Medžių horoskopas

UOSIS (gegužės 25-Birzelio 3 d. ir lapkričio 22-gruodzio 1 d.)

 

Uosiai gražūs, stiprūs, elegantiški, laisvų judesių, jų charakteris gyvas. Jie nori, kad kiti galvotu ir gyventu taip, kaip patinka Uosiams. Nepaprastai meilūs viskam, nuo ko priklauso jų sėkmė ir gerovė. Uosiai gerai žino, ko nori, ir dar geriau – ko nenori. Siekdami savo, jie gali sumindyti visus, kurie trukdo. Šitai verčia Uosius konfliktuoti su juos supančiais žmonėmis. Gyvenimo sunkumus įveikia juokdamiesi, todėl juos laiko neturinčiais atsakomybės jausmo ir valios, bet tai apgaulinga nuomonė. Jų protas paremtas intuicija, originalus ir pilnas fantazijos, tačiau susijęs su realybę. Uosiai sugeba spėti ateiti, todėl mėgsta vaizduoti pranašus. Uosiai kaprizingi, tačiau meilėje pasireiškia visai kitaip, yra apdairūs, pastovūs. Meilėje Uosiai sugeba puikiai pasirinkti, pasveria visus už ir prieš. Jų vedybos paprastai būna iš meilės, bet ir protas nesnaudžia. Jie stengiasi kuo geriau organizuoti savo šeimyninį gyvenimą ir tai jiems pavyksta. Čia Uosiai retai apsirinka.

 

Tinkamiausias partneris – Uosis, Skroblas, Bukas, Figmedis. Akmuo – agatas, perlas, Menulio akmuo, turkis, topazas, cirkonis. Skaičius – 3, 5.

 

SKROBLAS (birželio 4-13 d. ir gruodžio 2-11 d.)

 

Skroblai palieka gerą įspūdį, nors ir nėra labai išvaizdus. Jaunystėje būna labai gražūs, o su metais tampa tik gražūs. Skroblai į viską žiūri iš viršaus, šiek tiek pašaipiai. Tai tipiški estetai, kuriuos labiau traukia forma, o ne turinys. Jie mėgsta rodytis aukštuomenėje, vertina įvairiausius pažymėjimo ženklus, nuolat svajoja apie savo garbę. Skroblai yra pareigos, tvarkos ir įstatymo žmonės. Jie konservatoriai, nepaprastai skrupulingai laikosi ritualo, nustatytos tvarkos, nemėgsta naujovių. Skroblus nuolat persekioja baimė, kad gali suklysti. Jie mėgsta filosofija, oratorini meną. Meilėje jie pasižymi didele atsakomybe – jausmus jie laiko ne pramoga, o labai svarbiu dalyku. Iš Skroblo visada galima tikėtis mielo ir atsakingo partnerio. Tačiau, jei gyvenime Skroblams tenka rinktis tarp meilės ir pareigos, pasirenka pareigą. Vedybinis gyvenimas klostosi ramiai, tvarkingai, be stresų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tinkamiausias partneris Skroblui – Uosis, Skroblas, Bukas, Figmedis. Akmuo – agatas, perlas, mėnulio akmuo, turkis, topazas, cirkonis. Skaičius – 3, 5.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

FIGMEDIS (birželio 14-23 d. ir gruodžio 12-20 d.)

 

Figmedžiai yra malonūs. Jie nėra gražuoliai, tačiau nelieka nepastebėti. Figmedžiams budingi kompleksai, ne visur ir ne visada jie jaučiasi patogiai, reikalauja gyvybinės erdvės ir šilumos, ir tiesiog vyste vysta nepalankiose sąlygose. Labai sunkiai išgyvena nesėkmes, tiesiog nudžiūsta, palaužti liūdesio, skausmo. Figmedžių charakteris emocionalus ir nuolaidus. Neretai už tai jie sumoka dvasine ramybe ir gyvenimo džiaugsmu. Dirba kantriai, stropiai, nors kartais ir pritingi. Figmedžiai realistai, net nihilistai, netiki, kad kad pavyks įgyvendinti tai, kas sumanyta. Jie impulsyvūs, pilni gerų sumanymų, bet gyvenime ne visada juos pavyksta įgyvendinti. Figmedžiai meilėje šiek tiek nuobodoki. Nereikia iš jų laukti stebuklų. Figmedžiai nepriklauso prie romantiškųjų meilužių, paprastus jausmus jie vertina labiau už bet kokias fantazijas. Užtat jie labai tinka šeimyniniam gyvenimui. Jie iš tų, kuriems nepaprastai svarbus stabilumas. Esama tik vieno pavojaus, dėl ko stabilus vedybinis gyvenimas gali suirti – Figmedžiai labai pavydus.

