Berniukas kaip katinas – mato viską tamsoje

Pietų Kinijoje gimęs berniukas Nong Youhui apstulbino šios šalies medikus. Berniukas-katinas (taip jį vadina medikai) gali be jokio vargo matyti tamsoje, o jo akys tamsoje šviečia.

 

Kinijos gydytojai šiuo neįprastų vaikų pradėjo domėtis nuo tada, kai jo tėtis atvežė jį į ligoninę Dahua mieste. Pagrindinis nusiskundimas – ryškiai žydros akys, kurios buvo nebūdingos kinams.

 

“Kai sūnus gimė, gydytojai kaip susitare tvirtino, kad jam ūgtelėjus, ši ši keistenybė išnyks – akys nebespindės tamsoje ir taps juodos, kaip ir įprasta kinams”, – pasakojo berniuko tėvas Ling. Tačiau laikui begant akys ne tik, kad nepatamsėjo, tačiau dar labiau pašviesėjo.

 

Kai medikai atliko tyrimus, jų rezultatai buvo tokie: berniukas gali puikiai skaityti tamsoje be jokio šviesos šaltinio lygiai taip pat, kaip visi likusieji žmonės tai daro šviesoje.

 

Ekspertai sako, kad berniukas turi įgimta „ligą” pavadinimu leukodermia, kuri reiškia, jog akyse mažai apsauginio pigmento, todėl jos daug jautresnės šviesai. Tačiau netrūksta ir tikinčių, kad Nong Youhui yra Indigo vaikas.

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
idomu

O jis mato tik tamsoje ar ir šviesoje?

Markusas

Kai buvo mazas, tai netycia sau nightvision i aki sukiso…

Migle.

idomiai… noreciau ir as matyti tamsoje:D

Taip pat skaitykite