JAV prezidentas buvo triskart susitikęs su ateiviais?

JAV prezidentas D. Eisenhoweris 1954 m. Hollomano karinių oro pajėgų bazėje buvo tris kartus slapta susitikęs su nežemiškų civilizacijų atstovais, pareiškė buvęs JAV Kongreso ir Pentagono konsultantas.

 

34-asis JAV prezidentas su ateiviais neva buvo susitikęs vienoje atokioje karinėje bazėje Naujosios Meksikos valstijoje, teigia žinomas neatpažintų skraidančių objektų (NSO) tyrinėtojas Timothy Goodas, anksčiau konsultavęs JAV Kongreso ir Pentagono sudarytų tyrimų grupių narius. Pasak „Huffington Post“, pranešama, kad D. Eisenhoweris ir šiuose susitikimuose dalyvavę aukšti Federalinio tyrimų biuro (FTB) atstovai dėl susitikimų su ateiviais iš kosmoso neva susitarę telepatiniu būdu.

 

T. Goodas tvirtina, kad galiausiai nežemiškos civilizacijos ir JAV valdžios atstovai tris kartus akis į akį susitiko JAV karinių oro pajėgų Hollomano bazėje Naujosios Meksikos dykumoje. Tai neva gali patvirtinti daug šių susitikimų liudininkų, sakoma pranešime.

 

Pasak dienraščio, sąmokslo teorijų kūrėjai praėjusiais mėnesiais gana aktyviai aptarinėjo gandą apie JAV prezidentų ir ateivių iš kosmoso kontaktus, tačiau T. Goodas tapo pirmuoju žymiu apie tai viešai prabilusiu ekspertu.

 

Kalbėdamas BBC2 programoje „Opinionated“, T. Goodas pareiškė, kad kai kurių pasaulio šalių vyriausybės jau kelis dešimtmečius palaiko nuolatinius kontaktus su nežemiškos civilizacijos atstovais. „Ateiviai visą laiką palaikė formalius ir neformalius ryšius su tūkstančiais žmonių visame pasaulyje“, – pridūrė jis.

 

Po to jis kiek išsamiau papasakojo apie JAV prezidento D. Eisenhowerio, ėjusio šias pareigas 1953 – 1961 metais, ir garsėjusio savo tvirtu tikėjimu nežemiška gyvybe, susitikimus su ateiviais iš kosmoso. Jie įvykę 1954 m. vasario mėnesį, kai prezidentas neva atostogavo Kalifornijoje, Palm Springse. Pirmojo susitikimo metu su amerikiečiais bendravo „Šiauriečių“ nežemiškos rasės atstovai, tačiau tariamas susitarimas buvo sudarytas su skirtingos išvaizdos ateiviais, kurie buvo praminti „Pilkaisiais“.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„Mes žinome, kad iki 90 proc. visų stebimų neatpažintų skraidančių objektų (NSO) atvejų galima paaiškinti moksliniais argumentais, tačiau milijonai žmonių visame pasaulyje yra regėję ir tikruosius“ (nežemiškus kosminius laivus – red.) – pridūrė T. Goodas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

D. Britanijos Gynybos ministerijos 2010 m. išslaptinti dokumentai atskleidė, kad buvęs šalies premjeras Winstonas Churchillis buvo įsakęs įslaptinti visus NSO stebėjimo atvejus. NSO virš Anglijos buvo stebimi dar Antrojo pasaulinio karo metais, sakoma pranešime. Dokumentai liudija, kad W. Churchillis yra taręsis su D. Eisenhoweriu, kuris karo metais vadovavo sąjungininkų pajėgoms Vakarų Europoje, ką daryti dėl tokių atvejų, sakoma pranešime.

 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ne tavo katinas

BUM BUM BUM tas prezidentas paprasciauaiai prisiziurejo tu ateiviu filmu ir mabto fantazija.man ir taip. Buna

MiB

Su musu proto broliais galime susiekti kiekvienas is musu, praktikuokite meditacija, taip lavinsite savo telepatinius, bei daugeli kitu sugebejimu, labiau uz viska jie laukia musu kievieno, o galu gale ir musu visos civilizacijos prabudimo, o kontaktas vienas is pirmuju zingsniu einant link to :)

Ishiki

Kuom cia tiket, cia tiesiog reikia zinot :D

Ričardas

o kas tau neleidžia tikėti?

paulius

blemba kaip norėčiau tuo tikėti… tikrai įdomūs dalykai

Taip pat skaitykite