Anesteziologui pavyko įrodyti, kad egzistuoja pomirtinis gyvenimas

Mokslininkams pavyko pagaliau gauti atsakymą į klausimą, ar egzistuoja gyvenimas po mirties. Dr. Stuartas Hameroffas iš Arizonos universiteto teigia, kad jo mokslinės teorijos įrodo, kad egzistuoja nemirtingos sielos ir pomirtinis gyvenimas.

 

Mokslininkas vadina žmonės „kvantiniais kompiuteriais”, kurių pagrindinė programa yra sąmonė. Po mirties, pasak jo, kvantinės dalelės, kurios sudaro sielą, palieka kūną ir iškeliauja į kosmosą, kur visam laikui tampa visatos dalimi.

 

Kitaip tariant, po fizinio kūno mirties žmogaus protas nemiršta, bet tampa visuotinės informacinės erdvės dalimi. Britų fizikas Rogeris Penrose‘as, remdamasis amerikiečio tyrimo duomenimis, teigia, kad žmogaus sielos dalelės yra smegenų ląstelėse – tai specifiškos mikrotubulės, kurių sąveikos rezultatas ir yra mūsų sąmonės veikimas.

 

„Taigi, žmogaus siela – tai daugiau nei tik smegenų neuronų sąveika. Ji susidaro pačiame visatos audinyje ir, greičiausiai, egzistavo nuo neatmenamų laikų. Galbūt sąmonė yra erdvėje net iki Žemės atsiradimo“, – sakė Stuartas Hameroffas.

 

Norėdami patvirtinti savo teoriją, mokslininkai tyrinėjo klinikinės mirties atvejus, kuomet žmonės pasakojo apie prieš akis prabėgantį visą gyvenimą ar skridimą tamsiu tuneliu į šviesą.

 

Tyrėjai mano, kad šiame mirties etape kvantinė informacija mikrovamzdeliais buvo išsiunčiama į kosmosą, ir tada, kai gydytojams pavykdavo “prikelti” žmogų, ji greitai grįždavo. Ši mokslininkų teorija mokslo bendruomenės buvo sutikta prieštaringai, bet kol kas nėra argumentuotų bandymų ją paneigti.

 

Rekomenduojami video:


2500
16 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Teta Bronė

Nieko nesupratau.

k.h

Kai siela atsiskiria,ją traukia saulė,ir siela atsiduria saulėje….Iš ten ji ir atėjo į kūną….Ten ir yra to,kas uždengta,nuo materialinio pasaulio….Iš saulės mes esame stebimi,ir nieko nenuslėpsime….O visata yra mūsų kūne,saulė yra širdis……Akys mato ne išorę,todėl gražintis,tai gražinti vidų,bet svarbiau gražinti gerumą,ir aplinką,saugoti gamtą,viskas yra susiję,mes teršiame ne save o viską,visą pasaulį….
Žiūrėdami į žvaigždes tamsoje,žiūrime į savo kaukolės vidų,kur yra 100 mljrd.-ų tviksinčių ir blizgančių dalelyčių,jos ir yra žvaigždės,kurias mes matome…..

Rima

Sutinku ,pomirtinis gyvenimas tikrai egzistuoja,man teko vaikysteje skesti,ir buvau jau nuskendusi,lekiau tuneliu i sviesa ir buvo labai gera ir lenga,bet buvau ne viena,as buvau apsupta zmoniu,kuriu nepazinau,bet buvo ir pazystamu,bet as iriausi link mazycio sviesuliuko kuris mane tiesiog trauke,ir labai skubejau,bet lig ismiego isgirdau saukiant mano varda,atsibudau apsupta zmoniu kurie mane gaivinoir salia priklupusia verkencia mama.O man buvo toks keistas jausmas,lig ilgesys,ir darilgai jis mane lydejo,buvo sovietiniai laikai ,mama perspejo kad niekam nepasakociau ka patyriau,nes prigazdino ,kad gali isvesti i beprotnami,bet dabar daznai apmastau ir visiskai nera mirties baimes.,tuneliu lekiant maciau tarp kitu zmoniu viriski kuris buvo su dryzuotu kostiumu… Skaityti daugiau »

Daiva

Aciu mieloji…pries keturis metus palaidojau neigalu sūnų, iki siol kankina klausimas, kaip jam tenai sekasi? Tokie liudijimai palengvina gedejimo , ilgesio nasta, o iseiti anapus norisi naturaliai, nes gal susitiksiu savo vaikeli…bet jug nebuvau tobula mama, kazin ar nores vaikas pasitikti savo mama?

lina

niekas nebuna nei tobula mama, nei tobula dukra, nei tobula anuke…visada visko buna

Mindaugas

Panašiai kaip seriale “Stargates” :D. O šeip pilnai tikiu astraliniu gyvenimu

LifePuzzler

Pritariu Vytautui !!