 

Tinkamiausias partneris draugystei ir meilei – Uosis, Skroblas, Bukas, Figmedis, Jazminas, pušis, Liepa. Akmuo – agatas, perlas, Menulio akmuo, turkis, topazas, cirkonis, smaragdas, rubinas. Skaičius – 3, 5, 7.

 

BERŽAS (birželio 24 d.)

 

Beržai savo išvaizda aristokratiški, mieli. Beržus visada lydi sėkmė, jie moka būti santūrūs, niekam neperša savo simpatijų ir nuotaikų. Beržai reiklūs iki puritoniškumo, visada elegantiški. Jie niekada nestokoja pakantumo. Prabanga ir noras pasipuikuoti Beržams – svetimas dalykas. Jiems geriau tinka gyventi kaime, tačiau gali prisitaikyti ir bet kurioje kitoje vietoje, svarbu tik, kad butu sąlygos netrukdomiems dirbti savo darbą. Beržai savo vidumi labai inteligentiški, dvasingi. Jų vaizduotė neturi ribų. Darbą visada atlieka kūrybiškai. Nors gali ir visur darbuotis, labiausiai yra linkę į meną. Vienintelis Beržų trukumas, kad jie ne visuomet būna draugiški. Nors jie ir aristokratiški iš prigimties, aukštuomenės gyvenimas, kontaktai su garsiais ir įtakingais žmonėmis Beržus mažai domina. Kad Beržai būtų laimingi, jiems pakanka artimų žmonių aplinkos ir bibliotekos. Jie labai mėgsta gamtą. Beržai meilėje ramūs ir išlaikyti, nemėgsta aistrų audrų. Kartais šeimą sukuria šiek tiek neapdairiai, tačiau niekada tuo nesiskundžia.

 

Tinkamiausias partneris – Figmedis, Beržas, Skirpstas, Obelis, Egle. Akmuo – Mėnulio akmuo, rubinas, perlas, smaragdas. Skaičius – 7.

 

OBELIS (birželio 25-Liepos 4 d. ir gruodžio 23-sausio 1 d.)

 

Obelys, ir vyrai, ir moterys, retai būna aukšti, tačiau taisyklingai sudėti, iš jų tiesiog spinduliuoja simpatija. Obelys paprastai būna jausmingos, sentimentalios, patiklios, todėl dažnai kenčia nuo kitų apgaulės. Joms svetimas egoizmas, jos geraširdiškos, gali pasidalyti paskutiniu duonos trupiniu. Nors Obelys nekuria tolimos ateities planų, jos nėra primityvios, jų nūdiena pilna filosofijų, fantazijų, kurios praskaidrina gyvenimą. Obelys inteligentiškos, linkusios siekti žinių, labai daug skaito, bet tik tai, kas jas domina. Obelys kaupia ne tam, jog ką nors nustebintu, o savo malonumui. Mėgsta emocines permainas, nors jos ir sujauktu asmeninį gyvenimą. Obelys – tai žmonės, kurie skatina juos įsimylėti, o ir patys nelieka abejingi. Vedybos Obelims – laimės dalykas: gali ištekėt (vesti), susižavėjimą palaikę meilę, bet vedybiniame gyvenime liks ištikimos partneriui (ei) iki gyvenimo pabaigos.

 

Tinkamiausias partneris – Pušis, Ieva, Liepa, Alyvmedis, Riešutas, Jazminas, Kaštonas. Akmuo – granatas, rubinas, turkis, perlas, smaragdas. Skaičius – 7, 8.

