Medžių horoskopas

Žmonės visame pasaulyje teigia, kad tai yra vienas iš tiksliausių astrologų sudarytų horoskopų.

 

Turėkite omenyje, kad tam tikri medžiai yra unikalūs, t.y. astrologai juos priskiria vienai konkrečiai dienai, tad jeigu nerandate savo gimimo dienos nuo – iki diapazone, patikrinkite unikalius medžius.

 

EGLĖ (sausio 2-11 d. ir liepos 5-14 d.)

 

Eglių (vyrų ir moterų) grožiui būdingas didingumas, griežtumas, net šaltumas. Eglės mėgsta senovinius daiktus, papuošalus, aitrius kvapus. Gimę po šiuo ženklu dažnai jaučiasi vieniši, moka atsiriboti, užsidaryti, beveik nepasiduoda kitų poveikiui, retai išsako savo nuomonę. Eglės paprastai būna išdidžios, užsispyrusios siekia savo tikslo. Jos būna protingos, pasižymi analitiniu protu, nesmulkmeniškos, linkusios į mokslus. Darbui skiria labai daug dėmesio, dėl savo sąžiningumo ir kruopštumo gali pasiekti karjeros aukštumas. Eglėmis galima pasikliauti bet kokioje situacijoje, todėl, kad jos niekada nepraranda vilties, tikėjimo, kad viskas baigsis laimingai. Gimę ženklo pradžioje dažniausiai pasirenka verslininko kelią, viduryje – būna technikai, pabaigoje – menininkai. Eglės nepasižymi dideliu iškalbingumu ir linksmumu, kaprizingos, su jomis sunku bendrauti, o ypač kartu gyventi. Būdamos labai reiklios, žinodamos savo vertę, eglės nenuolaidžiauja, tad meilėje retai randa pasitenkinimą.

 

Tinkamiausias partneris draugystei ir meilei – Pušis, Ieva, Liepa, Alyvmedis, Riešutas, Jazminas, Kaštonas. Akmuo – granatas, rubinas, turkis, Mėnulio akmuo, perlas, smaragdas. Skaičiai – 7, 8.

 

SKIRPSTAS (sausio 12- 24 d. ir liepos 15-25 d.)

 

Skirpstai (vyrai ir moterys) aukšti, grakštūs, gražūs žmonės, tačiau nesirūpina savo išorę. Jiems svarbu patogumas, o ne mada. Skirpstai realistai, mėgsta sunormintą buitį, stengiasi neapsunkinti savo gyvenimo. Jie tiesus ir atviri, dosnus. Be galo mėgsta vadovauti, kur kas rečiau – paklusti, bet jaučia atsakomybę. Ypač stengiasi dėl savo artimųjų. Paprastai šio ženklo atstovai yra reiklus, žinodami, kad sugeba paveikti aplinkinius žmones, kartais tuo piktnaudžiauja. Skirpstai tiki žmonių gerumu, nedvejoja, kad nugalės tiesa, todėl tai, ką jie gina, visada kilnu. Skaudžiai išgyvena nesėkmes. Skirpstai turi trukumų, iš kurių didžiausi – lėtas apsisprendimas, polinkis moralizuoti. Skirpstai myli labai aistringai, net įkyriai, ir jeigu pasirinkimas bus sėkmingas, kartu išgyvens iki gyvenimo pabaigos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tinkamiausias partneris – Kaštonas, Lazdynas, Klevas, Pušis, Ieva. Akmuo – granatas, ametistas, Mėnulio akmuo, rubinas. Skaičiai – 4, 7, 8.

 

KIPARISAS (sausio 25-vasario 3 d. ir liepos 26-rugpjūčio 4 d.)

 

Kiparisai – gracingi, taisyklingų bruožų, siluetas tarsi ištekintas. Jiems būdingas aukštuomenės išrankumas, o kartu apstu ir to, kas dar nesugadinta civilizacijos. Kiparisai tenkinasi mažu, moka prisitaikyti prie bet kokiu aplinkybių. Gali gyventi bet kokiomis sąlygomis ir būti laimingi. Jie anksti pasiekia brandos ir savarankiškumo, nesivaiko šlovės, garbės, pinigų. Vienatvė jiems nėra būdinga. Jie nėra sentimentalūs, net siek tiek gruboki, bet nepraradę vidinio dvasingumo. Kiparisai būna patrauklūs visuomenėje, su jais aplinkiniams malonu. Jie nemėgsta aštrių diskusijų, vengia visko, kas sukeltu papildomų rūpesčių. Kiparisai nepataisomi svajotojai. Nepaprastai mėgsta vasarą, poilsį ir žvejybą ūksmingose ežerų ir upių pakrantėse. Kiparisai nėra aistringi, jiems meilė – tarsi tiltas į laimingą šeimą.

 

Tinkamiausias partneris draugystei – Lazdynas, Šermukšnis, Klevas, Kaštonas, Ąžuolas, Uosis, Bukas. Akmuo – ametistas, granatas, rubinas, oniksas. Skaičius – 4.

 

TOPOLIS (vasario 4-8 d. ir rugpjūčio 5-13 d.)

 

Topoliai – gražūs nuo pat mažumės žmonės. Jie labai jausmingi, sunkiai išgyvena laiko tėkmę, anksti ima bijoti senatvės, tačiau varginami tos baimės, dar greičiau susensta. Topoliams svarbu ne tik tinkamai pasirinkti draugus, bet ir kruopščiai rinktis gyvenamąją vietą. Jie visur lengvai pritampa. Jei susiklosto nepalankios sąlygos, Topoliai gali tapti pesimistais, nors savo viduje jie yra drąsūs, nesunkiai įveikia atsiradusius sunkumus. Jie nėra materialistai. Topoliai organizuoti, turi įgimtą astrų protą. Paprastai būna geri medikai. Nors Topoliai myli jausmingai, šeimoje su jais gyventi sunku kaip tik dėl to smulkmeniško jausmingumo.

 

Tinkamiausias partneris draugystei ir meilei – Lazdynas, Kaštonas, Ąžuolas, Uosis, Skroblas, Figmedis, Bukas. Akmuo – ametistas, granatas, sardoniksas, chalcedonas, rubinas, oniksas. Skaičius – 4.

 

CELTIS (vasario 9-18 d. ir rugpjūčio 14-23 d.)

 

Celciai yra stiprūs, galingos išvaizdos, šiek tiek nejudrūs žmonės. Matyt todėl Celtis dar vadinamas geležinmedžiu. Celciai visur jaučiasi kaip namie, prisitaiko prie bet kokiu aplinkybių, mėgsta stebinti aplinkinius, būti dėmesio centre. Nors Celciai svajoja apie patogumus, dažniausiai gali be jų apsieiti. Sumaniai įveikia atsiradusius sunkumus, nebijo pavojų. Celciai pasitiki savimi, moka kovoti už save, priverčia kitus skaitytis su jų nuomone. Kartu jie gana jausmingi, supyksta, rodos, dėl visai nekaltu pastabų jų adresu. Dažnai būna impulsyvūs, užsispyrę, o tai kartais gali pakenkti asmeniniam gyvenimui. Gali neišvengti aplinkybių poveikio, kartais ir labai blogo. Celciai turi polinkį muzikai, gerai jaučia ritmą. Mėgsta nuotykius, gyvena sudėtingą, besikeičiantį gyvenimą. Dažnai įsimyli, vis manydami, kad tai jų tikroji gyvenimo meilė. Tačiau kiekviena jų meilė greitai praeina. Vedybiniame gyvenime Celciams trūksta pastovumo.

 

Tinkamiausias partneris draugystei ir meilei – Lazdynas, Šermukšnis, Klevas, Kaštonas, Ąžuolas, Uosis, Skroblas, Bukas, Figmedis. Akmuo – ametistas, granatas, sardoniksas, rubinas, oniksas. Skaičius – 4.

 

PUŠIS (vasario 19-29 d. ir rugpjūčio 24-rusejo 2 d.)

 

Pušims būdingas išraiškingas siluetas, nevystantis grožis visą gyvenimą. Pušys narsios, pasipriešinimą pasitinka pakelta galva, neleidžia nesėkmėms jų įveikti. Joms sekasi, nesvarbu, ką veiktu. Pušys užsispyrusios, paprastai žino, ko nori, todėl neleidžia įvykiams rutuliotis savaime, pačios juos kontroliuoja. Pušys sugeba ne tik planuoti savo gyvenimą, bet ir įgyvendinti tuos planus. Jos myli namus, vertingus daiktus, gražų interjerą. Aplinką, be kurios negali gyventi, susikuria pačios. Pušys rūpinasi savimi, nesistengia padėti kitiems. Jos geros organizatorės, skvarbaus proto, tačiau linkusios pabrėžti savo dorybes. Tarp jų daug keliautojų. Ypač šis ženklas palankus moterims. Pušys labai emocionalios, greitai ir dažnai įsimyli. Ši silpnybė gali sugriauti jų vedybinį gyvenimą.

 

Tinkamiausias partneris draugystei ir meilei – Pušis, Ieva, Liepa, Alyvmedis. Akmuo – akvamarinas, heliotropas, chrizolitas, safyras, sardoniksas. Skaičius – 5, 7.

 

IEVA (kovo 1-10 d. ir rugsėjo 3-12 d.)

 

Ievos pasižymi paslaptingumu (tai ypač būdinga moterims), jų grožis mistiškas, kartais net antgamtiškas. Ievos dalykiškos, ryžtingos, gerai žino, ko nori. Kartais linkusios apsimesti silpnomis, bejėgiškomis, nors sugeba apsiginti ir pačios. Tačiau niekada aplinkiniams nebruka savo nuomones, pagarbiai elgiasi. Šiaip Ievos yra poetiškos iš prigimties, melancholiškos, jausmingos, moka džiaugtis kiekviena gyvenimo minute. Jos mėgsta saulės šilumą, jautriai reaguoja į kvapus bei skonius. Mėgsta filosofuoti. Ievos gana artistiškos prigimties, turi gerą intuiciją, turtingą vaizduotę. Nesunkiai atspėja kitų žmonių norus ir mintis. Mėgsta nuotykius ir keliones. Ievos – sunkus partneriai, nesugebantys greitai adaptuotis, nepripažįsta kompromisu. Nemėgsta buitiškų, neįdomių dienų ir tai neretai sugriauna jų šeimyninį gyvenimą. Be to, Ievoms tikra meilė – tai kentėjimas. Šeimoje gyventu gražiai ir laimingai, jeigu ne polinkis į dažnus meilės nuotykius, kurie sukelia audras.

 

Tinkamiausias partneris – Pušis, Ieva, Liepa, Alyvmedis. Akmuo – akvamarinas, heliotropas, safyras, sardoniksas. Skaičius – 5, 7.

 

LIEPA (kovo 11-20 d. ir rugsėjo 13-22 d.)

 

Liepos (ir vyrai, ir moterys) nepaprastai mielos ir moka tuo naudotis. Liepos pilnos prieštaravimų, jas sunku perprasti. Jos turi praktišką protą, mėgsta techniką, yra apsukrios, tikslios, bet kartais joms pritrūksta valios. Kartais Liepos būna tylios, baimingos, net pesimistiškos. Pasitaiko Liepų, kurios neatsikrato nuobodulio visą gyvenimą, jas sunku kuo nors sudominti. Dažniausiai Liepos svajoja apie stabilų, aprūpintą, pilną patogumų gyvenimą, mano, kad kitaip ir būti negali, bet praktiškai jos gali adaptuotis net ir labai sunkiomis sąlygomis. Liepoms gali būti jauku net ir paprastoje palapinėje, pastatytoje miške. Liepos šiek tiek savimylos, mėgsta būti giriamos. Ramios iš išores, nors viduje kartais verda. Turi patrauklių bruožų, kas pritraukia aplinkinius. Liepos sugeba bet kam apsukti galva. Meilėje jos labai pavydžios, ir sėkmingas šeimyninis gyvenimas įmanomas tik tada, jei sutiks dvasiškai artimą žmogų.

 

Tinkamiausias partneris – Pušis, Ieva, Liepa, Alyvmedis. Akmuo – akvamarinas, heliotropas, chrizolitas, safyras, sardoniksas. Skaičius – 5, 7.

 

Tęsinys kitame puslapyje…

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
viduusia

O koks medis rugsejo 23d. gimusių?

geriete

atitiko 100%,aciu.as taip ir galvojau.

Mergelė

O kur rugsejo 23?.. Liksiu be horoskopo

Anonimas

Taigi liepos 23 dienai yra priskirtas unikalus medis. Yra ir jam aprasymas

As

Rugsejo 23.-Alyvmedis

Beelzebub

Atitiko apie 90%

sas

Sutapimai Man atitiko bet esu nekarta su tokias daikciukais zaides ir dazniausiai neatitikdavo…

to dtyje6k

Kalbėk už save, nes man atitiko.

dtyje6k

melas.neatitinka visai

Taip pat skaitykite