Ką žvaigždės žada 2014 metams kiekvienam zodiako ženklui?

Ožiaragis

 

Bendras horoskopas. Ožiaragiams 2014 m. jokiu būdu negalima užsisklęsti savyje ar savo šeimoje. Jums reikia bendrauti su įvairiais žmonėmis ir būti įvykių įkarštyje. Jūsų svajonės, net didžiausi norai netikėtai išsipildys. Neatsisakykite kitų pagalbos, tačiau pasikliaukite tik pačiu savimi! Žaliojo Arklio metais svarbu dirbti komandoje, kartu galėsite užkariauti bet kurią viršūnę. Būkite drąsūs! Ko tik imumėtės, 2014 m. laukia sėkmė visose veiklos srityse. Ožiaragiai galės nuversti kalnus, stebindami kitus savo aktyvumu ir sumanumu. Šie metai idealiai tinka verslo plėtrai. Pagrindinis uždavinys – nepraleisti likimo suteiktų galimybių.

 

Verslo horoskopas. Ožiaragio horoskopas rodo, kad 2014 m. pradžia palanki kūrybingumui ir talentui atsiskleisti. Sausį ir vasarį pagaliau jus įvertins darbe. Tikėtina, kad panorėsite išmokti naujo amato arba sulauksite kvietimo pereiti į kitas, daugiau žadančias pareigas. Per pirmąjį 2014 m. pusmetį turėtų būti išspręstos nekilnojamojo turto problemos, galbūt persikelsite gyventi į kitą miestą. Kovas ir balandis galite užmegzti svarbių ryšių. Pavasario pabaiga – tinkamas laikas spręsti biuro patalpų nuomos klausimą. Drąsūs ir ryžtingi Ožiaragiai gali netoli namų sėkmingai pradėti verslą. Dirbantiesiems samdomą darbą – palankus laikas gerinti darbo sąlygas. Birželį reikia išmokti gerbti kitų nuomonę, nes susipyksite su kolegomis. Nuo liepos iki spalio paremkite aplinkinius, tuomet sėkmė lydės tiek asmeniniame gyvenime, tiek versle.

 

Meilės horoskopas. 2014 m. pradžioje jūsų žavesiui bus neįmanoma atsispirti. Tai padės atsirasti jūsų gyvenime naujam perspektyviam gerbėjui. Padidėjęs seksualumas vasarį pavers jus itin aistringu. Ankstyvą pavasarį jūsų partneriui atsiras pakankamai rimta priežastis pavydėti. Nuraminkite jį, nes šiuo metu jums bus nepaprastai svarbūs stabilūs santykiai. Gegužę jūsų sąjungoje atsiras romantikos. Dar neradusieji savo antrosios pusės susipažins su savo svajonių objektu. Antroje metų pusėje norėsite eksperimentuoti. Tik nepamirškite savo partnerio norų ir pageidavimų, nes rizikuojate prarasti tą, kurį tikrai mylite. Geriau neprovokuokite mylimojo pavydo, nes tai jus išskirs.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vandenis

 

Bendras horoskopas. Vandeniams svarbu labiau pasitikėti savimi ir kuo mažiau dėmesio kreipti į atsirandančias kliūtis. Jums reikia pakelti savo profesinį lygį ir plėsti pažįstamųjų ratą. Sėkmė lydės tik tuos, kurie tikslo siekia savarankiškai. Sudarykite griežtą planą ir drąsiai siekite svajonės. 2014 m. Vandeniams – harmonijos paieškos metas. Pagrindinė jūsų užduotis – pamatyti tikrąsias vertybes, atskirti visa, kas reikalinga, nuo to, kas nepageidaujama. Besibaigiantys Gyvatės metai, tikėtina, atnešė pokyčių į visas gyvenimo sritis, o į prasidedančius Žaliojo Medinio Arklio metus Vandeniai žengia atsinaujinę, kupini kūrybinės energijos. 2014-ųjų Vandenio horoskopas pataria: darykite tik tai, kas tinka jūsų sielai, ir rezultatas jus maloniai nustebins. Sėkmė laukia tų, kurie sugebės savyje atrasti kūrybinį potencialą ir jį panaudoti maksimaliai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Verslo horoskopas. Pirmasis 2014 m. pusmetis suteiks daug galimybių savo hobį paversti profesija. Gegužę ir birželį galimos nenumatytos išlaidos. Birželis žada laimę tiems, kurių darbas susijęs su finansais. Sėkmė laukia užsiimančių pedagogine veikla. Liepą padidės galimybė laimėti loterijoje, bus naudinga dalyvauti aukcionuose. Vasarą atsiras galimybė gauti darbą, apie kurį seniai svajojote. Nebijokite ko nors keisti savo profesiniame gyvenime, lankykite kvalifikacijos kursus, steikite nuosavą įmonę. Liepa bus puikus laikas tvarkyti įvairius dokumentus. Spalį Vandeniai gali patirti nuostolių. Iš anksto pasirūpinkite savo turto apsauga. Darbas visuomeninėse organizacijose, verslas gali duoti pajamų.

