Medžių horoskopas

ĄŽUOLAS (kovo 21 d.)

 

Ąžuolai pilni gyvybės, galingi, gražūs, jų judesiai didingi, kelia visiems pagarbą. Jų sveikata puiki. Ąžuolai tvirtai įaugę į savo aplinką, tačiau į viską žiūri per savo prizmę. Pirmiausia pasirūpina savo reikalais, nes kiti juos mažai domina. Ąžuolai masto dalykiškai, tačiau daugelis jų pasižymi gera intuicija. Ąžuolai valingi, jiems nebūdinga atsisakyti priimto sprendimo, dėl to gali pasireikšti ir blogosios Ąžuolų savybės – jie nediplomatiški, ir tai kelia visiems rūpesčių. Šio ženklo žmonės labai drąsūs, tačiau tai kyla ne iš vidinių dvasinių savybių, o iš didelės savigarbos, nes jie nenori, kad juos laikytu bailiais. Ąžuolai mandagūs ir svetingi tiems, su kuriais neturi dėl ko varžytis, jie – ištikimi draugai, bet tik tiems, kurie pripažįsta jų viršenybę. Nemėgsta staigių permainų. Ąžuolai meilėje nėra tolerantiški, mėgsta viešpatauti, o neretai keisti partnerius, pasidavę eilinei aistrai, tikindami save, kad dabar tai jau tikrai atėjo toji vienintelė meilė.

 

Tinkamiausias partneris draugystei ir meilei – Skirpstas, Kiparisas, Celtis, Topolis, Bukas, Figmedis, Uosis, Skroblas. Akmuo – safyras, deimantas. Skaičius – 1.

 

LAZDYNAS (kovo 22-31 d. ir rugsėjo 24-spalio 3 d.)

 

Lazdynai iš pažiūros trapūs, tačiau taip tik atrodo, jie gyvybingi, ištvermingi, gali įveikti bet kokius sunkumus. Lazdynai nepaprastai originalūs, nepanašūs į nieką, gyvenimą supranta kitaip, negu kiti. Sugeba būti gerais, išmintingais, kantriais, bet gali būti ir pavojingais, piktais, blogais. Gali būti iniciatyvūs, bet gali ir į viską numoti ranka ir plaukti pasroviui. Lazdynai išsilavinę visose srityse, žinias įsisavina lengvai ir labai greitai. Lazdynų gyvenime labai daug kas priklauso nuo jų nuotaikos ir kaprizo. Lazdynai sugeba įspėti pačias slapčiausias mintis. Ne veltui viduramžiais žmonės, gimusius po Lazdyno ženklu, laikė burtininkais, raganomis, degino ant laužo. Prie ko nors prisirišę, Lazdynai gali gyvenimą padaryti svajone, bet saugokitės, jeigu jus jiems nepatikote. Šitai gali jūsų gyvenimą paversti pragaru. Jeigu panori, Lazdynai gali priversti save mylėti, garbinti. Lazdynai meilėje prieštaringi, gali būti nepaprastai mylintys, o taip pat kankinantys dėl greitos nuotaikų kaitos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tinkamiausias partneris Lazdynui – Kiparisas, Topolis, Celtis, Uosis, Bukas, Kaštonas. Akmuo – safyras, deimantas, opalas, Tigro akis. Skaičius – 1, 6.

 

ŠERMUKŠNIS (balandžio 1-10 d. ir spalio 4-13 d.)

 

