Gimimo dienos skaičių magija

Skaičius 14

 

Tai trys žmonės viename. Visi skaičiai priešingi, o jų suma 5 atstovauja dar kitam charakteriui. Tačiau didelio konflikto nėra. 1-tai lyderis, ūmus ir ambicingas. 4- labai protingas, metodiškas ir išlaidautojas. Šių skaičių suma- merkantilizmui atstovaujantis skaičius, kuris teturi tik vieną dievą- pinigus. Tai vienintelis tokio tipo derinys. Jis jungia ambicijas ir godumą pinigams. Gimusiems šią dieną labai sekasi materialūs reikalai, nes sugeba vadovautis iniciatyva, energija bei protu ir visas savo jėgas sutelkia pinigams gauti. Visgi jie labai išlaidūs. Tačiau šią savybę kontroliuoja skaičius 5. Už viso to slepiasi pesimizmas, būdingas skaičiui 4. Tačiau šis bruožas ne itin dominuoja. Apskritai žmogus, gimęs 14 dieną,- ambicingas, orientuotas į pinigus, ryžtingas ir patiriantis gyvenime sėkmę. Sutuoktiniai ir bičiuliai taip pat turi būti labai turtingi, antraip gerų santykių tenesitiki. Šie žmonės šalti, juos sunku pamilti. Kita vertus, jie turi patrauklių skaičiaus 1 savybių, traukia priešingą lytį. Jie mandagūs ir diplomatiški. Išoriškai turi daug draugų. Niekada nieko nebando nuteikti prieš save, nes nežino, kada jiems prireiks to ar kito žmogaus.

 

Skaičius 15

 

Tai skaičių 1 ir 5 derinys. Skaičius 1- kupinas ambicijų lyderis, protingas ir ryžtingas. Skaičius 5- Merkurijus, verslo ir finansų planeta.. Suma- 6 labai romantiškas skaičius- Veneros planeta, daranti įtaką meilei ir santykiams su kita lytimi. Tai kartu ir magnetizmu pasižyminti asmenybė, traukianti priešingą lytį kaip liepsna drugelius. Apskritai 15- lyderis, pasižymintis merkantilizmu, veiklus žmogus, turintis romantiko bruožų. Tai labai įdomus derinys. Merkantilizmą slopina romantizmas. Šie žmonės labai atkaklūs, priėmė sprendimą jo laikosi iki galo. Šis atkaklumas pasireiškia ir darbe- jie niekada nemes nebaigtų darbų. Paliktus reikalus dažnai perduoda kitiems, o patys imasi naujų.
Pagrindinis bruožas skaičiaus 6 – romantiškumas. Merkantilizmas tebėra, tačiau jis “atskiestas”. Šis žmogus ieško romantiškos natūros. Jeigu partneris turtingas, tuo geriau, tačiau ne taip svarbu, kaip žmogui, gimusiam 5 dieną. Šie žmonės lengvai pažeidžiami. Jie atšąla taip pat greitai, kaip ir užsidega. Į tai nereikėtų kreipti dėmesio.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Skaičius 16

 

Skaičius 16 yra sudarytas iš 1 ir 6.. Skaičius 1- lyderis, ambicingas ir sėkmingas. Visus sumanymus įgyvendina ir nepakenčia prieštaravimų. Tai protas, kruopščiai rezgantis planus. Tai vadas, priverčiantis besąlygiškai paklusti. Skaičius 6 turi polinkį į romantiką ir sentimentalumą, jautrumą gamtai, kuri ir yra romantizmo simbolis. Žmonės, gimę 16 dieną, tampa gerais dailininkais ir rašytojais, jeigu užsiima kuo nors vienu. Suma 7- reiškia permainas, pomėgį keliauti, nenustygimą vienoje vietoje. Skaičių 6 ir 7 derinys lemia gero tyrinėtojo bruožus. Skaičius 1 suteikia vyriškumo ir energijos, nukreiptos į nuotykius. Jie labai įdomūs. Jų asmenybė traukia kaip magnetas. Priešingai lyčiai labai patrauklūs, o moterys negali atsiginti nuo gerbėjų. Jų jausmai stiprūs, tačiau kartu labai nepriklausomi: juos sunku palenkti į savo pusę. Labai prieraišūs, tačiau ilgai su vienu žmogumi išbūti negali, nes jiems reikia permainų. Betgi jų prieraišumas nesumažėja. Jų jausmai pastovūs, tačiau kartkartėmis jiems laikinai reikia kažko kito.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Skaičius 17

