Penkiametis britas valgo laidus ir elektros prietaisus

Mažasis Prestono (Anglija) gyventojas serga retu pica sindromu.

 

Tai – labai keistas psichologinis sutrikimas, sukeliantis žmogui poreikį valgyti žemę, anglis, popierių, metalą ir kitus nevalgomus dalykus. Minėtas berniukas valgo įvairius laidus.

 

5 metų britas Josephas Hughesas laikosi gana keistos dietos – ikimokyklinukas smaguriauja ne tik laidais, bet ir visais elektros prietaisais… Anot jo motinos, 25 metų Kate Jarvis, prieš kelerius metus jie tapo viso to liudytojais. Užėję į vaiko kambarį, jie pamatė, kaip šis su pasigardžiavimu valgo telefono laidą.

 

„Aš tiesiog negalėjau tuo patikėti, – tvirtino berniuko mama.

 

– Mano vaikelis suvalgė beveik visą laidą. Aš anksčiau pastebėdavau, jog mažylis labai mėgsta žaisti su technika, tačiau aš nė nepagalvojau, kad viskas gali pasisukti tokia linkme.“

 

Po šio incidento vaiko šeima kreipėsi į medikus. Praėjus kelioms valandoms, jie pareiškė, kad suvalgytas laidas gali pakenkti jo sveikatai. Tačiau galiausiai jie atrado retą sutrikimą, pavadinimu pica. Gydytojai pareiškė, kad Josepho skrandis nėra sveikas.

 

Nieko nelaukdami tėvai pradėjo stengtis padėti savo sūnui susidoroti su šia liga. Jie sutvarkė visus namus, atsikratė laidų, elektros prietaisų, deja, visų prietaisų nebuvo galima atsisakyti.

 

Kai tėvai užsiimdavo savo veikla ir nekreipdavo didelio dėmesio, ką veikia jų vaikas, jis tuo
metu valgydavo laidus. „Vieną kartą mūsų berniuką stipriai nutrenkė elektra, kadangi jis bandė suvalgyti laidą. Jo likimas mus labai gąsdina“, – prisipažino patėvis Luke‘as Jarvisas.

 

Medikai bei specialistai teigia, jog išgydyti picos sindromą yra beveik neįmanoma. Trauką nevalgomiems daiktams galima sumažinti tik vartojant medicininius preparatus iki tam tikro amžiaus.

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anonimas

Daktarai kisa savo vaistus visur kur tik gali nors ir nezino kad pades. Svarbu kad zmones pirktu ir krautu farmacijos kompanijoms turtus.

om to LOL

o tai tipo 24 val per para reikia sedet salia jo? nu nejuokink tai fiziskai neimanoma. Gerai subine isvanot tokiam ir nereiktu laidu kramtyt..

aa

tai skanaus bl!

LOL

Cituoju: “Kai tėvai užsiimdavo savo veikla ir nekreipdavo didelio dėmesio, ką veikia jų vaikas”
Tai jai zino kas per liga ir zino kad nevisus laidus paslepe, kaip galima nekreipti demesio ka veikia ju vaikas?

Taip pat skaitykite