Mokslininkai išrado lazerį, prognozuojantį kiek žmogui liko gyventi

Mokslininkai išrado mirties testą, kuris gali parodyti kiek laiko tu gyvensi, rašo mirror.co.uk. Naudojant neskausmingą lazerį, kuris nukreiptas į odą gali parodyti kaip žmogaus kūnas kis bėgant metams.

 

Tokį lazerį sukūrė mokslininkai. Lazerio spindulys yra visiškai neskausmingas, be to jis parodys ne tik, kiek metų tu dar gyvensi, bet gali aptikti vežinius susirgimus ir silpnaprotystę.

 

Lazeris yra įmontuotas į panašų į laikrodį prietaisą, kuris irgi dėvimas ant riešo. Jis analizuoja kapiliaruose esančias ląsteles, kurios parodo, kaip greitai žmogaus organizmas pasens. Yra ištiriama, kaip ląstelės funkcionuoja. Iš šių tyrimų galima apytiksliai pasakyti kiek žmogus gyvens.

 

Skalė nuo 0 (kas reiškia mirtį) iki 100 (kas reiškia puikią žmogaus sveikatą ateityje) parodo mokslininkams tikėtiną žmogaus gyvenimo trukmę.

 

Tokį prietaisą užpatentavo fizikai iš Lankasterio universiteto Aneta Stefanovska ir Peteris McClintockas. Tikimasi, kad naudotis tokiu įrenginiu daktarai galės trijų metų laikotarpyje.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
AlienLab

Vistiek lazeris nepasakys kada pateksi i avarija ir mirsi, ar lektuvas nukris ;)

shin

as manau kad kai kuriais atvejais geriau nezinot kada uzversi kojas, nes silpnesni zmones gali pult I depresija ir pan… bet is kitos puses gal ir gerai nes zinai kiek liko ir gali po biski ruostis laidotuvem….

Magas

O gal kaiptik geriau žinoti . Dauguma žmoniu kurie rūko geria , vartoja daug kofeino ir visaip kitaip nesaugo sveikatos manau susimastytu kad gal reiktu pakeisti savo gyvenimo būda . Joks lazeris nepaodys tiksliai kada tu mirsi . Lazeris gali parodyti kada apytiksliai gali mirti jaigu tesi toki gyvenimo būda kaip gyveni dabar.

Vaiduokis

is dalies ir blogai ir gerai vieni pradeda panikuoti suzinoje, kad mirs skaicuoja minutes, o kiti tesiog naudojasi ir praleidzia kuo daugiau laiko pomegiam ir kitom pramogom ar tesiog pabuna su seima :D

Taip pat skaitykite