Gimimo dienos skaičių magija

Skaičius 22

 

Skaičius 22- nepaprastai pesimistinis: dviejų dvejetų derinys, kurių suma 4. Skaičiaus 2 jautrumas ir nepasitikėjimas savimi padvigubėja. Šis skaičius – moteriškumo įsikūnijimas. Švelnus ir jaudinantis. Tai silpnas skaičius, beveik nesugebantis nepriklausomai veikti. Vienintelis išsigelbėjimas – protas ir didelis dvasingumas, tačiau ir jie ne itin gerai padeda šiems žmonėms, kurie nesugeba jų panaudoti veikloje. Jiems gyvenime vargu ar sekasi, todėl tyko dideli nusivylimai. Jie dideli švaistūnai. Pinigai jiems ateina taip pat lengvai, kaip ir išeina. Jie nieko negali sukaupti ir beveik visada turi bėdų dėl pinigų. Išlaidauti linkę daug daugiau negu uždirba.
Nepasižymi stipriais jausmais, jiems nelengva pamilti, tačiau jei ką nors pamilsta- lieka ištikimi visą gyvenimą. Jų lytinis pajėgumas vidutiniškas: per didelis jautrumas dėl menkiausios kliūties atima bet kokį potraukį, o iš naujo jį sužadinti labai sunku. Su gimusiais 22 dieną labai sunku sugyventi – juos nuolat reikia drąsinti ir skatinti, visapusiškai palaikyti, o aplinkiniams tai gana sunki našta. Jie tarsi vampyrai, siurbiantys proto kraują.

 

Skaičius 23

 

Gimusieji 23 dieną prieštaringos asmenybės. Jie švelnaus būdo dėl skaičiaus 2 ir mini diktatoriai dėl 3 įtakos. Jų suma 5 kalba apie merkantilizmą. Jie trokšta, kad viskas būtų taip, kaip jie nori, tačiau stokoja stipraus charakterio, kad tą pasiektų. Todėl kartais panaudoja jėgą. Jie gali paveikti tik silpnesnius už save, jų įgimtas gudrumas pataria neeikvoti jėgų tiems, su kuriais nieko neišeis. Jei juos supa žmonės, pasižymintys stipresniu charakteriu, jaučiasi sugniuždyti. Paprastai šie žmonės nėra fiziškai stiprūs, netgi jei tokie ir atrodo. Jie jautrūs ir išdidūs, nemėgsta įsipareigojimų. Mėgsta atsilyginti, būti atsiteisę. Tai skaičiaus 5 įtaka. Šie žmonės stengiasi atrodyti, kad jų aplinkybės neveikia, nors iš tiesų yra aplinkybių varžomi. Bet koks nukrypimas nuo visuomeninių normų greičiausiai susijęs su ambicijomis.

 

Skaičius 24

 

Skaičius 24 – tai skaičių 2 ir 4 derinys. Labai pesimistinis ir jautrus. Iš prigimties šią dieną gimusieji labai romantiški ir neturi lyderio bruožų. Tai sekėjai. Švelnaus būdo žmonės, kurie nesugeba grubiai įžeisti, netgi jei patys nuo to kenčia. Jie protingi, gerai mokosi, tačiau retai ko nors pasiekia. Nepasitikėdami savimi, praleidžia geras galimybes. Nemoka rizikuoti. Atsilieka nuo bendraamžių, todėl dar labiau praranda pasitikėjimą savimi. Skaičių suma 6 – lemia ypač romantišką, idealizuojantį viską pasaulyje asmenį. Žada turtingą vaizduotę, polinkį į meną. Kartu šie žmonės regi tamsiąsias gyvenimo puses. Praleidę galimybes, viskuo kaltina tik savo likimą, o ne iniciatyvos stoką. Jie tikri ir ištikimi draugai. Nelengvai susidraugauja, tačiau visam gyvenimui. Jų jausmais visiškai verta pasitikėti, nes jie ištikimi ir nesugeba nuskriausti. Dažnai dėl to jaučiasi nelaimingi, nes negali nutraukti slegiančių santykių. Seksualiai nėra labai pajėgūs, nes fiziškai silpni ir neatsparūs. Seksas jiems daugiau suvokiamas protu. Be to, jie drovūs, dėl to neturi didelio pasisekimo tarp priešingos lyties atstovų. Jie nuolat svajoja, tačiau nedrįsta savo svajonių įgyvendinti. Visaip idealizuoja savo susižavėjimo objektą. Širdies reikalus sprendžia labai emocionaliai. Myli karštai ir giliai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Skaičius 25

