. Ji neatskleidė, kiek laiko vaiduoklis jau rodosi ir ką rengiasi dėl to daryti.

 

27 metų J. Morrisonas mirė 1971-aisiais Paryžiuje. Oficiali mirties priežastis – širdies priepuolis. Tačiau yra ir kitų versijų. Jis galėjo perdozuoti heroino. Dainininkas, kurio populiarumas neblėsta iki šiol, palaidotas Paryžiaus Per Lašezo kapinėse.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
lol

Vaidenasi ir vaidenasi, jus gal nebevartokit tu narkotiku :D

Taip pat skaitykite