Žmogus kilo iš šimpanzės ir paršo palikuonių?

zmonesiskiauliuGorgia’os universiteto, kuris yra vienas pagrindinių gyvūnų hibridizacijos tyrimų židinių pasaulyje, genetikas Eugene’as McCarthys pažymi, kad nors žmogus turi daug tokių pačių savybių kaip ir šimpanzės, kita dalis esminių savybių neaptinkama jokiuose kituose primatuose.

 

Pasak E. McCarthy’o, tokias savybes galėjo nulemti hibridizacija.

 

Be to, jis pažymi, gyvūnų karalystėje yra vienas gyvūnas, kuris pasižymi visomis savybėmis, kurios skiria žmones nuo primatų – tai paprastoji kiaulė. Tokios savybės kaip beplaukė oda, poodinių riebalų sluoksnis, šviesių spalvų akys, blakstienos ir kt. – būtent tai galėjome gauti iš kiaulių.

 

Mokslininkas savo hipotezę pristato straipsnyje, patalpintame puslapyje Macroevolution.net. Taip pat pabrėžiama, kad kol kas tai tik hipotezė su gana įtikinamais įrodymais.

 

Mokslininkas primena, kad kiaulės odos audiniai ir širdys gali būti naudojamos medicinoje būtent dėl panašumo ir suderinamumo su žmogaus organais.

 

E. McCarthy’o hipotezė jau susilaukė aštrios kritikos ir net pajuokiančių pasiūlymų bandyti poruotis su kiaule tam, kad patvirtintų savo hipotezę.

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
wut

Visi nusisnekat juodai. Ignorant people, hipoteze cia, nei patvirtinta, nei kas. Ir niekas zmoniu nesukure :) Ir niekas negali irodyt, kas siela turi, kas ne…

Jūra

Žmogų sukūrė Dievas. Baisu net pagalvoti, kad visuomenė mano, kad žmogus kilęs iš besielio gyvūlio.

dievas

o kas sukure dieva?

ropke

zmones yra buvusiu rasiu palikuonys, teisingiau atlantu

spindulelis

Nebenusisnekekit ir nepudrinkit zmonem smegenu,juokinga skaityti.Straipsnis kiaunems.

Anonimas

spinduleli, eik tu spindeti kur nors kitur. Asilo galva kuris turi mokslininko statusa iskele hipoteze, o anomalija tiesiog parase apie iskelta hipoteze ir tiek…

panta

tai ko cia skaitai ? :D eik skaityk delfius, kur raso vien apie venckiene arba grauziniene

Taip pat skaitykite