Išaiškinta kur slypi pragaras?

Paslaptinga vulkaninės magmos jūra, nusidriekusi šimtus kilometrų po Pietų Amerika, ilgai laikyta tiesiog įdomia gamtos anomalija. Tačiau daktaras Renato Kruzas neseniai iškėlė ekstravagantiškesnę versiją: tai realiai egzistuojantis Biblijos pragaras, kuriame valdo šėtonas ir kankinasi nusidėjėliai!
 
Amerikiečių ir brazilų mokslininkai, suradę ugnies jūrą, mano, kad ji išliko nuo tų neatmenamų laikų, kai praktiškai visa Žemė buvo vien išsilydžiusi masė. Planetai stingstant, jos paviršiuje susidarė uolos ir gruntas. Bet Žemės branduolys, kaip mano daugelis specialistų, iki šių dienų išsilydęs, skystas.
 
“Dėmė”, nusidriekusi šimtus kilometrų po pietrytine Brazilijos dalimi 600 kilometrų gylyje, atrasta 1992 metų pabaigoje. Kai kurie mokslininkai mano, kad lava prasiveržė aukštyn iš skysto Žemės branduolio. Tačiau jie negali paaiškinti, kodėl šis židinys keletu šimtu laipsnių karštesnis, negu turėtų būti mokslo duomenimis, ir kodėl jis yra būtent šitoje vietoje.
 
Tačiau geologas R. Kruzas mano žinąs priežastį. “Tai ne gamtos reiškinys. Žmonės laiko pragarą išmone, bet jis toks pat realus, kaip ir rojus.” – tvirtina Kruzas. Senoviniai raštai, neįtraukti į Bibliją, byloja, kad Viešpats trenkė šėtoną ir jo parankinius į Žemę, kur juos prarijo išsilydžiusios lavos jūra. Ta vieta vadinama Hadu, tai yra požemine karalyste.
 
Jeigu tai vis dėlto tik lava, tai ji turėtų būti šaltesnė, o ne karštesnė, nes yra arčiau Žemės paviršiaus negu branduolys, aiškina mistiškai nusiteikęs geologas. Branduolio temperatūra yra maždaug 2000 laipsnių. Išsiveržusios masės po Brazilija temperatūra yra praktiškai tokia pati, nors turėtų būti tik 1200 laipsnių.
 
“Daugelis mano kolegų sutrikę, nes tiesiog nesupranta šių klausimų”,- pabrėžia Renato Kruzas.- “Jeigu kas nors netelpa į tvarkingas mokslo teorijas, jie jau nežino, ką sakyti. Tačiau jeigu jie netiki Dievu, kaip jie gali patikėti pragaro buvimu?”
 
Dabar Renato Kruzas renka lėšas tolesniems tyrinėjimams. Mokslininkas įsitikinęs, kad, turint jautresnę akustinę aparatūrą, bus galima išgirsti žmonių sielų riksmus, sklindančius iš pragaro.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
deividas

ne nu truksata zodziu skaitai ir juokas ima axax pragaras,

Daividas

Čia biškį supjovė grybą, arba aš kažko nesupratau.

“600 kilometrų gylyje”
“Branduolio temperatūra yra maždaug 2000 laipsnių. Išsiveržusios masės po Brazilija temperatūra yra praktiškai tokia pati, nors turėtų būti tik 1200 laipsnių.”

Visų pirma, žemės pluta yra iki 80 kilometrų storio, 600 km gylyje jau yra mantija(magma), kurios temperatūra apie 800-1200 laipsnių. O branduolio temperatūra ~6000 laipsnių.. čia man kažkas neaišku.

Jovis

Manau radau klaida ;P
“… kad lava prasiveržė aukštyn iš skysto Žemės branduolio.”
Argi žemės paviršiaus nepasiekusi “lava” nevadinama magma?

nerijus

sakes mums

Nunas

Tau ten fotikas issilydis xD

aa

tai idomu kur nors viena nuotrauka to pragaro…

Taip pat skaitykite