Pentagonas kiekvieną žmogų gali paversti psichiniu ligoniu

mind_control_by_sebmaestroPsichiatrai, tirdami pacientų, kurie skundžiasi girdintys savo galvoje keistus balsus, psichinę sveikatą, turbūt susidomės JAV Gynybos departamento išslaptintu dokumentu „Kai kurių nemirtinų ginklų biologiniai efektai“.

 

Jame minimos JAV kariuomenės užsakymu sukurtos žmogaus psichikos įtakojimo technologijos, susijusios su vadinamojo „vidinio balso“, skambančio žmogaus galvoje ir girdimo tik jam, fenomenu.

 

Remiantis JAV galiojančiu Informacijos laisvės aktu šis Pentagono dokumentas buvo išslaptintas dar 2006 metais, tačiau tik dabar atkreipė didesnį visuomenės dėmesį, skelbia svetainė „Policestateusa.com“. Dokumente teigiama, kad vienu iš vadinamojo mikrobangų įgarsinimo technologijos pritaikymo būdų gali būti privačių pranešimų perdavimas.

 

Jis esą gali būti naudingas tuo, kad galėtų trikdyti apie šią technologiją nežinančių žmonių psichiką. „Tai ne tik gali sutrikdyti klausą, bet ir psichologiškai sužlugdyti žmogų, pradėjusį girdėti „balsus savo galvoje“, sakoma dokumente.

 

pentagon

 

Iš išslaptinto dokumento aiškėja, kad JAV kariškiai disponuoja daugiau ar mažiau išplėtotomis nemirtino poveikio ginklų technologijomis, tarp jų ir galimybe nukreipti į žmogaus smegenis girdimus radijo bangų energijos pluoštus, sakoma pranešime.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Smegenų audiniams sugeriant tokius mikrobangų pluoštus žmogus esą gali girdėti įvairius garsus. Neva įrodyta, kad, naudojant šią technologiją, mikrobangomis galima perduoti tokias dažnių moduliacijas, kurios žmogui atrodys kaip atpažįstami kalbos garsai.

 

Jei tokia technologija būtų išplėtota, ji taptų galinga nepastebimo nuotolinio poveikio konkretiems asmenims priemone: pavyzdžiui, ją naudojant būtų galima teroristų paimties įkaitams slapta perduoti specialiųjų pajėgų nurodymus. Tačiau akivaizdu, kad ją būtų galima pritaikyti ir blogiems tikslams: pavyzdžiui, išvesti iš proto nieko neįtariantį žmogų, kuris nuolat savo galvoje girdi kažkokius balsus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pranešama, kad pirmą kartą mikrobangų girdimumo efektas buvo pastebėtas Antrojo pasaulinio karo metais su pirmaisiais radarais dirbusių technikų. Jie savo galvose girdėjo kažkokius zvimbimus, tiksėjimus, šnypštimus ir kitokius garsus, kurių artimoje aplinkoje išvis nebuvo. JAV mokslininkas Allanas Frey’us pirmasis 1961 m. paskelbė savo tyrimo apie šį fenomeną rezultatus. Jis įrodė galimybę „girdėti“ radijo bangų energijos impulsus 100 metrų atstumu nuo siųstuvo.

 

1973 m. JAV psichologas dr. Donas Justsenas tyrimo metu nustatė, kad du asmenys galėjo aiškiai girdėti ir atpažinti radijo bangomis perduodamus vienskiemenius žodžius, pavyzdžiui, skaičių seką nuo vieno iki dešimties. O 1998 m. sudarytas Pentagono dokumentas praneša apie pasiektą technologinę galimybę mikrobangomis transliuoti atpažįstamą šnekamąją kalbą. Kokių pasiekimų šioje srityje buvo padaryta per praėjusius 15 metų, niekas nežino, sakoma pranešime.

 



 

Sprendžiant iš naujojo Pentagono išslaptinto dokumento, galvoje girdimų mikrobangų transliacijos gali būti vykdomos kelių šimtų metrų atstumu, tačiau esą yra praktiškiau naudoti jas mažesniu atstumu. Jei „taikinio“ galva ar aplinka nebus izoliuota radijo bangų nepraleidžiančiomis medžiagomis, jis savo galvoje esą girdės visokius keistus garsus ir žmonių balsus. Taip esą bus galima priversti jį atlikti norimus veiksmus ar privesti prie beprotybės slenksčio.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
vyga

Daugiau info galit rasti puslapyje alcyon pleyades

Taip pat skaitykite