Amerikietė džiaugiasi trečia krūtimi: „Noriu būti nepatraukli vyrams“

Jasmine-Tridevil-jpgŠlovės ištroškusi jauna moteris plastinėms operacijoms išleido 12 000 svarų sterlingų, kad turėtų trečią krūtį. 21-erių Jasmine Tridevil pinigus taupė dvejus metus, tada susirado grožio chirurgą, kuris sutiko atlikti šią beprotišką operaciją.

 

Kaip mergina pasakojo vietiniam radijui, šią operaciją atsisakė atlikti daugiau nei 50 chirurgų. Trečioji krūtis buvo padaryta iš silikono implantų, o oda paimta nuo moters pilvo.

 

Mergina iš Floridos tikina, kad trečiąją krūtį jaučia taip pat, kaip ir kitas krūtis, ir nesvarbu, kad trečiasis spenelis – ištatuiruotas.

 



 

J.Tridevil svajoja kurti realybės šou apie save, kurį rodytų MTV. Trečioji krūtis jai galėtų padėti siekti tikslo – tokios nuomonės laikosi J.Tridevil. Tačiau tai dar ne visos priežastys, kodėl ji ryžosi tokiai operacijai.

 

„Man to reikėjo, nes noriu atrodyti nepatraukli vyrams. Nebenoriu vaikščioti į pasimatymus. Dauguma vaikinų galvos, kad tai šlykštu. Bet pati vis dar galiu jaustis graži“, – sakė ji.

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Pinguin TOTO

1. Matyt su bernais nesiseke.
2. Ta trecia krutis paaiskina pirma punkta
3. Antras punktas parodo menka proteli kuris patvirtina pirma punkta

Zenius

Leninas tau tik šuvis į kakta! Pedike blet!

Leninas

Tu tik ziurk kad tau kasnors suvio i kakta nesukistu

Leninas

Viena vyrus sugalvojo zudyt ,kita pavirto i sekso pripuciama lele o sita prisiklijavo trecia papa nu ka dar galime is merginu pamatyt?

TDK

vat kaip protelis nuciuozia

Taip pat skaitykite