Išnykusių civilizacijų paslaptys: žinojo tai, kas buvo tik neseniai atrasta

senoves-civilizaciju-paslaptysŽmogaus rankų darbo daiktus, įmūrytus į uolienas, kurių amžius – milijonai metų, dar neseniai visi ignoravo. Ir darė tai mokslininkai, juk radiniai griovė visuotinai pripažintas evoliucijos ir gyvybės Žemėje kilmės teorijas.
 
Kokie gi artefaktai aptinkami tose uolienose, kuriose, pagal priimtas teorijas, neturėtų nieko būti? Nekalbėsim apie daugybę akmens įrankių, kurie buvo pagaminti tais laikais, kada, kaip teigia mokslininkai, žmogus neegzistavo. Prisiminkime egzotiškesnius radinius.
 
Pavyzdžiui, 1845 metais viename iš Škotijos karjerų buvo aptiktas vinis, o 1891 metais viename Am,erikos laikraštyje pasirodė žinutė apie auksinę grandinėlę, kuri buvo įmūryta į uolą, kurios amžius siekia 260 mln metų.
 
Pranešimas apie kitą labai keistą radinį buvo publikuotas moksliniame žurnale 1852 metais. Kalba ėjo apie paslaptingą indą, kurio aukštis maždaug 12 cm. Jo dvi puselės buvo rastos po sprogimo viename iš karjerų. Vaza su ryškiu gėlių ornamentu buvo kalnų uolienos viduje, jos amžius – 600 mln metų.

 

1889 metais Aidaho valstijoje gręžiant gręžinį iš 90 metrų gylio buvo ištraukta nedidelė molinė moters figūrėlė, jos aukštis – 4 cm. Geologų vertinimu, jos amžius siekia ne mažiau kaip 2 mln metų.

 

1912 metais vienoje Oklahomos elektrinėje, trupinant didžiulį anglies luitą, iš jo iškrito paprasčiausias geležinis puodukas… Apie tai, kad jis išties buvo įkalintas anglyje, liudija charakteringos įdubos, likusios uolienos gabaluose. Pavyko nustatyti, kad į elektrinę atvežtos anglies amžius buvo maždaug 300 mln metų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

unikalus radinys toje pačioje Oklahomoje buvo aptiktas vienoje iš anglies šachtų 1928 metais. Po sprogdinimo darbų buvo surasta pati tikriausia siena, sudėta iš idealiai lygių kubo formos betono blokų. Šachtos vadovybė nutraukė anglies gavybą ir uždraudė šachtininkams pranešti apie tai, ką pamatė.

 

Ne mažiau buvo nustebinti 1968 metais akmens skaldyklos Sen Žan de Live (Prancūzija) darbininkai, kai kreidos luito, kurio amžius maždaug 65 mln metų, viduje surado pusiau ovalinius metalinius vamzdžius, pačių įvairiausių matmenų, akivaizdžiai pagamintus protingų būtybių.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Visai neseniai Rusijoje senoje uolienoje buvo rastas paprasčiausias varžtas, kuris įkliuvo į akmenį maždaug prieš 300 mln metų.

 

Paskutine sensacija tarp anomalių radinių galima laikyti Čandaro žemėlapį, aptiktą Baškirijoje. Šis žemėlapis – tai akmeninė plokštė su reljefiniu vaizdu vietovės nuo Ufos aukštumos iki Meleuzos miesto. Žemėlapyje pavaizduota daugybė kanalų, taip pat užtvankų, tvenkinių. Plokštė su žemėlapiu sudaryta tarsi iš trijų sluoksnių: pirmasis yra pagrindinis ir pagamintas iš medžiagos, primenančios cementą, du kiti sluoksniai – iš titnago ir porceliano – akivaizdžiai buvo skirti ne tik tam, kad geriau būtų atvaizduotos reljefo detalės, bet ir tam, kad visas vaizdas geriau išsilaikytų. Mokslininkų nuomone, plokštei maždaug 50 mln metų… Kaip mano Baškirijos universiteto prorektorius A. Čuvyrovas, žemėlapį galėjo pagaminti ateiviai iš kosmoso, kurie senais laikais ruošėsi apgyvendinti mūsų planetą.