 

Skaičius 17 yra sudarytas iš 1 ir 7, kurių suma yra 8 suteikia jam įdomų charakterį. Skaičius 1 lemia ambicijas ir energiją, nepriklausomybę, kūrybingumą ir tikslingą veiklą. Skaičius 7 žada permainas, nerimą, pomėgį klajoti. Derinys su skaičiumi 1 lemia puikų dailininko, rašytojo talentą. Beje, menininkai, gimę šią dieną, praktiški, išmintingi ir tvarko savo reikalus pasiremdami logika. Suma 8 lemia dvilypumą, nesuprantamą asmenybę. Taigi skaičius 17 turi trys pagrindinius bruožus: skaičiaus 1 ambicijas ir energiją: skaičius 7 permainingumą ir skaičius 8 rūpesčius dėl nesupratimo. Emocionaliai šie žmonės permainingi dėl skaičiaus 7 įtakos, tačiau skaičius 1 lemia jų ištikimybę, taigi jie turi nuolatinį partnerį, nors pasitaiko smulkių išdavysčių. Jų partneriai turi tai žinoti. Jeigu partneris bando juos suvaržyti ar prieštarauti, jie gali su jais visiškai nutraukti santykius. Jie tuokiasi daugybę kartų, o jų kitos santuokos dar sėkmingesnės. Seksualiai tai pats stipriausias skaičius. Jie mėgsta eksperimentuoti, jiems nieko nėra užginta. Seksualiai labai pajėgus, tačiau ne šiurkštūs. Jų partneriai turi būti tokie pat stiprūs.

 

Skaičius 18

 

Skaičius 18 skaitmenų suma 9. Visi trys skaičiai -1,8,9- turi vienodą santūrų poveikį žmogaus būdui, tačiau 8 ir 9 įtaka didesnė negu 1. Tai neįprastas derinys ambicingo ir energingo skaičiaus 1 su neįžvelgiamu, neperprantamu skaičiumi 8, kuris lemia didelį talentą, artistiškumą ir jautrumą. Derinys su skaičiumi 1 formuoja pažangią asmenybę. Toks derinys gali pasirodyti skurdus, tačiau skaičius 9 šią tendenciją atsveria. Kadangi skaičius 9- tai Marso planeta, ji suteikia kovotojo bruožų. Taigi visų šių skaičių savybės atsispindi skaičiuje 18.
Jie labai seksualūs, tačiau nesugeba savo norų išreikšti ir dėl to dažnai nusivilia. Atvirai pakalbėti apie savo seksualines svajones jiems atrodo per žema, todėl puola į giliausią neviltį.

 

Skaičius 19

 

