2 mėnuliai danguje – pirmasis pasaulio pabaigos ženklas?

Mažo australijos kaimelio žmonės buvo šokiruoti danguje pamatę du mėnulius. 1:20 ryto, vietiniu laiku, antrasis mėnulis puikiai matėsi danguje.

 

Šokiruotų mestelėnų “vizijas” patvirtino astronomai.

 

Pasaulio pabaigos teorikai šį reiškinį vadina signalu, įrodančiu, jog žemės dienos suskačiuotos. “Tai buvo pasakyta Nostradamo pranašystėjė, 16-tame amžiuje” – teigia Nostrodamo ekspertas Fredas Desmaraisas, Prancūzija. Ogi pranašystė skambėjo taip:

 

“Nakties danguje nušvis antrasis šviesulys,
Sugrąžins didįjį Angolomoiso karalių,
Ir dešimt metų po švytėjimo su Tolouse,
Pasaulį apgaubs galingos liepsnos.”

 

Skeptikai Australijoje mano, jog tai tėra pokštas. “Galiu lažintis, jog už to slepiasi Davidas Blaine. Tai vienintelis paaiškinimas” sako Roger McMahon iš Sidnėjaus. (Pastaba: David Blaine – JAV iliuziuonistas, garsus ir dėl įvairių pavojingų pasirodymų atlikinėjimo).

 

NASA astronautai kruopščiai tiria šį reiškinį. Galingas japonų teleskopas “the Subaru” yra nukreiptas į antrąjį mėnulį. Paprašytas paaiškinti šį keistą reginį aukščiausiasis NASA mėnulio tyrėjas atsako paprasčiausiai: “Mes nežinome. Tiriame šį reiškinį, bet kolkas tai nesuprantama.”.

 

Kol NASA dar tiria šį keistą reiškinį, dalis pasaulio gali pasigrožėti antru mėnuliu.

 

Parengė: Unco

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
34 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Loreta

jei nebutu foto galvociau kad kazko padaugino. kadangi yra foto galvou kad fotosopas….

wAZIR

Taigi nebus tos pasaulio pabaigos greit.. Ant mano jogurto pakuotes parašyta, kad galios dar 4metus

Wdxkioksas

Nesamonė čia parašyta, nors visko galima tikėtis :)

Na va

Velniot tegul ateina :)

Iliozonistas

Ivykis 2011.08.04 nakti Autralijos laiku Busby miestelio, h t t p ://www.youtube.com/ watch?feature=player_embedded&v=ZPytgeLq22s

Vikingas

Tiesiog nieko neivyko. Ner ko parintis. Man kartais akyse irgi dvejinasi.

Anonimas

nusisneka protinguoliai:D

Uzkliuvo...

Uzkliuvo tai, kad menuli mate mazo australijos kaimelio zmones. Kokio? Kiek kaimelyje zmoniu? 1-2? Kodel astronomai patvirtino, o reiskini emesi tirti astronautai? Kodel apie pranasystes Nostradamo suzinome tik po to kai kas nors ka nors pamato arba kas nors ivyksta?
Kodel skeptiku vardai aishkiai cituojami, o kaimelio zmoniu, astronautu ir astronomu ne? Ka reiskia NASA auksciausias menulio tyrejas? Kodel jis auksciausias(ugiu ar pareigom), kodel neminimas auksciausio menulio tyrejo vardas? Ka veikia zemesni menulio tyrejai ir gal ka nors pamate kitu planetu ir palydovu auksciausi tyrejai? Kuri dalis pasaulio gali pasigrozeti? Mazam kaimelyje austarlijoj?
Mano nuomone tai yra anomalinis straipsnis…

5.
who?

dalis pasaulio gali pasigrožėti antru mėnuliu-sekmingi kales vaikai…

Taip pat skaitykite