 

Ir taip, mes iškėlėme autorystės klausimą. Turbūt paprasčiausia ir mokslininkams naudingiausia viską suversti nelaimingiems humanoidams iš kosmoso. Tai varžtas iškrito, tai puodelį pamiršo, o Baškirijoje maždaug tonos svorio žemėlapis pasimetė…

 

Žymiai rimtesnė hipotezė, paaiškinanti anomalius radinius kalnų uolienose, yra prielaida, kad Žemėje egzistavo tolimoje praeityje protocivilizacijos, ,kurios pasiekė aukštą išsivystymo lygį ir žuvo globalinės katastrofos metu. Ši hipotezė labiausiai erzina mokslininkus, juk ji griauna daugmaž darnią koncepciją, paaiškinančią ne tik kaip atsirado ir vystėsi žmonija, bet ir kaip apskritai vystėsi gyvybė Žemėje.

 

Gerai, tarkime, kad žmonės egzistuoja milijonus metų ir netgi lakstė lenkčių su dinozaurais. Bet tada turi likti kokių nors suakmenėjusių kaulų. Ir liko! 1850 metais Italijoje, uolienose, kurių amžius siekia 4 mln metų, buvo aptiktas skeletas, kuris savo sandara pakankamai gerai atitinka šiuolaikinio žmogaus skeletą. O Kalifornijoje, auksingame žvyre, kurio amžius apie 9 mln metų, taip pat buvo rastos žmogaus liekanos. Šie radiniai nebuvo pavieniai, tačiau taip pat, kaip ir visi senose uolienose aptikti likučiai, išmušdavo dirvą konservatyviems mokslininkams iš po kojų, todėl anomalius kaulus arba paslėpdavo saugyklose, arba paskelbdavo falsifikatais.

 

Galiausiai gaunasi taip, kad mokslininkai disponuoja ne tik anomaliais artefaktais, bet ir pakankamai senais žmonių palaikais, neįsipaišančiais į jokias evoliucijos teorijas. Ir ką gi su visu tuo turtu daryti? Žinoma, kad reikia kažkokiu būdu sistematizuoti ir sieti tarpusavyje. Bet tam reikalingi išties drąsūs žmonės.

 

Tikrais revoliucionieriais taps tie, kas išdrįs peržiūrėti gyvybės Žemėje evoliucijos vystymąsį. Gali būti ir taip, kad jiems, be mokslinio pasaulio, spaudimą darys ir valdžia, ir specialiosios tarnybos. Mes juk baisiai nenorime panikos ir katastrofų, kuriose galėjo žūti mums analogiškos civilizacijos, įrodymų. Kai kam tokia informacija visiškai nereikalinga. Kai dėl specialiųjų tarnybų, tai prisiminkime šachtą Oklahomoje, kur buvo aptikta betoninė siena. Kas žino, gal kažkur jau yra užslaptinta šachta, kur su sustiprinta kariškių sargyba jau tiriami neįkainuojami kažkokios žuvusios civilizacijos artefaktai.

 

Šaltinis: visokybes.com

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Alvydas

Kadangi esu rašęs straipsnį apie gliptolitus – ten irgi paminėjau žmones, kurie žuvo Žemei patyrus globalinį kataklizmą` arba išvyko ieškoti kitų namų. Todėl šita straipsnio versija patvirtina, kad žmogus galėjo gyventi net dinozaurų laikais.

Žmogus

>> žmogus galėjo gyventi net dinozaurų laikais.

Pasakos ir legendos nekyla iš nieko. Visų kraštų legendose pasakojama apie žiaurius drakonus, kurie buvo gana protingi, sugebėjo žiauriai engti žmones.

Išvada: drakonų palikuonys apsimeta mokslininkais, naudoja jų pinigus, ir niekina žmogaus kilmę.

Taip pat skaitykite