Australijoje gimė kūdikis su dviem veidais

kudikis-du-veidaiAustralijoje gimė Siamo dvynės, kurios dalijasi vienu kūnu, bet turi du veidus ir dvejas smegenis.

 

Gegužės 6 dieną Australijoje, Sidnėjuje, Renee Young susilaukė dukrų Faith ir Hope. Mergaitės į pasaulį atėjo šešiomis savaitėmis anksčiau, nei buvo planuota.

 

Tėvai 19-ą nėštumo savaitę, po tyrimo ultragarsu sužinojo, kad gims kūdikiai su reta anomalija. Dvynės guli intensyviosios slaugos palatoje Sidnėjaus priemiesčio Vestmido vaikų ligoninėje, kurios gydytojams daro įspūdį naujagimių pažanga.

 

Nors gydytojai nesitiki, kad dvynės išgyvens, mergaitės stebėtinai gerai laikosi ir daro neįtikėtinai didelę pažangą: jos puikiai kvėpuoja ir valgo pačios, be pašalinių įsikišimo. Tokių atvejų, kaip šis, per visą istoriją yra buvę 35. Deja, nė vienas dvynys neišgyveno.

 

Detalės, kaip toliau gyvens mažylės, dar nėra aiškios, bet tėvai tikisi kuo greičiau grįžti namo, auginti ir mylėti jas artimųjų apsuptyje.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Erika

Mire jos po 19 dienu….

vaida

Jau geriau neisgyventu,vargtu mazyles ir tiek…Butu gyvas eksperimentas, jei isgyventu

Nujo

kazkokie pieva 10% daugiausiai jiems laimes o 90% GRUZO! gyvenime jai butumem kokie gyvynai kai gimtu jau nudaigotumem o cia, o koks nesveikas paziurekim kas cia bus.

Sharikovas

Nesuprantu kodel iskarto nebuvo darytas abortas, jei cia tevu pasirinkimas, tai turetu but draudziama jiem sprest ir aborta daryt priverstinai.

mda

genetiskai modifikuotu produktu pasekmes .

LMT

Sakoma, kad tai ir yra karma uz buvusi ar buvusius gyvenimus. Gali buti

Cigonas

Zoskai gaila leliuku. Net uzsimerkt negali.

Taip pat skaitykite