 

Skaičius 25 – keistas derinys: švelnumo (skaičius 2), godulio (skaičius 5) ir permainų troškulio (jų suma, skaičius 7). Skaičius 2, nors yra priešakyje, iš tiesų yra tėra sekėjas, klusnus žmogus. Daugiausia pasireiškia skaičius 5. Jis reikalauja daug pinigų, jiems gauti jam visos priemonės geros. Jie lengvai pasiduoda neteisėtos veiklos pagundai. Pasižymi geromis dalykinėmis savybėmis, tačiau pirmenybę teikia spekuliacijai ir azartiniams lošimams. Jiems nuolat reikia permainų (skaičiaus 7 įtaka). Jausmams vienodai turi įtakos ir skaičius 2, ir skaičius 5. Švelnaus būdo, romantiški, labai protingi, jų partneriai ir draugai turi būti artimos dvasios. Skaičius 5 traukia prie “reikalingų” žmonių, t.y. prie tų, kuriems jau pasisekė.Jie mėgsta permainas. O jei santykiai nėra labai glaudūs, jų ilgai nepalaiko. Seksualiai atstovauja keistam deriniui: juos traukia pasiturintys asmenys, tačiau jie labai linkę į romantiškumą, tai juos verčia žavesio objektą idealizuoti. Jų meilė užsimezga prote, arba objektas turi būti gerai materialiai apsirūpinęs. Nepaisant romantikos, jų nedomina neturtingi žmonės. Fiziškai jie vidutiniški. Nelabai mėgsta nuotykius ir ne itin trokšta sekso. Jeigu juos sužadintumėte, energija būtų didžiulė. Ir vis dėlto tai vidutinio seksualinio pajėgumo žmonės..

 

Skaičius 26

 

Abu skaičiai pasižymi jautrumu ir artistiškumu. Jų suma 8. Tai prieštaringas skaičius, kurį blogai supranta aplinkiniai. Gimusieji 26 dieną mėgsta pramogas, kad namuose būtų daugybė žmonių. Moteris, gimusi 26 dieną, svetinga šeimininkė. Ji labai emocionali. Apskritai šie žmonės labai jautrūs, puoselėja gilius jausmus ne tik mylimiesiems, bet ir draugams. Santykius su žmonėmis šiek tiek idealizuoja, jiems reikia ir dvasinių, ir fizinių stimulų. Skaičius 6 suteikia romantiškumo priešingai lyčiai. Jie svajotojai idealistai, trokšta dvasinio bendravimo. Tuo pat metu yra ir fiziškos pakraipos žmonės, jiems būtini fiziniai stimulai. Tačiau čia kyla prieštaravimas. Jiems reikia ir dvasinio sužadinimo. Jų negalima sužadinti, jei objektas neturi romantinės aureolės.

 

Skaičius 27

 

Skaičius 27- tai romantiko ir diktatoriaus derinys. Skaičiai 2 ir 7 panašūs, nors antrasis stipresnis ir labiau nepriklausomas. Šie žmonės originalūs ir individualūs. Iš prigimties materialistai. Originalūs veiksmai juos išskiria iš kitų. Moterys trokšta tikrumo, ieško protingų partnerių, su kuriais galėtų dvasingai bendrauti. Jie jautrūs, pasižymi turtinga vaizduote ir labai protingi. Mėgsta keliauti, todėl daug žino. Jų polinkis į romantiką gerai dera su pomėgiu keliauti. Jiems svarbiau protas negu fiziniai poreikiai. Viena vertus, linksta prie tų, kurie gali jiems suteikti moralinę paramą (nes nepasitiki savimi), kita vertus, juos traukia švelnios prigimties ir nuolankūs žmonės. Juos taip pat žavi nenuspėjami žmonės. Jei žmogų lengva perprasti, jiems neįdomu. Priešinga lytis traukia daugiau iš įpročio nei dėl potraukio. Net jeigu potraukis nėra stiprus, jie trauks į medžioklę dėl azarto. Tai daugiau pasakytina apie vyrus. Seksualiai jie labai pajėgūs, užsigeidę nelaukia. Gali panaudoti jėgą.