Šermukšniams būdinga smulki, trapi figūra. Jie mieli ir patrauklūs, mėgsta gerai rengtis, iš lengvos eisenos atskiriami iš toli, nuolat šypsosi. Šio ženklo žmonėms nebūdingas egoizmas, nors jie ir šiek tiek egocentriški. Pakankamai savarankiški, nors kartais patys nori būti nuo kitų priklausomi, leidžiasi eksploatuojami. Mėgsta artimiesiems suteikti džiaugsmą, net jei tuo nuskriaudžia save. Kartais, paskendę kitų reikaluose, jie pamiršta savo planus. Jais visada galima pasikliauti, nors santykiai su Šermukšniu sunkūs, nes jiems trūksta paprastumo, jie į viską žiūri pernelyg rimtai. Šermukšniai pasižymi giliu estetiniu jausmu, turi gerą skonį, jų vidinis dvasinis gyvenimas labai turtingas. Šermukšniams būdingas polinkis fantazuoti, jų puiki intuicija. Šermukšniai labai dosnūs, bet tiek pat reiklūs. Jie nuolat tikrina partnerio jausmus. Jų neįmanoma apgauti. Vedybinis gyvenimas gerai klostosi su tais, kurie tokie pat sąžiningi, kaip ir jie patys.

 

Tinkamiausias partneris – Kiparisas, Topolis, Celtis, Uosis, Skroblas, figmedis, Bukas, Kaštonas. Akmuo – safyras, deimantas, opalas. Skaičius – 1, 6.

 

KLEVAS (balandžio 11-20 d. ir spalio 14-23 d.)

 

Šio ženklo žmonės primena dailiai nuaugusius klevus, jie tokie pat išpuoselėti, šiek tiek koketiški. Klevus galima pavadinti individualistais. Jie labai smalsūs, mėgsta būti visur, kur tik kas nors vyksta. Klevai judrūs, nemėgsta užsidaryti namuose, nuolat ieško pažinčių su vis naujais žmonėmis. Sugeba bendrauti, skatina norą jiems išsipasakoti. Tačiau Klevai niekada neišplepa to, ką sužinojo. Ne tik moterys, bet ir vyrai (Klevai) rūpinasi mada. Nors pagal savo prigimti Klevai santūrūs ir atsargūs, jie gali greitai priimti pačius rizikingiausius sprendimus, ypač jei tai susiję su jo dvasiniais, o ne materialiniais interesais. Klevai visada pilni sumanymų, dažnai keistų, ekstravagantiškų. Mėgsta visokias naujoves, entuziastingai gina naujas idėjas, bet patys labai retai ir sunkiai iki galo realizuoja savo sumanymus. Jiems patinka, kai apie juos kalbama. Meilėje Klevai labai sudėtingi, bet tai nereiškia, kad jie negali rasti laimės, jeigu sutiks tas pačias vertybes išpažįstanti žmogų.

 

Tinkamiausias partneris Klevui – tai Kiparisas, Topolis, Celtis, Uosis, Skroblas, Figmedis, Bukas. Akmuo – safyras, deimantas, opalas, Tigro akis, heliotropas. Skaičius – 1, 6.

 

RIEŠUTAS (balandžio 21-30 d. ir spalio 24-lapkricio 2 d.)

 

Riešutai vertina ne tai, kas įgimta, o tai, kas jų pačių sukurta, rūpinasi savo stiliaus sukūrimu, subtiliomis manieromis. Riešutai nepripažįsta kompromisų, jie nesistengia visiems patikti, nevaikšto pramintais takais, pasikliauja tik pačiais savimi, rūpinasi išlaikyti savo nepriklausomybę ir uždarumą. Tačiau Riešutams sunku greitai apsispręsti, jiems būdingi vidiniai prieštaravimai. Riešutai mielaširdingi, mandagūs, bet gali būti ir grubūs, nepastovūs. Kartais jie mėgsta kentėti, o tada kentėti verčia ir kitus. Dažnai nori pasirodyti išskirtiniais. Padarius blogą darbą, jų negraužia sąžinė. Riešutas – asmenybė, su kuria negalima nesiskaityti. Meilėje ir šeimoje Riešutai diktuoja savas taisykles. Jie gali netikėtai prisipažinti meilėje, o taip pat nelauktai visa tai paneigti. Laimingas gyvenimas įmanomas tik tada, jeigu partneris sugeba atsispirti Riešuto įtakai, išlaikyti pusiausvyrą, kitaip Riešutas privers paklusti savo valiai, pavers žaisliuku.

 

Tinkamiausiais partneris – Riešutas, Jazminas, Kaštonas. Akmuo – smaragdas, safyras, deimantas, berilas, Tigro akis, topazas, opalas. Skaičius – 6, 9.

