Vakarų Europos šalių kapinėse nebepūva palaikai

Šis keistas ir mokslininkams nesuprantamas fenomenas buvo užfiksuotas jau 2003 metais.

 

Šiais metais ekspertai patvirtino, kad reiškinys ne tik egzistuoja, tačiau ir masiškai plinta į kitus regionus.

 

Vakarų Europos šalyse sulėtėjo ir net nutrūko natūralaus velionių palaikų puvimo procesas. Susiklostė tokia neįprasta situacija, kad Miunchene netgi buvo sušaukta žinomų specialistų konferencija šiai problemai apsvarstyti.

 

Kaip praneša autoritetingi Europos mokslo leidiniai, Vokietijos, Šveicarijos, Austrijos kapinėse nematyti jokių žmogaus kūno irimo požymių. “Prieš tris dešimtmečius mirę žmonės atrodo taip, lyg jie būtų palaidoti tik vakar”, – pažymi Europos žiniasklaida.

 

Kai kurie specialistai mano, kad negyvėlių kūnai nebetrūnija dėl ekologijos pokyčių – dirvožemyje nebėra visos šį procesą skatinusių bakterijų klasės.

 

Tačiau kiti mano, jog tai tik viso labo bandymas nuslėpti tikrąją priežastį. Dalis mokslininkų laikosi nuomonės, jog šį fenomeną galėjo nulemti tai, kad pastaraisiais dešimtmečiais Vakarų Europos šalyse maisto produktams gaminti buvo plačiai naudojami konservantai.

 

Kaip paaiškėjo, 2013 metais šis reiškinys dar labiau išplito. Kai kuriais duomenimis net iki 30%. Tokį stulbinamą skaičių galėjo nulemti maiste esantis genetiškai modifikuotas organizmas.

 

Primename, kad 2012 metais, buvo paskelbtas produktų su GMO, kuriais prekiaujama Lietuvoje, sąrašas. Iš viso Lietuvos prekyboje yra daugiau nei 165 maisto produktų, pradedant nuo aliejaus ir užbaigiant saldumynais.

 

Kyla klausimas: ką iš tikrųjų mes valgome, jog mūsų kuną net ir po mirties vengia bakterijos?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
valdis

Jeigu rimčiau, tai teko girdėti dar tokį tvirtinimą, kad nepūva buvusių vegetarų palaikai. Mažai tikėtina, nes šiaip vaisiai bei daržovės ilgai švieži neišsilaiko…

valdis

Anot šventų raštų, prieš pasaulio pabaigą, visi turės prisikelti iš numirusiųjų paskutiniam teismui. Tai išėjusieji Anapilin tam ir ruošiasi – kad atėjus laikui, padoriai atrodytų… Matyt toji diena jau ne už kalnų…
:o)

deivis

mano sukis toks valgyk gmo ir nepuk

Kengura

Booom headshot.

Taip pat skaitykite