Stebuklas Filipinuose: trimetė „trumpam pabudo iš mirties“

ahsbabyclue1-600x350Prieš mažiau nei savaitė mažylė sunkiai susirgo ir buvo išvežta į ligoninę.

 

Penktadienį gydytojai konstatavo klininkinę mirtį, nes nematė jokių gyvybės ženklų.

 

Tą pačią savaitę, sekmadienį gedintys artimieji surengė laidotuves su mišiomis, kurių metu su mažąja galėjo atsisveikinti visi norintys. Šeimos kaimynas staiga sunerimo – jis pastebėjo, jog mergaitė judina galvą… Vaiko tėvas skubiai ją iškėlė iš karsto ir davė atsigerti vandens.

 

Per kelias minutes mergaitė buvo nuvežta atgal į ligoninę. Deja, tą patį sekmadienį stebuklu patikėjusi šeima vėl nugrimzdo į liūdesį – gydytojai paskelbė nerandantys jokių gyvybės ženklų. Mergaitė neišgyveno.

 

Pasak gydytojų, jau yra buvę keletas atvejų, kai mirę žmonės netikėtai prabunda. Prabudę dar paprašo vandens ir vėl užmiega amžinuoju miegu.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nesvarbu

bet orgainai turetu but ispjauti ar ne?

...

o is kur tavo manimu zombei atsirado?

manpx

Ai tie zombiai.

LMT

Taip, tokiu atveju ne vienas, prie skeletal metu spaudoj skaiciau kaip is karsto priesikele senole Italijoje.O siaip tai apie pabudimus is numirusiu zinojo senoves egiptieciai-jie palikdavo mirusiesiems maisto ir drabuziu

illuminati

senoves egiptieciai maisto ir drabuziu (ir netik) palikdavo tik turtingiesiems ir valdovams, jie beja budavo mumifikuojami, taigi mano manymu turejo isvis mazai sansu prisikelti…

Taip pat skaitykite