Atskleista: NSO sprogo virš JAV valstijos

Buvo atskleisti slapti FTB failai apie tai, kaip policija ir kariuomenės pareigūnai buvo NSO sprogimo virš Jutos liudininkais.

 

1949 m. balandžio 4 d. specialus agentas išsiuntė biuro direktoriui Edgarui Hooveriui telegramą su grifu „skubu“. Ypač slaptas dokumentas atskleidžia, kaip kariuomenės sargybinis, policininkas ir kelių patrulis, buvę vienas nuo kito už kelių kilometrų, kiekvienas matė NSO, kuris, kaip jie sakė, sprogo virš kalnų šalia Logano, į šiaurę nuo Solt Leik Sičio. Memorandumas yra vienas iš tūkstančių anksčiau nepublikuotų klasifikuotų failų, kuriuos biuras paskelbė naujuose internetiniuose šaltiniuose, pavadintuose „The Vault“ ( „Saugykla“).

 

Dokumente, pavadintame „Skraidantys diskai“, rašoma, kad Jutoje trys vyrai, nebūdami kartu, „pamatė sidabrinį objektą aukštai danguje, artėjantį prie kanjono ir sprogusį ugnyje. Keli gyventojai pranešė, kad matė du sprogimus ore ir kaip po to krito kažkokie objektai“.

 

Dokumentai rodo, kad ankstesni NSO pastebėjimai buvo tiriami Logane 1947 m. rugsėjį. Juose sakoma, kad gausūs liudininkai pasakojo FTB, kad jie matė „skrendančius diskus“, kurie „dideliu greičiu skraidė aplink miestą“.

 

Tarp failų, publikuotų pirmą kartą, yra 1950 m. specialaus agento Guy‘aus Hottelo pranešimas, kuris įrodo, kad ateiviai nusileido Rosvelyje, Naujojoje Meksikoje.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Memorandume, pavadintame „Skraidančiosios lėkštės“, agentas G. Hottelas atskleidžia, kad Karinių oro pajėgų tyrėjas konstatavo, jog „trys vadinamosios skraidančios lėkštės buvo Naujojoje Meksikoje“. Tyrėjas perdavė informaciją specialiajam agentui, sakė jis. FTB cenzūravo ir tyrėjo, ir agento tapatybę.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Agentas G. Hottelas toliau rašė: „Kiekvienoje lėkštėje buvo trys žmogaus kūno formos lavonai, bet jų ūgis buvo maždaug metras. Kūnai buvo „apvilkti“ labai plonu metaliniu audeklu. Kostiumai buvo panašūs į tuos, kuriuos naudoja lakūnai bandytojai“.

 

Jis sakė, kad informatorius, kurio tapatybė pranešime buvo cenzūruota, tvirtino, kad lėkštės buvo surastos Naujojoje Meksikoje, nes „vyriausybė turi labai galingą radiolokacinę įrangą“.

 

Slapto memorandumo publikavimas pakurstys sąmokslo teorijas apie vyriausybės slepiamus faktus.

 

Rosvelio miestas Naujojoje Meksikoje įgavo blogą reputaciją po pranešimų, kad skraidančioji lėkštė nukrito dykumoje šalia karinės bazės 1947 m. liepą. Buvo sakoma, kad ateivių kūnus skrodė JAV kariuomenė, bet Amerikos valdžios organai tariamai nuslėpė incidentą

 

Karinės valdžios institucijos tuomet išplatino pareiškimą spaudai: „Daug gandų apie skraidančią lėkštę tapo tikrove vakar, kai žvalgybos pareigūnui iš Karinių oro pajėgų pasisekė surasti skraidančią lėkštę.“

 

Antraštės šaukė: „Oro pajėgos pagavo skraidančią lėkštę“. Po 24 valandų kariuomenė pakeitė savo versiją ir pareiškė, kad objektas, apie kurį iš pradžių galvota, jog tai „skraidanti lėkštė“, buvo meteorologinis oro balionas, nukritęs ant kaimyninės rančos.

 

Keista, tačiau žiniasklaida ir visuomenė neabejodami priėmė paaiškinimą. be abejonės. Rosvelis dingo iš žinių iki aštuntojo dešimtmečio pabaigos, kai dalis tame dalyvavusios kariuomenės pradėjo atvirai kalbėti.

 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Mindexxxxl

irodineja bet neirodo cia briedas kazkoks, paskelptu per ziniasklaida normaliai ir tiek o cia kai pilsto is pilna i kiaura ir toks rezultatas.

wwww

rasau

ascia

as senai skaiciau apie tai ir dar rase gan rimti ir populerus zurnalai tai tikino,kad cia tikros foto (bent viena is ju cia parodyta) bet kol pats nepamatysi nesuzinosi.

as

puikūs zmones tie lėkštėnai:)

Kami

Tai gal susitikai?

kur

tas lopas kuris forume irodinejo, kad ateiviai nesilanko zemeje ;D jau pries 65 metus jie lankesi, jau tada jie buvo labiau pazenge nei mes dabar

nesidalinsiu

Kaip manai, logiska butu remtis faktais ar pasakomis?

opc

visos pasakos turi realų pagrindą

nesidalinsiu to opc

Kuo remiesi tai teikdamas?

opc

tikrai ne vienetukais ir nuliukais

Taip pat skaitykite