Vytautas

Karolinai dėl sielų. Problema ta kad tik apie milijardas žmonių turi sielas. Mes paklonavom avis, kitos civilizacijos paklonavo mus. Žemiškais duomenimis žmonės klonai niekuo nesiskiria nuo žmonių su sielomis. Norint įsitikinti ar turi sielą yra du būdai. Su švytuoklės pagalba. Kaip esu aprašęs forume. Ir per saulę. Pasižiūri į saulę ir užsimerki. Matosi kitos spalvos gražus taškelis kuris keičia savo formą. Čia simbolių kalba su jumis kalba jūsų siela. Jei neturit sielos tie dalykai jums neprieinami. Tai nereiškia kad jūs kažkokie blogesni. Tiesiog taip yra ne dėl jūsų kaltės ir tiek. Mano vienas senelis ir viena močiutė buvo besieliai žmonės.… Skaityti daugiau »

Ishiki

Nereik nei saules, nei jokiu svytuokliu, sudmaliu uzsiemimas. Pakanka suvokti tai, kad turi, negali buti jokiu patikrinimu, viska gali padirbti smegenys… Bet kokius veiksnius… Tiesiog turi suprasti, kad viskas yra ne taip kaip atrodo, kad yra… Klonai negali suvokti tiesos, jie gali tik zinoti ta kuriai buvo sukurti tarnauti… Jei esi laisvas zmogus, turi siela. Samone, pati kuria siela… Ir padeda kitiems susikurti sau…

sara

Dar, Vytautai, tau pasakysiu tie besieliai zmones kažkur tai turi sielas, gal kitoje dimensijoje. Zmones visi turi sielas tik yra is skirtingu dimensiju. Šiame gyvenime jie tiesiog miega. O kažkur tai kitoje dimensijoje gyvena.

SCRATCHaz

Atėjus fizinio kūno mirčiai, astralinis kūnas visiškai nutraukia ryšį su fiziniu kūnu, ir žmogus susivokia astraliniame lygmenyje, astraliniame pasaulyje, kuriame egzistuoja tam tikra tvarka ir taisyklės. Pirmiausiai baimė ir didelis emocijų srautas maitina šio pasaulio gyventojus – įvairiais būdais čia užsilikusias dvasias. Mirusiajam netrukdo fizinis kūnas, todėl jis „visa galva“ pasineria į naująjį gyvenimą. O čia – viskas nauja ir labai baisu. Mirusįjį emocijos ir prisiminimai dar riša su fiziniu pasauliu, jis dar gali suvokti žemiškus vaizdus ir garsus, tačiau pats jau neturi jokios įtakos, ir užmegzti kontaktą su gyvaisiais – jau praktiškai neįmanoma. Taigi įsivaizduokite situaciją: jums ką tik… Skaityti daugiau »

Sandra Imagine

Ka jus zinot zmones ,nei ten buvot ,nei sakykit ,nei tirinekit kaska ar gincykites….. gyvenkim kaip gyvene o kai uzsilenksim pajusim >>VISKA <<

Calibrae277

Joa kazkur girdejau kad mokslinikai irode jog zmogaus siela sveria 2 gramus o viso paaiskinimas mirus zmogui atsipalaiduoja visi raumenis ir del to kunas palengveja 2 gramais bet aisku netameskim ir to kad gal is tiesu ta siela tiek ir sveria. o del to kad populiacija dideja o is kur atsiranda gimusiam siela nepagalvojot jog ji gal kartu gimsta is tu sielu dveju susijungusiu energiju o mirus ji taip ir iskeliauja o jei nebaigus darbu buna ir klaidzioje po zeme juk yra ir tu ekstrasencu ir jie net didziausius skeptikus privercia patiket tai visa tai istesu egzistuoja

kengura

Pagaliau isiaiskino. Prireike 10 tukst. metu.

Taip pat skaitykite