Ką žvaigždės žada 2014 metams kiekvienam zodiako ženklui?

Mergelė

 

Bendras horoskopas. Mergelės, jei vis dar vienišos, šiemet galbūt ras savo tikrąją meilę. Pagrindinis uždavinys Mergelėms 2014 m. – aktyviai dalyvauti įvairiuose renginiuose, siekti naujų pojūčių, nuolat tobulėti ir toliau aktyviai judėti į priekį. Gimusieji po šiuo zodiako ženklu turėtų veikti agresyviai ir nenukrypti nuo pasirinkto tikslo versle ar tarnyboje. Įgimtas atkaklumas ir noras lyderiauti galiausiai padės pasiekti pastebimos sėkmės. Darbštumas ir pernelyg didelė atsakomybė už įsipareigojimus 2014 m. Mergelėms gali iškrėsti žiaurų pokštą. Vadovybė bandys užversti jus kruopštaus darbo reikalaujančiu, bet mažai apmokamu darbu. Be to, jums teks susidurti su darbuotojų arba klientų veidmainystėmis ir nesąžiningumu. Nepaisant šių nedidelių problemų, 2014 m. bus gana sėkmingi. Žvaigždės rodo, kad galima pirkti turtą arba nuolat gyventi persikelti į užsienį. Sėkmingiausia Mergelėms – 2014 m. pavasario pabaiga ir vasaros pradžia. Nuo gegužės pradžios iki birželio vidurio Mergelės turės galimybę pakeisti profesinės veiklos sferą į intensyvesnę ar naudingesnę. Jei esate patenkintas savo dabartiniu darbu, galite greitai pakilti karjeros laiptais ar tikėtis žymaus atlyginimo padidėjimo. Norėdami pagerinti materialinę padėtį, turėsite įveikti rimtas kliūtis. Atminkite – rezultatas to vertas. Baigiantis 2014-iesiems bus sėkmingos kelionės į užsienį ir labai palankios sutarties su užsienio kolegomis pasirašymo tikimybė. Vasaros viduryje 2014 m. Mergelėms reikėtų būti atsargioms su pinigais – tiek savais, tiek svetimais. Didėja vagysčių ir sukčiavimo tikimybė, todėl iš anksto pasirūpinkite apsauga.

 

Verslo horoskopas. Nesitikėkite stebuklo, bet 2014 m. pasikliaukite savo jėgomis ir galimybėmis. Didelių pajamų pokyčių artimiausioje ateityje nenumatoma. Toms Mergelėms, kurios dabar nesijaučia labai gerai finansiniu požiūriu, papildomų pajamų šaltinis tikėtinas pavasarį ir vasarą. Rudenį skirkite klaidų ir netikslumų analizei. Tuo pačiu metu būtina numatyti veiksmų planą ateinantiems metams. 2014 m. Mergelėms patartina vengti išlaidumo, o avantiūristinius verslo projektus tiesiog apeikite. Jei planuojate pradėti savo verslą, Arklys suteiks jums apsaugą. Vis dėlto nereikia ieškoti paprastų būdų – sunkus nuolatinis darbas atneš norimų rezultatų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Meilės horoskopas. 2014 m. bus sėkmingi širdies reikalams. Jūs spinduliuojate natūraliu žavesiu, kuris taip traukia priešingą lytį. Flirtuokite – ir tai atneš jums laimę. Santykiai, gimę iš paprasto atsitiktinumo, lengvos šypsenos, švelnaus koketavimo, gali peraugti į tvirtą sąjungą. Didžiausia tikimybė sutikti savo princą – nuo sausio iki balandžio vidurio ir rugsėjo pradžioje. Nuo sausio iki rugpjūčio pabaigos daugelis Mergelių ištekės. Sukūrusiesiems šeimas išbandymo laikas gali būti nuo sausio iki kovo. Į partnerių santykių aiškinimąsi nevertėtų įtraukti tėvų. Vieninteliais padėjėjais šioje situacijoje gali tapti jūsų vaikai. Jei sutuoktiniai jaučia vienas kitam meilę ir pagarbą, jie šiuos išbandymus įveiks. Tiesiog turėsite atsikratyti abipusių nuoskaudų ir nesusikalbėjimų, taip pat didelių ambicijų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Svarstyklės

 

Bendras horoskopas. 2014-aisiais Svarstyklės turės sutvarkyti visus planus ir projektus. Viskas turi būti kruopščiai apgalvota ir išdėliota lentynose. 2014 m. planetos suteikia jums galimybę koreguoti savo likimą. Gali rastis rimtų verslo santykių su senyvo amžiaus asmenimis arba solidžiais ir patikimais draugais. 2014 m. Svarstyklės daug važinės ir susipažins su daugeliu skirtingų žmonių. Apsisaugoti nuo sukčių padės intuicija. Materialinė gerovė ir stabilumas šiemet yra svarbūs kaip niekada anksčiau. Šie metai pateiks jums sunkią užduotį, iš kurių pagrindinė – panaudoti visas galimybes demonstruojant savo privalumus ir pasiekimus. Pradėkite mąstyti ir veikti iškart keliomis kryptimis. Pasitikėkite savo likimu ir pasaulis pasisuks į jus savo geriausia puse. Svarstyklėms 2014 m. reikėtų išmokti suprasti save ir savo kūną, be abejo, jį stiprinti ir retkarčiais lepinti. Tobulinkite ne tik kūno lankstumą, bet ir protą bei emocijas. Tai padės kurti darnesnius santykius su žmonėmis. Savo įkvėpimą ir intuityvias įžvalgas pagal galimybes įgyvendinkite praktiškai.