 

Meilės horoskopas. 2014-ųjų sausį Vandeniams patartina nerodyti savo jausmų. Svarbiausia suprasti, ko norite iš esamų santykių. Vasarį žavesys ir asmeninė jūsų iniciatyva padės pritraukti gerbėją, iš kurio pavasarį sulauksite dovanų. Rekomenduojama pakeisti įvaizdį, atnaujinti garderobą. Gegužę suprasite, ar jūsų išrinktasis yra vertas meilės, tačiau birželį atsitiktinė pažintis gali virsti aistringu susižavėjimu. Liepą laisvę mylinčios vienišos moterys užmegs tarnybinį romaną, kuris rugpjūtį ir rugsėjį gali virsti nuostabiu partnerystės tandemu. Spalį ir lapkritį turėsite daug darbo, tačiau vis tiek bandykite rasti laiko mylimajam. Gruodį įžiebkite aistros kibirkštį – išrinktasis jums už tai padėkos.

 

Žuvys

 

Bendras horoskopas. Prieš jus atsivers nauji horizontai, o tolimas viršūnes įveiksite, jei pagaliau patikėsite savo unikalumu ir artėsite savo svajonės link. Žuvims reikėtų ieškoti užsiėmimo, kuris galėtų visapusiškai įkvėpti. Tai gali būti kelionės, pasiekimai sporte ar mokslas. Atverkite širdį naujovėms, aktyviai bendraukite su užsieniečiais. Nebijokite mokytis patys ir švieskite tuos, kuriems to reikia. Nenustebkite, jei į jus kreipsis patarimo kiti. 2014 m. Žuvų laukia daug kelionių, kurios suteiks malonių akimirkų. Užsiimantieji mokslo tyrimais gali susidurti su kliūtimis. Vasarį laukia pelninga partnerystė, tačiau karjeros proveržiams kol kas dar ne laikas. Pavasario pabaiga ir vasaros pradžia – palankiausias laikas visaverčiam poilsiui. Negalėsite susikaupti darbui ir rimtoms užduotims, todėl ramia sąžine sudarykite sąrašą norimų pramogų ir kultūros renginių. Šis laikotarpis ne ypač tinka apsipirkti, bet palankus pailsėti užsienyje. Be to, tai bus auksinis laikas bendravimui ir bendrai veiklai su vaikais – kurdami kartu patirsite abipusį malonumą.

 

Verslo horoskopas. Sausį galimos nenumatytos išlaidos, tačiau nesijaudinkite – jau vasarį jums pavyks gerai uždirbti ir kompensuoti visas išlaidas. Šiuo laikotarpiu galite spręsti su nekilnojamuoju turtu, akcijomis, nekilnojamąja nuoma susijusius klausimus. Kovą ir balandį laukite netikėtos pagalbos ar pelno. Labiausiai tikėtina, kad kas nors iš giminaičių norės jums padėti. Gegužė – laimingas laikas kruopščiai ir produktyviai dirbti. Sėkmingai susidorosite su bet kokiomis verslo užduotimis. Didžiausia skylė biudžete atsiras dėl šeimos: gal tai bus išlaidos laimingoms vestuvėms, gal – bendrai užgyvento turto dalybos. Vasarą galimi pokyčiai darbovietėje, kuriems bus svarbu pasirengti morališkai. Nuo spalio iki gruodžio rasite naują ir geresnę darbo vietą.

 

Meilės horoskopas. Pirmaisiais 2014 m. mėnesiais sulauksite nuoširdžių jausmų, tačiau neidealizuokite partnerio, nes teks nusivilti. Šiuo laikotarpiu geriau nerodyti savo emocijų viešai. Kovą išryškės jūsų seksualinė energija, būkite drąsus ir iniciatyvus, ir gyvenimas pasikeis į gerąją pusę. Balandį norėsite prabangių dovanų ir gražaus asistavimo. Gegužę sutikti nauji žmonės jums taps svarbūs, tikėtina, kad pasikeis jūsų planai ir tikslai. Birželį ir liepą geriausia skirti namams, kurti juose draugišką atmosferą. Rugpjūtį ir spalį visai kitomis akimis pažvelgsite į vieną iš kolegų – didelė tarnybinio romano tikimybė. Lapkritis ir gruodis žada ypatingą harmoniją su išrinktuoju. Jei seniai ketinote oficialiai įforminti santykius, tam tinkamas laikas. Netekėjusios merginos turėtų atkreipti dėmesį į užsieniečius arba į vieną iš senų draugų. Šeimą turintiems asmenims metų pradžioje nepatartina flirtuoti, nes išprovokuosite didelį konfliktą su partneriu, kuris gali net nutraukti ilgalaikius santykius. Merginos vėlyvą pavasarį gali tikėtis rimtų pasiūlymų tekėti. Intuicija jums pakuždės, kaip į tai reaguoti: sutikti ar dar palaukti.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Kraftas

Tave pavarys septyni nykstukai

elena

koks mano likimas2014

Taip pat skaitykite