Jurbarke liudininkas užfiksavo du šviečiančius NSO

Vakar vakare apie 21:00 val Jurbarko mieste prie Nemuno, Anomalija.lt forumo dalyvis pasivadinęs duo slapyvardžiu užfiksavo du šviečiančius neatpažintus skraidančius objektus. Reiškinys buvo matomas šiaurės vakaruose.

 

jurbarkonso

 

Žemiau pateikiame liudininko pasakojimą:

 

“Niekas neskraidė. Absoliučiai. Kadangi dangus jau buvo apsitraukęs ir jau nesimatė žvaigždžių (o mano tikslas apskritai buvo pabandyti nusifotografuoti Oriono žvaigždyną) tai kaip ir sakiau nusukau nuo pietinės pusės į vakarus nes ten toliau bažnyčia, senamiestis. Meniškos nuotraukos nelabai tikėjausi, o ir tikslas buvo pramokti fotografuoti naktinius vaizdus. Fotoaparatas Nikon D40, objektyvas “KIT’inis”. 18mm f/3.5, ISO1600, išlaikymas rankinis. Ta prasme su distancinio pagalba reguliuoju užrakto greitį. Tuo metu net nelabai žiūrėjau į tą pusę. Akies kraštu pamačiau kad kažkas blyktelėjo. Kai pasukau akis ton pusėn nieko ten jau nebuvo, baigiau skaičiuoti iki 30 ir uždariau užraktą. Mano nuomone tiesiog stipriai žyptelėjo ir užgeso.”

 

Atlikta papildoma fotografijos analizė naudojant FotoForensics projekto algoritmus patvirtino, kad nuotrauka yra originali ir nebuvo redaguota jokiomis grafikos programomis (Photoshop, Gimp ar pan.).

 

jurba2

 

Originalią RAW formato autoriaus nuotrauką galite atsisiųsti (17,3 Mb) čia.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Forumo temą, kurioje nagrinėjamas šis įvykis galite stebėti čia.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Alvydas

Mes su draugais matėme 5 panašius nso lekiančius velnišku greičiu,bet nespėjome nufotografuoti.Gal ten kokios raketos,ar kas?NSO dar nereiškia,kad nežemiškos kilmės

ttt

Sviesos nebudingos nso dazniausiai nso pastebima su baltomis ryskiomis spalvomis beto spalvos ganetinai padirptos su photoshop. Sita funkcija galima atrasti filter.

Nesvarbu

iskur zinai?

ttt

pats esu tai dares tai zinau jei netikite pameginkite patys…

Pavel

Panasu i tai, kad labai toli “kazkas” svytejo. Isidemekite i zibintus baznycios puseje. Sviesos sviesa nuotraukoje visada issiplecia.
Kiek stebiu vaizda, esami “objektai” tikrai mazesni ir ryskus.
Bus kazko panasaus i dangaus kamolio sviesa, kuri teko matyti. Ju yra ivairiu spalvu. Teko matyti ir judanciu ir mirksanciu.
http://www.youtube.com/watch?v=mkwgRqpYYDA

Bet sia teorija atmesciau iskarto nes sviesa labai jau ryski.

Ar nebus taip kad kazkas nuo stogo su hemija padege kazka ir mete? :D vienam buvo kreiva ranka tai mete zemai

Sharikovas

Panasu, kad nei skraidantis, nei objektas, greiciausiai lengvai paaiskinamas reiskinys…neabejoju, kad zemiskas.

valdasce

ka berodysi savo fiksuotoje medziagoje bus apsauktas kinietisku balionu skraidinimu.gudrus anomaliniu reiskiniu komersantai sugeba tave nusodinti,o tavo fiksuota reiskini parduoti kaip ir siam puslapio kurejui gera kasni.

Erzvilkas

o jus nemanot kad čia signalinės raketos? tagi per naujus JRB jų nemažai paleido.

linas

pats esu iš Jurbarko.. esu matęs ir aš virš jo įdomybių. BŪtų įmanoma susisiekti su fotoautorium???

Gintaras

Taigi linkas i foruma yra: https://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2787.0 – ten autorius ir papostino nuotrauka, per foruma jam parasyk

Taip pat skaitykite