 


Skaičius 28

 

Ši data sudėtinga, nes sudaryta iš skaičių, pasižyminčių skirtingomis savybėmis. Skaičius 2- svarbiausias dienoms nuo 20 iki 30- lemia minkštą būdą, nuolankumą ir priklausomybę nuo aplinkinių. Skaičius 8 – magnetizmas, traukiantys priešingą lytį. Jų suma 2+8=10 (1). Tai energingas ir iniciatyvus vadas. Šią dieną gimusieji labai įdomūs žmonės. Labai protingi ir jautrūs. Jie jaučia aplinkinius ir pasižymi gera vaizduote. Gali tapti gerais meno žinovais. Taip pat labai ambicingi.Ištikimi ir kuklūs draugai bei meilužiai. Myli stipriai ir nuoširdžiai bei atsižvelgia į kitų jausmus. Niekam neprimeta savo valios. Jie nesistengia dominuoti, nors gerai žino, ko nori. Būdami švelnūs ir nekerštingi, lengvai sugeba paveikti ir įtikinti kitus. Jie labai protingi ir dvasingi. Jiems vienodai reikia ir dvasinio, ir fizinio bendravimo. Dvasiškai neartimas partneris jiems greitai nusibosta. Seksualiai labai pajėgūs, jų partneriai taip pat turi būti stiprūs. Seksas jiems taip pat labai svarbu, kaip ir emocijos bei dvasingumas, vieno perteklius nepakeičia kito nebuvimo.

 

Skaičius 29

 

Skaičius 29 gana sudėtingas. Iš vienos pusės – 2, iš kitos – 9.. Tai vienas kitam priešingi skaičiai, jų sumos 11 suma taip pat lygi 2-ui, kuris lemia švelnų ir pesimistinį būdą, o 9- dominuojantį maištavimą. Visiškas kontrastas. Skaičiaus 29 suma 11 taip pat daro poveikį charakteriui, nes dviejų vienetų derinys – tai ambicingas vadas. Skaičius 2- tai vaizduotė ir kūryba, o skaičius 9- dominuojanti asmenybė ir nuožmus kovotojas iki pat galo. Tai Marso planeta. Galima tik įsivaizduoti, koks kyla asmenybės konfliktas. Tai labai apsunkina, nes vienu metu jie nori ir dominuoti, ir paklusti. Jie labai ambicingi, savo sumanymus įgyvendina iki galo. Tačiau patyrę pralaimėjimą, subyra kaip kortų namelis. Būdami labai protingi, pasiekia profesinių aukštumų. Pasižymi fenomenaliais administratoriaus sugebėjimais, visa tai daro stiprų poveikį aplinkiniams ir lemia sėkmę. Jie pasirengę viskam, kad patenkintų labai dideles savo ambicijas, kurios nepasitenkina antrąja vieta. Jų jausmai gilūs ir ilgalaikiai, tačiau jų partneriams gana sunku, nes jie tai dominuoja, tai nuolaidžiauja. Šie žmonės gana seksualūs, tačiau kenčia nuo skaičiaus 2 komplekso ir negali pareikšti savo norų.