 

JAZMINAS (gegužes 1-14 d. ir lapkričio 3-11 d.)

 

Jazminai labai judrūs, gyvi, nors savo išvaizda ir neišsiskiria iš minios. Jazminai pritraukia žmones sugebėjimu bendrauti, dažnai tampa dėmesio centru. Iš šalies jie atrodo linksmi, neturintys rūpesčių, visada išlaikantys lygsvarą. Tik patys artimiausieji žino, kad Jazminai yra labai jautrūs, pažeidžiami ir lengvai išvedami iš pusiausvyros. Nors ir kaip stengtųsi atrodyti linksmi, Jazminai iš prigimties yra pesimistai. Tačiau vienas labai geras jų bruožas yra diplomatiškumas, tai jiems padeda palaikyti gerus santykius su kitais žmonėmis. Jazminai – pareigos žmonės. Savo įsipareigojimus jie vykdo besąlygiškai, nors tai jiems gali būti ir nenaudinga. Jazminai nėra materialistai, bet dažnai neblogai uždirba. Jie nebijo darbo, o jų intelektas, minties gyvumas yra aukštai vertinami. Meilėje ir šeimoje su Jazminu nelengva. Dėl menkniekių puola į depresiją, sunkiai išgyvena nesėkmes. Jazminai labai myli vaikus ir puikiai jaučiasi su jais.

 

Tinkamiausias partneris draugystei ir meilei – Riešutas, Jazminas, Kaštonas. Akmuo – smaragdas, safyras, deimantas, berilas, Tigro akis, topazas, opalas. Skaičius – 6, 9.

 

KAŠTONAS (gegužes 15-24 d. ir lapkričio 12-21 d.)

 

Kaštonai labai gražūs, netgi dekoratyvūs, bet nesistengia nustebinti savo patrauklumu. Jie reikalauja erdvės, yra pilni jėgų ir gyvybės. Kaštonams būdingas įgimtas teisingumo jausmas. Daug dėmesio skiria moralės normoms. Kaštonai sunkiai sukalbami, nepritaria bet kokioms taktinėms, diplomatinėms gudrybėms, dėl to, neretai visai nenorėdami, nuteikia žmones prieš save. Diplomatiškumo stoka kenkia Kaštonams, apsunkina jų gyvenimą, verčia keisti užsiėmimus ir darbovietes, patirti daug nusivylimo. Paprastai Kaštonų materialinė padėtis nepriekaištinga. Protas guvus, paremtas sugebėjimais. Kaštonai reikalauja daug meilės, tačiau patys nuolat išgyvena baimę, jog nesulauks atsako iš tų, kurie jam patinka, todėl bijo prisipažinti savo jausmus. Toks elgesys trikdo partnerį, pražudo net tikriausią meilę. Vedybinis gyvenimas priklauso nuo to, ar suras Kaštonas jį suprantantį žmogų, kuris užjaustu ji ir globotu.

 

Tinkamiausias Partneris – Riešutas, Jazminas, Kaštonas, Uosis, Skroblas, Figmedis. Akmuo – smaragdas, safyras, deimantas, berilas, Tigro akis, topazas, opalas, agatas, perlas. Skaičius – 5, 6, 9.

 

Tęsinys kitame puslapyje…

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
viduusia

O koks medis rugsejo 23d. gimusių?

geriete

atitiko 100%,aciu.as taip ir galvojau.

Mergelė

O kur rugsejo 23?.. Liksiu be horoskopo

Anonimas

Taigi liepos 23 dienai yra priskirtas unikalus medis. Yra ir jam aprasymas

As

Rugsejo 23.-Alyvmedis

Beelzebub

Atitiko apie 90%

sas

Sutapimai Man atitiko bet esu nekarta su tokias daikciukais zaides ir dazniausiai neatitikdavo…

to dtyje6k

Kalbėk už save, nes man atitiko.

dtyje6k

melas.neatitinka visai

Taip pat skaitykite