Ieškote darbo? Tai gal esate kvalifikuotas budelis?

Zimbabvėje mirties laukia apie 60 kalinių, tačiau jiems nuosprendis negali būti atliktas nes šioje valstybėje truksta kvalifikuoto budelio – rašo vokiečių “Focus”.

 

Paskutinis budelis Zimbabvėje į pensiją išėjo 2005 metais. Nuo to laiko visi mirties nuosprendžiai turėjo buti atidėti neribotam laikui. Šiuo metu Zimbabvė ieško asmenų norinčių tapti kvalifikuotais budeliais, tačiau savanorių iki šiol neatsirado. Teisingumo viceministras Obertas Gutas sako, jog taip atsitiko dėl to, jog dauguma gyventoju budelio profesija sieja su žmogžudyste, t.y. nenori tapti “legaliais žmogžudžiais”.

 

Teisingumo viceministras Gutas taip pat mano, kad mirties bausmė yra “nežmoniška” ir “primityvi”. Siūlo ją kuo greičiau pakeisti į įkalinimą iki gyvos galvos.

 

Surasti nauja budeli, pasak kai kuriu šaltiniu, trukdo ir tai jog toki darba dirbantis žmogus gauna kuklius 300 dolerių per mėnesį. Tiesa kandidatui vyriausybė žada garantuoti 100% anonimiškumą ir visokeriopą palaikymą.

 

Anglikonų bažnyčia Zimbabvėje yra įsitikinusi, kad padėtis dar ilgai nesikeis, nes daugelis žmonių šioje šalyje yra praktikuojantys krikščionys.

 

O Jums ar užtektu stiprių nervų, kad taptumete Zimbabvės budeliu?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
xxx

“O Jums ar užtektu stiprių nervų, kad taptumete Zimbabvės budeliu?” Oi manau kad ir uz dyka atsirastu{blogai iesko} :D , tik 3oo$ tai juokinga alga , nors iki 3ooo galetu pakelt, gyvent tai reik, nejaugi uzdarbiaut dar eit reikia 0o ..

Demin

ikalinimas iki gyvos galvos labai brangiai kainuos. Vien pora metu islaikyti kaliniui kainuoja tukstancius. O nuzudzius zmogu kuris gali nuzudyti du tris desim ar dar daugiau dingsta zmogzudystes rizika ir lieka gyventi tie kurie dar to verti

opa

Drasiai,uzskaityciau tai kaip menine veikla

scary

as laisvai tik mane ten nuvezkit ir dar didesne sumele pasiulykit tai as jau dirbu

andrius

koks numeris? kur kreiptis del darbo?

viktorijus lemezhis (aka MrVycka)

njum nezhinau, reikje paklausti savo partneres temides ;PPPP

cs

nu blin, tikrai per mazas atlyginimas. dar pora nuliu truksta

Taip pat skaitykite