Kinų apsivalymo ritualai

Įspėjame! Straipsnis ir nuotraukos gali šokiruoti!

 

 

Kartais atrodo, kad pasaulis išsikraustė iš proto. O tuo dar labiau galima įsitikinti, kai perskaitysite šį straipsnį ir peržiūrėsite nuotraukas.

 

phat

 

Kinijos aistruolis vėliavų stiebais persivėrė abu skruostus per procesiją gatvėje per kasmetinį vegetarų festivalį, vadinamą „Phuket“.

 

phat3

 

Kasmet vykstančio festivalio istorijos šaknys siekia net 1825 metus. Renginio metu galima išvysti religinius procesus bei apeigas, o taip pat neįprastus ritualus, kurie silpnų nervų žmones švelniai tariant tiesiog šokiruoja… – aštriais daiktais badomas ir durstomas kūnas, festivalio dalyviai vaikšto per žarijas bei laipioja per įkaitusias kopėčias…

 

phat5

 

Šiandien šio renginio dalyviai kaip ir tuomet šventai tiki, kad visomis apeigomis, žiauriais ritualais valosi jų siela, atsikratoma piktųjų dvasių ir kitų blogybių.

 

phat4

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Be išvardintų paprastam žmogui nepriimtinų ir ko gero sunkiai suvokiamų apeigų viso festivalio metu griežtai laikomasi taisyklių: jokio alkoholio, mėsos, besilaukiančioms moterims draudžiama lankytis, žodžiu susilaikoma nuo daugelio įprastų žemiškųjų dalykų.

 

phat2

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
zzz

“Kartais atrodo, kad pasaulis išsikraustė iš proto.” Cia per graziai dar pasakyta 0o … Sie mazochistiniai veikejai tai tik juokas palyginus kas dedas kasdieniniam gyvenime, tik daugeliui roziniai akiniai labiau prie sirdies ……….

ttt

Žmonėms pritrūko darbo nutarė pasipjaustyti. O šiaip tai debilizmo viršūne.

aaa

idiotai,va ka religija daro su zmonemis

K1LL3R 80Y

Va cia tai pjuklas 9 :D

Taip pat skaitykite