 

Verslo horoskopas. 2014 m. Svarstyklės turės daugiau galvoti apie savo darbo ir talentų vertę. Pirmasis pusmetis skirtas kvalifikacijai kelti. Vasaris ir kovas atneš keletą svarbių pakeitimų darbe, pokyčių tarpusavio santykiuose. Birželį ir liepą pagalvokite apie profesinį tobulėjimą ir, visų pirma, gyvenimo tikslą apskritai. Bendravimas su aukštesnio lygio pareigūnais padės priimti svarbius karjeros sprendimus. Nuo liepos bus daugiau galimybių pradėti savo verslą ir realizuoti save toje sferoje, kuriai jaučiate pašaukimą. Galbūt net nuspręsite mesti darbą, kad pasimėgautumėte laisve. Vis dėlto šis kelias niekur nenuves. Iki 2014 m. pabaigos būsite priversti vėl imtis materialinių klausimų. Žlugs dalis verslo ryšių.

 

Meilės horoskopas. Jei norite romantiškų nuotykių ir romantiškų išgyvenimų, Svarstyklių horoskopas 2014 m. siūlo imtis iniciatyvos ir įdėti šiek tiek pastangų. Sausį tapsite ypač patrauklus priešingai lyčiai. Jei įmanoma, važiuokite į užsienį atgaivinti savo jausmų su savo mylimuoju. Nesusituokusieji šiuo laikotarpiu gali sutikti naują meilę. Pavasarį pabus partnerio pavydas – pavyzdžiui, dėl bendradarbių. Liepą–gruodį išaugs laisvės poreikis. Tai santykių stabilumui ir patikimumui pavojingas laikas. Gali būti, kad staigiai nutrūks santykiai, kuriuos išgelbės tik tolerancija ir prisiminimai apie geriausius kartu praleistus metus. Kita svarbi jungtis – seksualinė harmonija. Norint išlaikyti ryšius, mylimojo interesus ir norus būtina laikyti prioritetu.

 

Skorpionas

 

Bendras horoskopas. 2014 m. Skorpionams bus svarbu judant į priekį apskaičiuoti ne tik visus žingsnius, bet ir bent po vieną žingsnį į priekį. Žaliojo Medinio Arklio metai gali būti labai sėkmingi, jei parodysite savo įgimtą darbštumą, išradingumą, gebėjimą greitai ir laiku priimti originalius bei kūrybiškus sprendimus. 2014 m. Skorpiono horoskopas rodo, kad šio ženklo atstovai bus susirūpinę, kaip uždirbti daugiau pinigų. Daugelis turės galimybę gerokai sustiprinti savo finansinę padėtį. Sėkmingiausi ir pelningiausi šiais metais jums – balandis, gegužė ir rugsėjis. Ne viskas bus rožėmis klota. Verslininkai turės ne tik pelno, bet ir nuostolių. Šie periodai kartosis visus 2014 m. Išbandykite save ir patikrinkite, ką galite padaryti. Jūsų horoskopas skatina jus ieškoti naujų galimybių ir nepraleisti progos. Eksperimentuokite bendraudami, keiskite mąstymą ir elgesį.

 

Verslo horoskopas. Pirmąjį pusmetį teks atsikratyti savo trūkumų, reikės įgyti darbui būtinų žinių ir išmokti parodyti save iš pačios geriausios pusės. Atmeskite visas abejones ir pabandykite bet kokiomis priemonėmis darbe pasiekti daugiau. Aktyvus sausis – turtingas naujų santykių ir kontaktų, laukia kelionės. Žaliojo Medinio Arklio metai palankūs tarpininkams, žurnalistams, konsultantams, prekybininkams, vežėjams, smulkiesiems verslininkams. Pavasarį kūryba, įkvėpimas ir pasitenkinimas tuo, ką darote, gali daryti stebuklus: gyvenime atsiras turtingas jūsų talento gerbėjas. Antrojo pusmečio kelionės, seminarai bus puiki augimo pradžia. Spalį ir lapkritį gali nepavykti parodyti savo įgūdžių kaip vadovui, bet svarbiausia – nekreipkite dėmesio į nesėkmes ir eikite iki galo. Gruodį neverta pirkti brangių pirkinių.

