Angelo plaukai – dar viena NSO paslaptis

Jau nuo pat ufologijos atsiradimo ieškota kokių nors nežemiškų artefaktų, kurie įrodytų jog Žemė tikrai yra lankoma ufonautų. Vienu tokių artefaktu tapo, ufologų visur medžiojama, medžiaga vadinama „Angelo plaukais“.

 

Ufologijoje esantis terminas „Angelo plaukai“ neturi nieko bendro su Biblijoje minimomis dvasinėmis būtybėmis, Dievo pasiuntiniais. Šiuo terminu, „Angelo plaukai“, paprastai apibūdinamas reiškinys, kai NSO nusileidimo ar praskridimo vietose randama panašios į stiklą medžiagos, savo struktūra primenančios plaukus ar siūlus.

 

Šios gijos gali gulėti ant žemės, jei NSO buvo nusileidęs, arba kaip voratinklis skraidyti ore, jei NSO buvo praskridęs. Kartais stebimos milžiniškos gijos siekiančios poros kilometrų ilgį ir padengenčios gan nemažus žemės plotus. Šie „Angelo plaukai“ po kurio laiko ištirpsta. Laikant rankose ši medžiaga dažnai susimeta į mažus, blogą kvapą turinčius rutuliukus. Ši masė šiek tiek radioaktyvi.

 

„Angelo plaukais“ ši medžiaga vadinama paprastai tik angliškoje ir rusiškoje ufologinėje literatūroje, arba tose šalyse kur ji daugiausia naudojama. Tačiau pavyzdžiui Italijoje, ji vadinama „Silicio vata“ arba „Mergelės Marijos plaukais“, o Prancūzijoje – „Madonos vaikais“ arba „Madonos dovanomis“.

 

Per visą ufologijos istoriją, „Angelo plaukų“ atsiradimo atvejų užfiksuopta keli šimtai. Kelias dešimtis kartų liudininkams pavyko surinkti mėginius ir pristatyti į laboratorijas, tačiau mokslininkai iki šiol nežino šio reiškinio prigimties.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„Angelo plaukų“ struktūra ir atsiradimo priežastys dar iki galo neištirtos, nors ir ieškoma racioanalaus šio reiškinio paaiškinimo, juk ne kiekvieną patenkins ateiviška jų kilmės hipotezė. Kaip ten bebūtų yra žinoma jog į jų sudėtį įeina: boras, silicis, kalcis ir magnis. 1954 metais buvo atliktas pirmas rimtas tyrimas ir italų chemikas Danilo Gocci apibrėžė angelų plaukus kaip boro-silicio stiklą, nestabilioje būsenoje.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pirmasis „Angelo plaukų“ paminėjimas datuojamas 1898 metais, kai virš JAV miesto Montgomerio, pasirodė tarsi skrajojantys voratinkliai iš keistos medžiagos. Tačiau žinomiausias atvejis įvyko 1954 metais spalio 27 d. Italijoje. Dangumi virš futbolo aikštės Florencijoje praskrido su neatpažinti skraidantysobjektai. Po jų praskridimo visa futbolo aikštė pasidengė lipnia medžiaga, panašia į voratinklį. Būtent šią medžiagą surinko chemikas Danilo Gocci ir jo kolegos. Šį reiškinį stebėjo daugiau kaip 10 000 liudininkų.

 

Amerikiečių ufologas Čarlzas Meinas daro prielaidą, jog „Angelo plaukai“ yra šalutinis NSO variklių darbo produktas. Jis teigia jog mūsų erdvėlaikyje ši medžiaga nėra stabili ir per trumpą laiką pereina į jam normalią erdvėlaikio dimensiją. Kiti ufologai, tokie kaip Brinslis Le Poerta mano jog tai gali būti kažkokių dvasinių jėgų materializacija, panašiai kaip spiritizmo seansų metu atsirandančiai ektoplazmai. Tačiau tiek viena tiek kita hipotezė kritikuojama skeptikų. Ypač kritikuojama antroji hipotezė, nes vien jau sulyginimas su spirtistine ektoplazma, kuri nėra įrodyta kaip iš tiesų egzistuojanti, kelia nepasitikėjimą.

 

Dar viena teorija, sieja „angelo plaukus“ su sąmokslo teorija žinoma kaip Cheminės trasos (chemtrail). Šiuo metu tai einamiausia teorija. Cheminių trąsų teorija teigia, jog reaktyvinių lėktuvų paliekama balta juosta danguje, neišnyksta, bet plečiasi ir pavirsta į debesis. Sąmokslo teorija teigia, jog tai vyriausybės vykdomas projektas. Tokiu būdu platinančios chemines medžiagas padedančias kontroliuoti visuomenę ar orų kontrolė ar panašiai. Tačiau cheminių trąsų teorija netaliako kritikos, nes „Angelo plaukai“ buvo stebėti dar gerokai iki lėktuvų atsiradimo.

 

1967 metais, „Angelo plaukų“ mėginiai iš Naujosios Zelandijos pateko į Rusijos mokslininkų rankas. Fizikas L. V. Kiričenko juos aprašė sekančiai: tai pluoštinė medžaga susidedanti iš 0,1 mikrono storio skaidulų. Pagrindinė pluošto masė susipynusi į atskiras 20 mikronų storio gijas. Skaidulos – baltos spalvos, pusiau perregimos. Analizuota medžiaga neturi analogo gamtoje.

 

Ką daryti pastebėjus „Angelo plaukus“? Visų pirma pasigrožėkite šiuo neįprastu ir retu reiškiniu. Antra, pabandykite surinkti mėginius ir pristatyti į cheminę laboratoriją tyrimams. Yra pastebėta jog gryname ore, ar ant rankų „Angelo plaukai“ greitai ištirpsta, tačiau patalpinus į plastikinį maišelį ar stiklainį ir uždarius sandariai, kad nepatektų deguonis, „Angelo plaukai“ išlieka net kelias dienas. Tai gi, pasinaudoję paprasčiausiu maišeliu ar stiklainiu ir suskubę į laboratoriją, galite padaryti neįkainojamą įnašą į mokslo atradimus.

 

Mokslas dar turi išsiaiškinti „Angelo plaukų“ kilmę, nes ateiviškoji kilmės teorija netenkina nei meteorologų, nei fizikų, nei chemikų, kurie jieško labiau žemiškų šios medžiagos atsiradimo teorijų.

 

Straipsnio autorius: Gabrielius E. Klimenka, paragraf 78

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
DanTE

kaip atsbodai inkognito su savo skiedalais

inkognito

Kai buvau mažas ne kartą ir aš juos buvau radęs laukuose,tačiau šalia jų, ant žolių stiebų būdavo dar toks baltas kaip ir tepalas, kuris paėmus į rankas labai jas šaldydavo. Įdomu kas ten per daiktas buvo,jis beje kartu su tais voratinkliais ant žolės stiebų buvo tokiais mažais gabalėliais.

Martynas

Tu jauti reiskia pas mane kaime kai atostogaudavau ir ateiviai leisdavos :DDDDDDDD

nugi

pz……. Voratinkliai juk…… bobu vasara…..

orūno

Ai Tai Dabar biologinis ginklas kuris auga zmoniu lastelese vadinas angelo plunksnos plaukais!..(su $welykom):. great straipsnis©

as

paskaiciau ir atsiminiau,kad esu daug kartu vaikysteje juos mates,kai kaima turejau :)

Rita

Kaip norėčiau pamatyti ir paliesti juos “Angelo plaukus”

Taip pat skaitykite