Teksase pagauta gyva čiupakabra

cupakabraViena teksasiečių pora pagavo keistą padarą, kuris, spėjama, yra mistinė čiupakabra.

 

Jackie Stock pasakoja, kad jos vyras Bubba keistai atrodantį gyvūną pagavo valgantį jų kukurūzų atsargas. Visa tai vyko naktį.

 

Jiedu atidžiai apžiūrėjo šį gyvūną. Beplaukė nugara, didelės letenos, nesuskaičiuojama dantų galybė ir žiaurus urzgimas leido padaryti išvadą, kad gyvūnas gali būti kraujagerys čiupakabra.

 

Šiuo metu pora laiko gyvūną narve ir maitina jį grūdais.

 



 

Pirmoji istorija apie čiupakabrą 1992 m. išspausdinta Puerto Riko laikraščiuose El Vocero ir El Nuevo Dia. Buvo pranešta apie daug žuvusių įvairių gyvūnų: arklių, naminių paukščių, ožkų. Sutvėrimas apkaltintas ir 1970 m. gyvulių žudymu Mokos mieste. Tuomet buvo manoma, kad tai satanistų darbas, tačiau visoje saloje pradėjus plisti gyvulių žudymui, jie priskirti čiupakabrai. Visi žuvę gyvuliai ant kaklo turėjo 2 žaizdeles.

 

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vendigo

Čiupakabra kraujagerys, o valgo kukuruzus ir grudus..

Calibrae277

nebusugalvoja zmones kaip isgarseti tj daro pievas is nekaltu gyvuneliu

Owldies666

Pagal mane šie padarai yra tiesiog sergantys arba apsigimę kojotai.

apsisvieskit :)

NA JEI TURIT GRAZAUS LAIKO TAI CIA MANO RINKINUKAS BEVEIK NUO A IKI Z.NA BENDRA SUVOKIMA TIKRAI IGYSIT.TUO DOMEJAUSI PRIES DU MENESIUS,KAI SUSIDURIAU SU ZODZIU CIUPAKABRA.NA TIKRAI DAUG ISSIAISKINAU KAS TAS CIUPAKABRA-TAM TIKRA SULAUKEJUSI SUNU RUSIS (PLIKIEJI SUNYS).GERO ZIUREJIMO-SVIESKITES IR KITIEMS PASAKOKIT,KAD NEBUTU VIDURAMZIU LAIKAI. :) https://www.youtube.com/watch?v=xfKNjZtj8-4&list=PLWhZRJ2tDFWzlnCHgHUWAsLxTiBrJrEgi&index=14

Sharikovas

Paskaiciau apie ta meksikietiska plikaji Xoloitzcuintli, tai labai sudomino, bet kaina ju tai ziauri, patinai nuo 600usd iki 700svaru, pateles apie 1200svaru. Teks dar biski palaukt kol sugebesiu isigyti :).

apsisvieskit :)
apsisvieskit :)

yra jie visame pasaulyje kai uzsiveza is kitu saliu,kaip afrikos,indijos,meksikos ir taip toliau.O jei sulaukeja tada ir tampa agresyvus.Tiksliau jau jie tokios prigimties laukines ir agresyvesnes-reikia su jais nuo mazens dirbti-aukleti.Na agresyvius sunis visus reikia aukleti-kitaip taps isiskai nevaldomi ir neprognozuojami…..tai tiek ziniu O kas domesis tai ras ir daugiau ziniu.As tingiu rasyti daugiau……. :) https://www.youtube.com/watch?v=u0mdoxg6Yxw&list=PLWhZRJ2tDFWy2fyM6qgc4g2UBcV2RkIdK

Netavoreikalas

Čia čiupakabra?nejuokinkit žmonės atėjau čia paskaityt ko nors įdomaus, o ne eiliniu nesąmoniu

ExeBack

Manau čia Rusų šnipas.

cha,

kraugerys, mintantis grūdais?

Taip pat skaitykite