Vyras kuris matė kiaurai žemę

Verslininkas iš Kanados J. Raoulis Derosiersas tariamai turėjo vieną iš keisčiausių žinomų talentų – jis galėjo matyt kiaurai žemę. Kaip pasakojama, J. Derosiersą dažnai kankindavo aštrūs skausmai šonkaulių apačioje, bet, nors priepuoliai buvo skausmingi, jie būdavo trumpi, todėl jis neatkreipė į juos per daug dėmesio.

 

Tačiau 1940 m. priepuoliai padažnėjo ir tapo daug ilgesni. Tai paskatino jį apsilankyti pas gydytoją. Gydytojas galvojo, kad problema buvo daugiau psichologinė ir praeis gerai pailsėjus, todėl išrašė J. Derosiersui migdomųjų tablečių. Jos iš tikrųjų kurį laiką padėjo.

 

Po to, kai apie mėnesį gėrė tabletes, J. Derosiersas aplankė pusbrolio ūkį Kvebeke. Giminaitis skundėsi, kad dėl vandens trūkumo jam teks atsisakyti galvijų verslo. Nors J. Derosiersas apgailestavo dėl to, jis niekuo negalėjo padėti.

 

Po kelių mėnesių, kai abu vyrai ėjo per lauką, J. Derosiersui prasidėjo vienas iš jo stiprių skausmo priepuolių šonkauliuose. Kai tai vyko, jis pasakė savo pusbroliui: „Neklausk manęs, kodėl aš tai sakau, nes negaliu to paaiškinti, bet jaučiu, kad aš stoviu virš požeminės srovės…Ji yra 21 m gylyje ir teka virš vieno metro storio skalūno sluoksnio. Negręžkite per tą skalūną, nes vanduo pradings.“

 

Po trijų savaičių toje vietoje buvo išgręžtas šulinys, kuriame buvo pakankamai geriamo vandens. Jis rastas tik 30 cm giliau, negu buvo nurodęs J. Derosiersas.

 

Žinios apie šį stebuklingą „vandens raganavimą“ greitai išplito, ir paaiškėjo, kad J. Derosierso sugebėjimas labai reikalingas. Nė karto nesuklydęs, jis surado daugiau kaip šešis šimtus šulinių, tiesiog eidamas žeme ir sustodamas, kai pajausdavo aštrų skausmą šonkauliuose.

 

Jeigu pasakojimai apie J. Derosiersą yra tikslūs, jis tariamai išsiugdė sugebėjimą tiksliai apibūdinti uolos, skalūno ir smėlio sluoksnius, kurie buvo po juo, kai jį ištikdavo skausmo priepuolis. Jo klientai sakė, kad jis niekada nesuklysdavo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Galbūt gydytojo išrašyti migdomieji sukėlė tam tikrus pokyčius organizme, kurie išryškino jo nepaprastą sugebėjimą.

 

Nors šis talentas skamba gana keistai, J. Derosierso sugebėjimas nėra visiškai unikalus. Žinoma apie daugiau žmonių, galėjusių rasti vandenį.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Prancūzas Barthelemy Bletonas atsitiktinai atrado savyje šį talentą, kai jam buvo septyneri metai, nes jis visada blogai jausdavosi ir nualpdavo, kai sėdėdavo tam tikroje vietoje. Sakoma, kad toje vietoje buvo rastas galingas požeminis šaltinis.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Adas

Draugo tėvas su karklo sakele gali vandeni po zeme rasti, kai užeina virš vandens po zeme sakelė nulinksta, kai kitas turi nelinksta, tik bičas prideda savo ranka ir nulinksta. sako galima ir su metaline viela, bet tada galima apsišaut nes dėl metalo po žeme irgi linksta. Tai va taip va.

Anonimas

Tiketi tokiais dalykais imanoma, kai pats su tuo susiduri

Taip pat skaitykite