Neseniai aptikta planeta siunčia gyvybės signalus Žemei!

Pasirodo, kad visai neseniai atrasta planeta, kurioje yra tinkamos sąlygos gyvybei, gali jau būti gyvenama.
Žinomas australų astronomas Ragbiras Bhatalas įsitikinęs, kad naujosios planetos rajone pastebėjo mįslingas blykstes. Pasak pačio R. Bhatalo, blykstelėjimus, kurie primena lazerio šviesą, jis pastebėjo dar 2008-aisiais, o tik po dvejų metų buvo atrasta Gliese 581 g. pavadinta planeta.

 

Mistines blykstes specialistas pamatė per savo nuolatinius stebėjimus. Pats R. Bhatalas dalyvauja tarptautiniame projekte “Search for Extraterrestrial Intelligence” (SETI), kurio tikslas – nežemiškos gyvybės atradimas.

 

Nors astronomas tvirtai įsitikinęs savo tikslumu, daugelis R. Bhatalo kolegų skeptiškai žiūri į siunčiamus signalus iš kitos planetos.

 

R. Bhatalas teigia, kad paslaptingi blyksniai tikrai negalėjo atsirasti kažkokiu natūraliu būdu.

 

“Tie blyksniai kurie buvo užfiksuoti negali būti kosminės kilmės. Tuos blyksnius gali siųsti ne kas kitas, kaip kita nežemiška civilizacija” – įsitikinęs Ragbiras.

 

Jis teigia, kad nežemiška civilizacija tikriausiai yra šiek tiek labiau pažengusi negu mes, nes blyksniai yra labai galingi.

 

“Tos planetos gyventojai lenkia mus technologiniu požiūriu galbūt 1000 metų į priekį arba šiek tiek daugiau.” – savo pranešime teigia mokslininkas.

 

Pirmąjį savo pranešimą apie paslaptingus signalus iš naujai atrastos planetos mokslininkas buvo paskelbės jau 2010 metais, tačiau šiemet jis savo įžvalgas dar kartą patvirtino.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

“Anksčiau ar vėliau tą turės pripažinti visi pasaulio mokslininkai. Pagaliau galime būti tikri, kad visatoje mes tikrai nesame vieni. Laiko klausimas, kada visatos broliai ir seserys susitiks su mumis.” – Optimistiškai savo kalbą užbaigia Ragbiras Bhatalas.

 

Priminsime, kad Gliese 581g buvo pastebėta 2010 metais rugsėjo 29-ąją. Planeta nuo Žemės yra nutolusi per 20,5 šviesmečius. Pasak mokslininkų, atradusių planetą, temperatūra joje turėtų svyruoti nuo -34 laipsnių Celsijaus iki +71, o tai savo ruožtu sudaro sąlygas atsirasti vandeniui, kuris yra būtinas gyvybei užsimegzti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
JURA

Mes nebuvome ir nesame vieni visatoje. Dar senosios civilizacihos yra aprasiusios ir kitaip uzfiksavusios NSO ir ateiviu apsilankymus bei ju pagalba. Ir tik del valdzios bei kitu instituciju slepiamu faktu sunkiau suprasti kur tiesa o kur melas. Bet viena galiu pasakyt tikrai- MES NE VIENI! Ir tai FAKTAS.

viliusinas

va va :) atrasta planeta kuri gali buti gyvenama, po keliu metu NASA turbut skris į ją ir jie bus vadinami tie “ateiviai”

deivis

ble idomu kada tiesa paaiskes taip atsibido tie speliojimai ir gincai

Calibrae277

kol mes dar sukursim tiek pazengusias tehnologijas tai iki to tikrai sasinaikinsim arba sulauksim sveciu is kosmoso platibiu

...

debilas

kritikas

Na, kosmose galima pastebėti labai įvairių anomalijų. Taip, kad čia toks pranešimas nieko nepatvirtinta. Taip pat reikėtų paminėti, kad kai žemėje gyvenantis mokslininkas teigia, kad šita civilizacija mus lenkia 1000 ar daugiau metų yra tiesiog kvaila, turint omenyje, kad planeta yra už 20,5 šviesmečio ir įvertinant turimas technologijas.

aa

nu vat kodel tada kiti mokslininkai juo netiki?

Anonymous

Naivu būtų manyti, kad visatoje esame vieni :)

Neiprastas

Jau nuo 1948 Ruzvelto įvykiu vieša paslaptis kad jie egzistuoja….

qqq

Rozvelo gal, ne Ruzvelto? :D lol

:)

Pagaliau :)

Gedas

Tai jeigu lenkia mus mzdg 1000 m. tai nejau negaletu atvykti iki musu..? Nebent, klaidingai spelioja…noreciau, kad tai tikrai pasitvirtintu ir signalai butu tikri ..

Taip pat skaitykite