 

Skaičius 30

 

Tai skaičiaus 3 dvynys, kuris pasižymi visomis jo savybėmis, tik švelnesnėmis. Abu galima laikyti vienodais. Tai labai drąsus skaičius, tą dieną gimusieji ambicingi ir agresyvūs. Jie mėgsta valdžią ir niekada nepasitenkina pavaldinio padėtimi. Jie turi valdyti kitus, o be valdžios- nusivilia. Griežtai laikosi disciplinos ir to reikalauja iš kitų. Mėgsta dominuoti ir nesiskaito su kitų nuomone. Jie tvirto būdo ir neatsisako savo sumanymų. Paprastai labai stiprūs i atsparūs.Troškimas pirmauti būdingas visur, taip pat santykiuose su žmonėmis. Jie turi pirmauti, arba jokių santykių nebus. Partneris arba draugas turi būti minkšto būdo ir nuolaidus, pasitenkinti antrąja vieta. Jie – medžiotojai, turintys įgimtą instinktą. Tie, kuriais jie susidomi, neturi galimybių pabėgti, nes auka bus sekama su tokiu ryžtų, kuriam sunku pasipriešinti. Jie pasižymi patrauklia išvaizda ir didžiule seksualine trauka. Priešinga lytis pritraukiama prieš jos valią. Seksualiai pajėgūs ir baisūs materialistai. Jie agresyvūs. Meilei turi mažai laiko, tačiau, pasitaikius progai, ją būtinai pasinaudos, ypač jei pasiūlymas bus duotas nusižeminus.

 

Skaičius 31

 

Tai dar vienas sudėtingas skaičius, kurį sudaro dvyniai 1 ir 3. Abu jie turi lyderio, ambicijų ir energijos požymių. Abu praktiški, gerai planuoja ir energingai įgyvendina sumanymus. Jie išdidūs, nemėgsta niekam įsipareigoti. Abu tvirto būdo, nepasiduoda iki pat galo. Kodėl jis laikomas sudėtingu? Tai lemia dviejų skaičių suma – 4, kuri visiškai priešinga 1 ir 3. Tai pesimistas iš prigimties. Tokie žmonės nuolat niūrūs. Taigi, viena vertus, viską nugalinčios ambicijos, sėkmės ir didelės karjeros troškimas, o kita vertus, nepasitikėjimas savimi, neryžtingumas atsiradus progai, kad ir kokia patikima ji būtų. Tarp šių komponentų kyla didelis konfliktas, kažkas panašaus į asmenybės susidvejinimą, nors kitaip, negu gimusiesiems 8 dieną. Emocinis gyvenimas taip pat sudėtingas. Dviejų skaičių konfliktas atlieka didelį vaidmenį. Iš pažiūros gimusieji 31 dieną atrodo pasitikintys savimi ir malonūs, o viduje slypi niekada nepastebimas netikrumo jausmas. Tokiems žmonėms labai reikia paskatinimo, kad galėtų imtis veiklos. Skaičius 4 vaidina labai svarbų vaidmenį ir jausmų srityje. Šią dieną gimusieji lėtai reaguoja į emocijas, tačiau pasižymi ištikimybe visam gyvenimui. Jų nuoširdumu nereikia abejoti. Jiems sunku pamilti, tačiau jei pamilsta, myli labai stipriai. Sekso atžvilgiu viskas kitaip. Jie čia nesiskaito su jausmais. Jie labai seksualūs, turi didelį apetitą, tačiau jausmų vaidmuo čia nedidelis. Pasitenkina grynai fiziškai. Potraukis ateina staiga ir yra nekontroliuojamas. Negalėdami patenkinti geidulio, tampa nervingi, susierzinę.

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
sakantysis

vps nesamone nera 29 dienos

sakantysis

ai yra nemaciau kad cia puslapiiai yra:DDDD

Anonimas

Aš gimiau 4 dieną, bet neesu pinigų švaistūnas, o atvikščiai kiaulė taupyklė kaip kiti man sako.

Grafas

Tiesa, (11)

Aurimas

23,ir niekas netinka -.-

gitana

gimiau 13 dieną.viskas apie mane tiesa.

esmeralda

na man pasiseke gimiau 1 diena

migle

as gimiau 22 bet man nlb kas atitinka.as isvis nesu islaidi,atvirksciai,ir nesu jautri,pati sugebu veikti be kitu pagalbos ar palaikimo.

anonimas

gimiau 27 dieną 4.5/5 sutampa :D , nesutampa paskutiniai du sakiniai .

vitaminas

gimiau 19 diena, bet man tai nlb sutampa ;/

Taip pat skaitykite