Nauja apokalipsės data – kitų metų vasarį

worldendAr pasaulio pabaiga užklups mus jau kitais metais? Šimtus kartų prognozuota apokalipsė taip niekada dar ir nepasirodė.

 

Neturėtų ir šį kartą. Vis dėlto vikingų trimitas skelbia apie apokalipsę, kuri turėtų įvykti jau 2014 metų vasario 22 dieną, rašo „DailyMail“.

 

Legenda byloja, kad šią dieną dievas Odinas bus nužudytas vilko Fenriro. Žemė ir dangus sumiš su nuodais ir bus tamsūs kaip naktis, jūra pereis į sausumą, viena po kitos seks trys stingdančiai ledinės žiemos, nebus jokios vasaros. Tuo tikėję vikingai.

 

Žmonės, išgirdę rago garsą, turėtų suprasti, kad Odino sūnus – mūšio lauke. Ten pats Odinas ir būsiąs nužudytas.

 

Išnyks moralė ir gėris, pasaulį apims kovos ir ugnys, žmonės ims vieni kitus žudyti. Tokia situacija neva parodys, kad prasideda apokalipsė. Vikingai tikėjo, kad būtent 2014 metų vasario 22 dieną vilkas Skollas praris Saulę, o jo brolis Hati – Mėnulį. Išnyks žvaigždės. Dangus ir Žemė paskęs amžinoje tamsoje ir šaltyje.

 

Būtent Skandinavijos mitologijos specialistai apskaičiavo šią apokalipsės datą, kurią „numatė“ vikingai. Jie tikėjo, kad šią dieną Žemę sukrės galingi drebėjimai, išsilies jūros, bus apnuodyta visa aplinka. Po Odino nužudymo, kaip pranašavo vikingai, Žemė paskęs jūrose, ir ims kurtis naujas utopinis pasaulis.

 

Danielle Daglan iš Norviko vikingų centro „MailOnline“ sakė, kad ne vienas pastarasis šių dienų įvykis leidžia patikėti, kad legenda apie Ragnaroką leidžia manyti, jog pasaulio pabaiga – neišvengiama…

 

Kiekvienas gali pasirinkti, kuo nori tikėti, bet žmonija jau pergyveno tiek „pasaulio pabaigų“, kad dar viena tik papildys sąrašą.

 

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Kamika

Eikit na*ui :D Negli but o.o

Martynas

Jai išsivers Jeloustounas tada pranašystė issipildytu tikrai.

ASD

Pzdc per mano gimtadienį :DDD

Koscejus Besmertnas

simtui sauliu patekejus, sudrebes zeme po kojom, ir is pozemiu karalystes izengs i zeme Shaitanas Vsiamagucias, su juo seks keturi jo koresai , Vaska Patiomkinas zinomas kaip ligu ir paleistuvystes dievas Benito Triperito, Jurka Zdanovas kraujo ir sadizmo dievas Sokantys Rizakai, Petka Ivanovas melo ir vagystes viespats Zyzn Voram H..ui prakuroram, ir ketvirtas Olegas Sipovicius , iskrypeliskos gyvensenos dievas Vrot tibe gariucij hui. Baisus zestvai vyks ant sito svieto, bus amzina naktis, ir kraujas tekes upeliais is visur kas gyva, ir prauzus trylikai orgiju dienu, uzgriaudes baznyciu varpai ir i pasauly izengs siknaskyliu naikintojas Koscejus Besmertnas visi bus atruryt.i ir… Skaityti daugiau »

robertas

apsivalymai kazkokie tai tikrai galimi, tik perdaug yra spekuliuojama su datom.mes dar negyvenam harmoningai, zemej dar daug bispridielo vyksta, karminiai procesai kazkokie turi ivykt. manau 40 metu begyje

bumbis

toras isgelbes pasauli :D

aa

Bl valgo valgo smeli , ir dreba paskui kresle murmedama kad karas , maras , badas ateina…

Minimal Criminal

ne krc visi mirsit penktadieni po pietu nes man taip ispranasavo cigone prie stoties uz 200lt ! BAM ! degsit pragare karkvabaliai jus :D seip kas tikit tai nepykit ir nepriimkit mano zodziu bet jus debilai nx!

koks jis dievas

Jei bus nuzudytas kazkokio vilko ir dar zino tikslia data kada tas atsitiks :-)

kingsblend

užliesiu tvanu – vandenimis – žemę po dangumi sunaikinti visiems mariesiems, turintiems gyvybės alsavimą. Visa, kas žemėje, pražus.

Taip pat skaitykite