Mergina valgo muilą ir skalbimo miltelius

19-metė Tempest Henderson iš Floridos valstijos (JAV), turi neįprastą polinkį valgyti muilą. Medikai yra įsitikinę, kad tokia mityba bus pražūtinga merginai, tačiau jos tai nesustabdo. Pačios Henderson teigimu, muilo skonis jai pradeda patikti iškart, kai tik ji jo paragauja. Negana to, ji valgo ir skalbimo miltelius.
 
Mergina serga reta liga geofagija arba litofagija. Šios ligos kamuojami žmonės negali susilaikyti nevalgę įvairių neįprastų dalykų, pradedant nuo žemės, pelenų, purvo, metalo ar baterijų.
 
Sutrikimą gali išprovokuoti mineralinių medžiagų žmogaus kūne trūkumas, dėl jo nėščios moterys kartais pradeda valgyti neaiškius produktus ar daiktus. Tačiau šios amerikietės atveju gydytojai spėja, kad ligą greičiausiai sukėlė didelis stresas. Mergina patvirtina, kad muilą pradėjo valgyti išsiskyrusi su savo vaikinu.
 
Litofagijos specialistas gydytojas B. Blinderis pažymi: „Kaip maistą valgant muilą galima stipriai pakenkti sveikatai dėl įsisavinamų toksinių medžiagų, tarp kurių įeina ir šarmas. Ilgainiui dėl to tikėtinas medžiagų apykaitos sutrikimas, gali kilti rimtų problemų su virškinimu. Taipogi egzistuoja didėle rizika, kad bus pažeista kraujo rūgštingumo pusiausvyra“.
 
Psichologai savo ruožtu kalba apie tai, kad muilas merginai yra tapęs savisaugos mechanizmo dalimi, padedančia jai nusiraminti. Dabar T. Henderson mėgina praktikuoti ypatingą terapiją, pagal kurią būtina polinkį muilui mėginti pakeisti geromis ir maloniomis mintimis. Be to, merginai tenka vengti tokių vietų kaip skalbyklos, kur galima aptikti daug muilo ir skalbimo miltelių.
 

Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
!!!

Da iš kūdikystės neišlipo…

Mmm

As valgau skelbimo miltelius

amsus

Nesistebekit- jug kiekvienas savaip is proto eina…

kristi

Na,pasirodo ne as viena tokia:) man sis polinkis yra nuo vaikystes. Tik neskanu tiesiogiai valgyt. Tegu pabando is milteliu gerima pasidaryt, o is muilo skaniausiai putos:)

xxx

Šika jaučiu juodu ir blizgančiu, lyg ką tik iš parduotuvės.

veneta

skanaus

Garnett

gerai kad dar šūdo nevalgo

Anonimas

Tikra “praustaburne”

Taip pat skaitykite