Tarptautinė Kosminė Stotis užfiksavo NSO!

nightŠių metų rugpjūčio 25 dieną, Tarptautinė Kosminė Stotis (TKS) užfiksavo neatpažintą skraidantį objektą. Manoma, kad šį fenomeną, gyvai galėjo stebėti nuo 5,000 iki 10,000 žmonių, nes tiesioginis TKS vaizdas yra transliuojamas internetu.

 

Jokio oficialaus paaiškinimo iš Tarptautinės Kosminės Stoties darbuotojų kol kas nėra. Tačiau neoficialūs šaltiniai teigia, kad paslaptingas objektas tikrai nėra kosminė šiukšlė ar kitas žinomas palydovas.

 

Sprendžiant iš padarytų nuotraukų neatpažintas skraidantis objektas skrido beveik tuo pačiu greičiu kaip ir Tarptautinė Kosminė Stotis. Priminsime, jog TKS greitis yra maždaug 8 kilometrų per sekundę.

 

Siūlome pažiūrėti į užfiksuotą paslaptingą objektą:

 

night2

 

night3

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ateiviu kultas

SVARBIAUSIA ,tau yra ateiviai ,bet ne kariskiu darbas……. tai tiesiog nauja technologija kuria bando ar naudoja kariskiai,,,o jums avigalviai ..nevykeliai…sako kad ateiviu technika,,arba duoda suprasti kad tai ateiviu aparatai…..viskas kita tik ne kariskiai………

mm

gal rugpjuti tks ir uzfiksavo kazka, bet straipsnyje pridetos senos nuotraukos, ufologu forumuose jos jau apkalbetos daugybe kartu dar pries keleta metu

1TinSoldier

Beje, kiek matau, visos foto, panašios rezoliucijos. Ne tik šita viena mažytė. Yra ir truputį didesnės. Tame tarpe, ir tos su ta tavo mistine šiukšle. ftp://eol.jsc.nasa.gov/ISD_highres_STS088_STS088-724-70.JPG

1TinSoldier

Truputį fantastiškesnis prieštaravimas tavo nusipezėjimams. Jei ten iš tiesų būtų ateiviai, manai, jie naudotų tokio tipo variklius, kokius naudojam mes? Faktas, kad jie negyvena Saulės sistemoje, o labai labai toli(jei egzistuotų). Taigi tam, kad atskristų iki mūsų, jiems reiktų keliauti laaabai tolimus atstumus. Taigi, arba jie gyvena tūkstančiais metų ir skrenda ten šimtais metų iki mūsų, arba turi kokias super duper nerealias technologijas. Ir, tu manai, kad jie naudotų tokį pati degantį kurą, kaip mes?

1TinSoldier

Blem, o tu nepagalvojai, kad, jei mes to neturėtume matyti, NASA nuo pat pradžių nebūtų tos foto idėjus? Ar manai, vieni geriausi pasaulio mokslininkų, tyrėjų ir šiaip protingų žmonių, saugodami ateivių paslaptis tiesiog nežiūri ką dedą į viešai prieinamus archyvus? Ar tokio lygio valstybinė agentūra padarė paprasčiausią paprasčiausią “ups”? O viskam išaiškėjus, tą nuotrauką paliko toliau ten būti? Ar, manai, kad tu už juos geriau žinai kaip atrodo įvairiausios kosminės šiukšlės ir kiti dangaus kūnai?

sas

Kvaily tu zinai kiek nuotrauku buna nasa tinklapyje? Tu ka galvoji jie visas perziuri? Ne nu durnelis kazkoks…. Todel ziurint tas nuotraukas ir yra idomu tas kad gali galbut ka nors naujo atrast….

piktas

jeigu tai būtų kosminė šiukšlė ir ji lėktų į Žemės atmosferą, tai būtų ne du atskiri šviesuliai, o vienas pilnas, kaip meteorito bolido. Taigi paprasta išvada peršasi, kad ten įsijungė kažkieno varikliai ir matome varomųjų variklių išmetamus pliūpsnius. Tik gaila, kad NASA panaikino ta geresnės kokybės nuotrauką. Dar keistas dalykas, kad visos tos misijos nuotraukos aukštos kokybės, o va šita galima rasti tik prastos kokybės. Galite patys patikrinti, nes aš savo nuomonės neperšu, tiesiog man tai per daug keista pasirodė.

Eskadrile

o ka tie sviesuleliai objekto gale reiskia ? ?

piktas

nepastebi mazu sviesuliu to objekto gale? atsiprasau kad foto tokia prastos kokybes, bet tik tokios kokybes yra likusi NASA ftp, gali pati ten pasiieskoti tos foto arba tinklapyje NASA. gali visas misijos STS088-724 perziureti foto.

Agne

Aš turbūt kažko neįžiūriu… Ko tos mūsų akys neturėtų matyti? Pakomentuokit plačiau, ačiū :)

piktas

aš alfa.lt mačiau nuotraukas šias. na tiksliau video su šiomis nuotraukomis ir ju kodais pagal kuriuos jas galima rasti NASA puslapyje. Tačiau čia trūksta vienos nuotraukos, kurios straipsnio autoriui nepavyko rasti, nes priėjimo prie jos nėra. Kai prieš mėnesi tikrinau tai ta foto buvo tarp NASA ftp, bet dabar jau jos nebera, likusi tik labai zemos kokybes foto. Ir aisku kodel buten tokia palikta yra, nes joje matosi kai ko neturetu musu akys matyti. http://eol.jsc.nasa.gov/sseop/images/ISD/lowres/STS088/STS088-724-70.JPG

Taip pat skaitykite