TV šou metu, 2 vedėjai valgė vienas kitą!

Vienos Olandijos televizijos vedėjai valgė vienas kitą vien tam, kad sužinotų koks yra žmogaus skonis. BNN televizijos kanalas Nyderlanduose garsėja gebėjimu peržengti gero skonio ribas.
 
TV šou „Proefkonijnen“ metu, Dennisas Stormas ir Valerio Zeno, tiesioginiame BNN kanalo eteryje paragavo vienas kito mėsos. Prieš savo laidą abu šoumenai iškentė nedideles operacijas: Stormui buvo pašalinta dalis sėdmenų, o Zenui – pilvo.
 
Pasak vieno iš skandalingo šou vedėju, pamatęs filmą, kuriame po lėktuvo avarijos išgyvenę keleiviai turėjo valgyti vieni kitus, jis pradėjo mąstyti koks yra žmogienos skonis ir ši mintis jo niekada nebeapleido.
 
Profesionals virėjas kepino žmogiena ant keptuvės, tačiau nedrįso kepsnio paskaninti priekoniais.
 
Nors šis šou tam ir sukurtas, kad sukeltų pasipiktinimo bangą, Olandijos juristas tvirtina, kad jame nėra nieko nelegalaus.
 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
jo

tomai, gal ragavai, kad zinai?:DDD

tomas

durneliai kur cia jums slykstu? gi tai papraata zmogaus mesa. kuri gali buti dar skanesne uz vistiena:)

aa

a jus durni bl? tai is kur zinot mum kad ten tikrai zmogiena? ir tuo labiau net neparode kad ja valgo… nu bl kvaili jus rimtai tokias nesamones kelt?

Newley

Bežiūrint pykint pradėjo..

Taip pat skaitykite