Zuikiai mutantai

Penkiametė mergaitė buvo pristatyta į rajoninę Volchovo ligoninę su siaubingomis žaizdomis ant kojų. Persigandęs vaikas nieko paaiškinti negalėjo ir buvo šoko būsenoje. Vienok vaikas keistai sureagavo į reklamą su pieštu zuikučiu. Verksmas ir isterija tesėsi ilgiau nei valandą.

 

Vietoje kur buvo rasta mergaitė, ant krauju aptaškyto sniego nieko keisto nebuvo aptikta. Nieko išskyrus zuikių pėdsakus.

 

Vietiniai gyventojai atsimena, jog dar vasarą, ten buvo rasti du negyvi šunys su perplėštomis gerklėmis ir pergraužtomis galinių letenų sausgyslėmis.

 

Mistika ėmė supti iki šiol taikę gyvenvietę. Bet neseniai atsirado paaiškinimas. Pensininkas Prochorovas buvo užpultas zuikio! Jis užpuolė pensininką iš užnugario ir bandė, per kelnes, perkąsti koją. Bet išradinga auka panaudojo savo lazdelę, apsvaigino, o tada atėmė užpuoliko gyvybę.

 

Anot herojaus žodžių, zuikis, nebūdingą ausuotajam, kavos spalvos atspalvį, ryškiai raudonas akis ir dantis, labaiu tinkančius vilkui. Zuikių naikintojas suvyniojo trofėjų į laikraštuką ir pasišlubčiodamas, patraukė namo.

 

Deja, paryčiais zuikis dingo. Vietiniai šunys atkeršijo už saviškius. Zuikiai, tai jums ne metropoliteno žiurkės.

 

Iš rusų k. vertė: insomnia

Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
katema

Ziukis nuotrukoj nei mutantas nei ka veisle milzinu tokia pati tokiu kaime apie 20 turiu… nei kiek neagresyvus padarai-priešingai labai prieraišus ir draygiški… biški autoriai pafantazavo tas tai faktas kaip blynas:)

Super Kiskis

Cia mano giminaiciai padirbejo.xD

Bildukas

:))) Geras – bekim , zuikiai puola …Neitikinot , o ypac nuotrauka . Nuotraukoje zuikis kaip ir gyvas isrodo , na bet i laikrasti suvyniot kazin ar tilptu. Ir dar dingo paryciais …Cia jau is fantastikos daug maz – zuikis , kandziojantis zmones ir gyvulius , mazdaug vos ne zuikis – vilkolakis , dingstantis su pirmaisiais saules spinduliais…Chebryte , ar cia po savaitgalio baliuku zuikiai – mutantai puola , ar siaip retkarciais , netycia :))))) ?

Tomas

Paryciais zuikis dingo… skamba neitikinamai…

Taip pat skaitykite