 

Meilės horoskopas. Pirmieji mėnesiai – geras laikas susitikti su naujais žmonėmis ir nieko neįpareigojantiems pomėgiams. Kai kurie Skorpionai gali nutraukti santykius su partneriu dėl naujų santykių. Pavasarį bus svarbūs rūpesčiai dėl meilės, atrasite savyje naujų seksualumo aspektų. Vasaros pradžia įkvėps drąsiems veiksmams tuos, kurie jau seniai yra įsimylėję savo kolegą. Rugpjūtį kunkuliuos aistros. Kažkas negalės atsispirti protą stingdančiam romanui su užsieniečiu, tačiau visi žodžiai apie santuoką ir liks tik pasaka. Ankstyvą rudenį daugeliui Skorpionų nusišypsos sėkmė, o meilė viską nugalės. Ir nors per šį laikotarpį kai kurie, priešingai, pagaliau išsiskirs su partneriu, daug ką permąstys. Tuomet gali išaiškėti ir tam tikros paslaptys. Lapkritį–gruodį dažniau organizuokite vakarėlius, eikite kartu į svečius ir atskleisite vienas kitam savo nežinomą pusę.

 

Šaulys

 

Bendras horoskopas. Šauliai turi daugiau dėmesio skirti savo santykiams. Pirmąjį 2014 m. pusmetį nukreipkite savo energiją į asmeninių talentų plėtojimą. Būkite aktyvūs ir iniciatyvūs savo darbe. Per antrąjį šių metų pusmetį reikėtų stengtis sukurti komfortą ir harmoniją šeimoje. Palaikykite savo sutuoktinį ir jums neteks jaudintis dėl gerovės. 2014 m. Šauliams reikia išmokti galvoti konstruktyviai ir veikti pagal planą. Horoskopas primena: sėkmė, laimė ir gerovė pirmiausia aplanko protingiausius, ambicingus ir savimi pasitikinčius žmones. Galinga gamtos duota energija, tikėjimas savimi padės Šauliams visus 2014 m. Gimusieji po šiuo ženklu gali imtis drąsiausių darbų ir projektų – visi jie baigsis sėkmingai. Nevertėtų pernelyg skubėti: atlikite viską kruopščiai, kad nepakenktumėte ne tik sau, bet ir aplinkiniams. Jei puoselėsite savo talentą, nebijosite rizikuoti, jau pirmąjį pusmetį aplankys karjeros sėkmė, didesnis jūsų darbo užmokestis. 2014 m. Šauliui – puikus laikas mokytis ir tobulėti. Daugelis iš jūsų domėsis filosofija ir religija. Galbūt Šauliai atras neeilinių gebėjimų. Būtinai įsiklausykite į savo intuiciją – ji padės pamatyti problemų priežastis.

 

Verslo horoskopas. 2014 m. pabandykite neapkrauti savęs darbu, nes jums dabar svarbu plėtoti savo kūrybinius sugebėjimus. Genialūs sprendimai ir idėjos aplankys tik tuos, kurie gali tinkamai paskirstyti darbo ir laisvalaikio laiką. Sausio, kovo, birželio, spalio ir lapkričio mėnesiais atsivers naujos galimybės, kurios pavers jūsų pomėgį verslu. Ryžkitės! Aktyviausi ir iniciatyvūs žmonės gali gauti reikšmingą pelną. Svarbiausia nebijoti suklysti. Jūsų entuziazmas išpirks neišmanymą. Balandį ir gegužę drąsiai kalbėkite su viršininku dėl užmokesčio padidinimo arba perspektyvesnių pareigų. Nuo birželio iki rugsėjo nerekomenduojama rizikuoti pinigais, nevertėtų imti kreditų. Spalį ir lapkritį šauliams rekomenduoja dėmesį skirti įprastinėms nuobodžioms pareigoms, užsitęsusiems darbams užbaigti.

 

Meilės horoskopas. 2014 m. sausį jūsų išrinktojo jausmų stiprumą bus galima išmatuoti tik įvertinus jo dovanų vertę. Vasarį bus galimybė išgirsti iš partnerio išsvajotos santuokos pasiūlymą. Jei jį priimsite, nepamirškite sudaryti vedybinę sutartį. Tų, kurie dar nesutiko savo antrosios pusės, pavasarį laukia lemtingas susitikimas. Gegužė ir birželis bus palankūs flirtui darbe. Vasaros pabaigoje drąsiai išreikškite savo jausmus, nes rizikuojate likti vienišas. Rugsėjį venkite konfliktų šeimoje, pasistenkite išvengti aštrių kampų, neprovokuokite partnerio pavydo. Spalį ir lapkritį horoskopas pataria pasišvęsti darbui, kad kiek įmanoma rečiau pasirodytumėte namuose. Gruodį pagaliau rasite ramybę ir galėsite sukurti aplink save harmoningą ir draugišką atmosferą. Mėgaukitės ramybe!

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Kraftas

Tave pavarys septyni nykstukai

elena

koks mano likimas2014

Taip pat skaitykite