Košmariška liga: vyro sėklidės sveria 45 kg

vyras-seklidesDanas Maureris iš Mičigano, JAV, nusprendė paviešinti savo problemą, kad galėtų surinkti pinigų ligos diagnostikai ir gydymui. Vyrą kankinanti problema – 45 kg sveriančios sėklidės.

 

Tai, kad toks jų svoris yra liga, vyras nežinojo daug metų. Jo šeimos gydytojas šią problemą siūlė išspręsti tiesiog numetant daugiau svorio. Danas tai ir mėgino. Iki sukankant 30 metų, jis stropiai mankštinosi, tačiau tai problemos panaikinti nepadėjo – net ir sumažėjus kūno svoriui, sėklidžių kapšelis vis augo.

 

„Kai išeinu į miestą, žmonės nepaliauja spoksoti į mane. Jie stengiasi būti mandagūs, tačiau, kai pamato, kad su manimi kažkas negerai, smalsumas juos nugali“, – skundėsi vyras.

 

Nežmoniški skausmai amerikiečiui truko apie dvejus metus, kuriuos lydėjo ir milžiniškos nesėkmingo gydymo išlaidos. Vis dėlto, Danui nusišypsojo laimė – jis sulaukė reikiamos pagalbos.

 

Vieną dieną per TLC kanalą transliuotą laidą Danas sužinojo apie Wesley Warreną – vyrą, turintį 59 kg sėklides. Įkvėptas jo istorijos, amerikietis taip pat nusprendė kreiptis į televiziją.

 

Šioje laidoje buvo rodoma didžiausių sėklidžių savininko gydymo istorija. Pasirodo, Warrenas kentėjo nuo limfos apykaitos sutrikimo sėklidžių srityje. Tai – retas sutrikimas, kuris lemia vandens skysčių perteklinį kaupimąsi aplink šį organą.

 

Deja, šiam vyrui įveikti ligos nepavyko, tačiau Maureris nepraranda vilties. Danas tiki, kad Anapilin išėjusio likimo draugo patirtis padės jam pasveikti.

 

Viliamės, kad šiam vyrui pavyks surinkti reikiamą sumą pinigų atlikti sudėtingai procedūrai ir gyvenimas pagerės ne tik jam pačiam, bet ir jo žmonai.

 



 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite