Auroros NSO katastrofa

Šis įvykis atsitiko pokario laikais Auroros miestelyje ( Teksaso valstijoje). 1897 metų balandžio 17 dieną tuometinio telegrafo laidais po visas Jungtines Valstijas žaibiškai pasklido netikėta žinia apie NSO sudužusį Auroros miestelyje.

 

Jau kitą rytą stambios antraštės mirgėjo visuose šalies laikraščiuose: keista skraidanti mašina sudužo mažame Auroros miestelyje už 70 kilometrų nuo Dalaso. Tai buvo sukrečianti negirdėta žinia, nes tais laikais skraidė oro balionai.

 

Bet labiausiai visus, o visų pirma miestelio gyventojus sujaudino faktas, kad iš aparato duženų buvo ištrauktas mažytis lavonas, ir nors labai sudarkytas, tačiau aiškiai priminė mūsiškį Homo Sapiens. Tvarkingesni už mus, gyvenančius po šimto metų, amerikiečių proseneliai palaidojo nežemišką ateivį miestelio kapinėse su visomis apeigomis, kaip ir dera tikriems krikščionims.

 

Štai tokią santrauką apie įvykį galima padaryti iš to meto spaudos publikacijų.

 

Apie 6 valandą ryto tie Auroros miestelio gyventojai, kuriems teko laimė atsikelti anksti, nustebo, pamatę danguje lėtai skrendantį kažkokį daiktą. Matyt, sugedęs buvo jo variklis, nes objektas artėjo prie Žemės. Praskrido per centrinę aikštę, vis leisdamasis žemyn, ir šiaurinėje miesto dalyje užkliuvo už malūno. Pasigirdo siaubingas sprogimas, ir iš skraidančio aparato liko tik skeveldros. Visi miestelėnai, kurie matė lavoną, buvo vieningos nuomonės, jog tai ne mūsų planetos gyventojas.

 

Buvo rasti kažkokie popieriai, primarginti hieroglifų, kurių iššifruoti nepavyko. Pats aparatas buvo per daug sužalotas, kad būtų galima įsivaizduoti jo konstrukciją. Pagamintas iš nežinomo metalo, panašaus į sidabrą, ir turėjo sverti apie keletą tonų.

 

Sako, jog keisti to miestelio žmonės. Kai mūsų laikais NSO entuziastai panūdo ekshumuoti tariamus ateivio palaikus, miestelio valdžia tvirtino, jog visa tai nesamonė: nebuvo jokios katastrofos, nerašė apie tai jokie laikraščiai. Dėja, laikraščiai anuo metu tikrai rašė.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

O dabartinė miestelio religinė bendruomenė kuo grieščiausiai uždraudė kasinėti senosiose kapinaitėse ir drumsti šventą mirusiųjų ramybę. Nors sakoma, kad ir dabar tame kamputyje, kur prieš šimtą metų amžinam poilsiui atgulė visatos klajūnas, trijų pėdų plotelyje neželianti žolė.

 

Šiuo metu nėra nė vieno gyvo žmogaus tame miestelyje mačiusio ateivį. Tačiau dar ne taip seniai prieš mirdamas vienas senolis, misteris Kerlis, tvirtino: „Tada aš buvau vaikigalis, mačiau savo akimis. Sunku beprisiminti, kaip jis atrodė, nes kūnas buvo labai sužalotas. Galiu tvirtai pasakyti tik tai, kad tas žmogelis ištiesų buvo labai mažas“.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Gabija

Okay, nors staipsnis senas, pakomentuosiu dabar :D Pirmiausia, kas man užkluvo, tai buvo nuotrauka. Ten kriauklės su keliais akmenukais? :D O dabar apie straipsnį. Na, nežinau, rašė apie laikraščiai ar nerašė, o ieško nesinori (šiaip tingisi, bet tai nėra argumentas : )) Iš tiesų, kai skaičiau staipsnį, be rods, nepritrūko informacijos, dėl ko galiu tik pagirti. Data, vieta ir visa kita buvo. Dėl to draudimo kasinėti, tai čia spėju, tiesiog nenori, kad kas nors kažką rastų. Bet tai jau ir taip aišku. Tiesiog, straipsnis man patiko.

Anonimas

Airi tu nustosi rasit nesamones jei tu netiki ko skaitai ir rasineji visoki suda

Anonimas

Airi tu nustosi rasit nesamones jei tu netiki to ko nx skaitai

aa

fotke tai tikrai ne fake :DD

Pūkis

Ne foto dabar esmė

Vaidas

Įdomus pokaris buvo 1897… Būtų keista, kad būtų bent vienas gyvas žmogus po daugiau nei 110 metų

atsakovas

airis, eilinis kuris nieko nemato,nieko negirdi + burbuliuoja ko nežino

opc

apie ta eiline nesamone esu jau girdejes, ir man rods lyg ir tv reportazas ar net filmukas buvo, tik jo finalo tai nepamenu

opc
zmogus

tai uzjauciu tave jei dar tv ziuri ir tiki eilinem nesamonem katras per tv rodo… p.s ateiviai tikrai nekart lankesi musu planetoi,net siuo metu neabejoju ju yra zemei,nepagalvojat kad mes ju tiesiog nematom ,jei uzsimaskuot laisvai gali….bet paprastiems zmogeliams kurie dar tiki televizija ir nesuvokia ant kiek mes kontroliuojami ir mumis manipuliuojama ,tokiem zmogeliam tai tikrai sunku visa tai suvokt,kol nepakeisi saves,savo mastymo tol prie tikrosios tiesos nepriartesi tol toliau gyvensi mazoi iliuziju dezutei su nustatymom ribom… linkiu visiem atsibusti is gilaus miego…

Aurtar

Pagaliau nors vienas protingiau parase…+10 balu

Sky

Zmogus: Tu gal ateivis kad zinai ju paslaptis ;O Uzsimaskuot gali? blt kas tau smegenis isplove sakai ne televizija? tai internetines nesamones cj..

airis2011

dar vien eiline nesamone

Sirijus

durneli atsilikes, jei netiki, nebutinai, kiti turi netyket. ko cia isvis komentuoji

Taip pat skaitykite