Prancūzų šeimą terorizuoja vaiduoklis

Viena prancūzų šeima teigia, jog namuose juos puldinėja piktosios dvasios. Toks šmėklų piktavališkas savivaliavimas ir smurtavimas kelis šeimos narius išsiuntė į ligoninę: skraidantys objektai, kurių galutinis tikslas – žmogaus veidas, gali tikrai sužeisti.

 

Nematomi ir piktų ketinimų turintys “svečiai” ne juokais pasijautė kaip namie. Vaiduokliai šeimininkams tiek laiko nedavė ramybės, kad pastarieji buvo priversti išsikraustyti ir apsigyventi netoliese esančioje stovyklavietėje, kol susiras naują būstą.

 

“Tai jau darosi nebejuokinga. Aną savaitę mano draugas, kuris tuo metu svečiavosi pas mus, buvo apmėtytas akmenimis iš sodo. Jie tiesiog atskrido ir dėjo jam į galvą,” pasakojo šeimos motina “Prancūzija 3” televizijos kanalui.

 

Tas pats kanalas susisiekė su buvusiais namų valdininkais, kad paklaustų, ar jie nėra patyrę tokių paranormalių reiškinių, kol gyveno name. Šie teigė, kad niekada nieko panašaus nėra matę ar girdėję. Pasak jų, gyvenimas minėtame name buvo niekuo neišskirtinis ir visiškai normalus, t.y. jokios dvasios, mėtančios daiktus į žmones, nebuvo apsireiškusios. Tačiau dabartiniai namų gyventojai primygtinai tvirtina, jog šmėklos neduoda jiems ramybės.

 

Pasak šokiruotų namiškių, viskas prasidėjo nuo 2012 metų liepos mėnesio. Tada greitoji pagalba skubėjo padėti vienam šeimos nariui, kurio veidą suknežino skraidanti kėdė. “Mes su broliu ruošėme raguolius. Aš jam pasakiau, kad nueitų atnešti miltų iš rūsio.

 

Kai likau vienas, pamačiau, kad kėdė ėmė lėtai kilti. Aš stebėjau ją visiškai sustingęs. Iš nuostabos man atvipo žandikaulis. Ji kurį laiką kabojo ore, o tada staigiai šovė ir trenkėsi tiesiai man į veidą,” pasakoja Lui, vyresnėlis šeimos sūnus, dabar besiruošiantis paskutinei dantų protezavimo procedūrai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vietiniai šventikai bandė išvaikyti dvasias, tačiau jokių rezultatų nesulaukė. Policijos departamentas po pirmojo iškvietimo nustojo į šeimą žiūrėti rimtai. Jie sako, jog be pareiškimo negali suimti dvasių, tad patarė kuo greičiau su šmėklomis išsiaiškinti iškeldinimo sąlygas taikiai.

 

Visi Prancūzija susimąsčiusi: ar šeimyna krečia nejuokingą pokštą, ar kalba rimtai? Ir jei jie nejuokauja… Kodėl šios šmėklos taip nusistačiusios prieš žmonių veidus?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Liutas_karalius

Mano kaimyns,po litro ir vaiduokliu patamp,baisaus cia daikto

Taip pat skaitykite