 

ALYVMEDIS (rugsėjo 23d.)

 

Alyvmedžiai savo išvaizda gana prieštaringi, tačiau patrauklumo jiems nestinga. Turi polinki į reumatizmą, todėl labai mėgsta saulę ir pergyvena, kai nėra jos šilumos. Alyvmedžiai savo gyvenime išlaiko pusiausvyrą, stengiasi būti kantrus, prisitaikyti prie kitų. Nors turi savo originalų požiūri į gyvenimą, sutinka, kad ir kiti turėtų savo nuomonę. Jie niekada nepraranda optimizmo, spinduliuoja ramybę, pasitikėjimą. Būtent tai traukia prie jų žmones, kurie sunkiomis sąlygomis glaudžiasi prie Alyvmedžiu, prašydami pagalbos ir užtarimo. Alyvmedžiai pasižymi įgimtu teisingumu. Jie daug laiko skiria meditacijai, mėgsta skaityti, mokytis, nuolat plėsti savo akiratį. Alyvmedžiai meilėje stengiasi nepavyduliauti, gerbia partnerio nepriklausomybę, net jei dėl to tenka kentėti. Kartais atsisako net savo meilės, kad išlaisvintu partnerį, kuris įsimyli kitą. Sėkmingoms vedyboms Alyvmedžiai – patys tinkamiausi partneriai. Iš jų niekuomet nesulauksi išdavystės.

 

Tinkamiausias partneris pačiam Alyvmedžiui – Skirpstas, Obelis, Egle, Riešutas, Jazminas, Kaštonas. Akmuo – chrizolitas, Safyras, sardoniksas. Skaičius – 5.

 

BUKAS (gruodžio 21-22 d.)

 

Bukai (ir vyrai, ir moterys) gražūs, išgyvena iki gilios senatvės, išlaikydami jaunystei būdingas savybes. Jiems pavyksta išsaugoti formą, nepriekaištingą siluetą, puikius judesius, judrumą. Visada tvarkingi, šiek tiek koketiški. Jeigu Bukams pavyksta įsitvirtinti palankiose sąlygose, jie gali labai daug pasiekti. Jie sumaniai panaudoja savo išradingumą ir miklumą bet kokioje situacijoje. Pilni visokiausių planų, kuriuos sugeba sėkmingai realizuoti. Paprastai Bukai nenoriai dalijasi savo turtu, nors kartais būna jiems ir dosnumo priepuolių. Bukai labai pareigingi, mėgsta tvarką, visada pasveriantys visus už ir prieš, nieko nepaliekantys atsitiktinumui. Bukai materialistai, pirmiausia nori būti turtingi, o paskui, jei pavyks – laimingi. Bukams meilėje trūksta fantazijos. Tačiau kaip sutuoktiniai, Bukai yra idealus: nori turėti daug vaikų, gerai ir gražiai gyventi šeimoje. Vyresniame amžiuje Bukai gali turėti vieną-kitą meilės nuotykį, bet tai tik dėl noro įrodyti, kad jie dar jauni, patrauklūs ir gyvybingi.

 

Tinkamiausias partneris Bukui – Skirpstas, Kiparisas, Topolis, Celtis, Ąžuolas, Lazdynas, Šermukšnis, Klevas. Akmuo – turkis, topazas, cirkonis. Skaičius – 3.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
viduusia

O koks medis rugsejo 23d. gimusių?

geriete

atitiko 100%,aciu.as taip ir galvojau.

Mergelė

O kur rugsejo 23?.. Liksiu be horoskopo

Anonimas

Taigi liepos 23 dienai yra priskirtas unikalus medis. Yra ir jam aprasymas

As

Rugsejo 23.-Alyvmedis

Beelzebub

Atitiko apie 90%

sas

Sutapimai Man atitiko bet esu nekarta su tokias daikciukais zaides ir dazniausiai neatitikdavo…

to dtyje6k

Kalbėk už save, nes man atitiko.

dtyje6k

melas.neatitinka visai

Taip pat skaitykite