Osama bin Ladenas mirė dar 2001 metais

Osamos bin Ladeno nužudymo aplinkybės kuo toliau, tuo labiau apauga gandais ir spėlionėmis. JAV Gynybos ministerijoje dirbantis specialistas pareiškė, kad Osama bin Ladenas mirė dar 2001 metais, o tai, kas vyko praėjusią savaitę Pakistane, buvo tik spektaklis.

 

Didelį autoritetą turintis specialistas Steve’as R. Pieczenikas, užėmęs įvairias aukštas pareigas prie trijų JAV prezidentų ir iki šiol dirbantis konsultantu JAV Gynybos ministerijoje, pareiškė, kad „teroristas Nr.1“ mirė dar 2001 metais.

 

Panašių teorijų pasigirsta nuolatos, tačiau šiuo atveju skirtumas tas, kad šis specialistas yra gerbiamas ir jį sunku būtų pavadinti eiliniu „sąmokslo teorijų“ kūrėju. S.R.Pieczenikas savo karjeros metu buvo atsakingas už kovą su terorizmu, psichologinio karo, tarpkultūrinių derybų strategijas, jis dalyvavo kuriant pagrindinius principus, kaip turėtų būti gelbėjami įkaitai, vėliau jos buvo pritaikytos didžiojoje dalyje pasaulio valstybių. Kaip skelbia anvictory.org, paskutinius kelis metus šis specialistas buvo glaudžiai susijęs su žvalgyba.

 

Prieš dvi dienas kalbėdamas televizijos laidoje šis specialistas pareiškė, kad O.bin Ladenas mirė dar 2001 metais ir jis pasiruošęs liudyti tai prieš Didįjį žiuri.

 

Apie tai, kad O.bin Ladenas mirė 2001 metais, S.R.Pieczenikas televizijos šou pasakojo dar 2002 metų balandžio mėnesį. Tuomet jis taip pat sakė, kad Vyriausybė laukia palankesnio momento, kada paskelbti šią žinią. Beje, devintajame dešimtmetyje vykstant karui Afganistane S.R.Pieczenikas ne kartą buvo susitikęs su O.bin Ladenu, žinojo, kad šį gydė CŽV gydytojai, teroristas bendradarbiavo su JAV žvalgyba. S.R.Pieczenikas pareiškė, kad JAV valdžia žinojo apie O.bin Ladeno mirtį dar prieš įsiveržiant į Afganistaną.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

S.R.Pieczenikas sako, kad O.bin Ladenas mirė netrukus po rugsėjo 11-osios išpuolių Tora Boros kalnuose esančiuose urvuose, kur jis tuo metu slėpėsi. O.bin Ladenas neva mirė paaštrėjus genetinio susirgimo – Marfano sindromo, sisteminio jungiamojo audinio pažeidimo – simptomams. Ši liga smarkiai sutrumpina sergančiojo gyvenimą. „George’as W.Bushas jaunesnysis žinojo apie O.bin Ladeno mirtį, žvalgyba tai žinojo“, – pasakojo specialistas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

S.R.Pieczenikas įsitikinęs, kad dabar spektaklis dėl O.bin Ladeno nužudymo sukurtas tam, kad pakeltų smarkiai smukusius Baracko Obamos reitingus.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Darka

Visai tikiu siuo strapsniu

Taip pat skaitykite