Skaičius 19- tai diktatorius. Skaičių suma 10 byloja apie valdingą būdą. Be to, 1 pasikartoja du kartus- pačiame skaičiuje ir jo sudėtinių dalių sumoje. Štai kodėl šie žmonės niekam ir niekada nebus pavaldūs. Pasitikėjimas, būdingas skaičiaus 1 žmonėms, čia virsta tuščiagarbiškumu (puikybe). Jie mano, kad visur yra patys pirmieji, ir niekada nesutiks, kad kas padarė darbą geriau už juos. Apie juos sukasi visas pasaulis. Jie niekada nepasitenkina tuo, ką turi,- jiems visada reikia daugiau. Jie stiprios asmenybės. Svetimą nuomonę moka palenkti savo naudai vien tik savo asmenybės galiomis. Štai kodėl taip trokšta valdyti. Gali sunaikinti visa, ką tik nori, jeigu tai pastoja kelią jų ambicijoms, kartu nesigėdi imtis visokių priemonių, prireikus gali net įvykdyti žmogžudystę. Ryžtas ir energija – pagrindiniai skaičių 1 ir 9 bruožai, o gimusiems 19 dieną jie padidėja trigubai. Tą pati galima pasakyti apie jų emocinį ir lytinį gyvenimą, kur jie taip pat turi dominuoti. Jiems net neateina į galvą, kad kitas žmogus taip pat turi jausmų, su kuriais reikėtų skaitytis, nes patys jie jų neturi. Aplinkiniai tėra instrumentai, kurie naudojami jų tikslams. Šie žmonės labai seksualūs, o turint omenyje, kad jiems nėra ribų, kada ko nors užsigeidžia, kartais jų reikėtų vengti.

 

Skaičius 20

 

Kaip ir 2 dieną gimusieji, jie švelnaus, minkšto būdo, romantikai, nuolaidūs ir jautrūs. Šis skaičius sudarytas iš 2 ir 0. Nulis- nebylus skaičius, jis tik sušvelnina skaičių 2. Šie žmonės labai protingi, kūrybingi, pasižymi gyva ir turtinga vaizduotė. Jie labiau dvasinės negu fizinės pakraipos žmonės. Fiziškai paprastai nėra stiprūs. Šie žmonės svajotojai, tad dažniausiai skrajoja padebesiais. Jie negali gyvenimo faktams žiūrėti tiesiai į akis ir slepiasi savo mažame svajonių pasaulėlyje. Su realybe jų svajonės mažai ką turi bendra, o kai jas pažadina, patys veikiai suvokia, kad jos neįgyvendinamos. Svajingumas darinyje su įgimtu protu lemia tapti nuostabiais dailininkais ar poetais, jeigu jie suranda tą, kuris gali užtikrinti jų pragyvenimą. Jie minkšto būdo ir greitai atslūgsta, jiems pritrūksta energijos, kad galėtų sutvarkyti savo gyvenimą taip, kaip norėtų. Būdami fiziškai silpni, nemėgsta fizinio darbo. Lytiškai jie nėra pajėgūs, nors tarp jų pasitaiko ir išimčių. Bet kuriuo atveju visas jų fizinis potraukis gimsta prote, o be dvasinio bendrumo – jo iš vis gali ir nebūti. Kuriant šeimą, jiems taip pat reikia, kad sutuoktinis pasižymėtu tokiomis pat dvasinėmis savybėmis, tačiau jei jis dvasiškai skurdesnis, o fiziškai stipresnis, santuoka nebus sėkminga, o partneriai- nuvilti.

 


Skaičius 21

 

Šios dienos skaičiai atstovauja mėnuliui ir saulei. Manoma, kad mėnulis- moteris, o saulė- vyras. Mėnulis- romantika, emocijos, jautrumas, o saulė- ambicijos ir sėkmė. Jų suma 3 užtikrina dar didesnį polinkį į diktatoriškumą, negu gimusiojo 1 dieną. Viena vertus, toks žmogus bus svajotojas, pasižymintis turtinga vaizduote, o kita vertus, lyderis, ambicingas ir stiprūs. Visais atvejais tai geras derinys. Silpnąsias skaičiaus 2 savybes kompensuoja teigiamos skaičiaus 1 savybės, o diktatiški skaičiaus 1 bruožai sušvelninami skaičiumi 2. Šiems žmonėms gyvenime paprastai sekasi, nes jie tikri minties galiūnai, pasižymi turtinga vaizduote ir sugeba planuoti, o priešingai negu skaičiai 2 ir 20, savo idėjas įgyvendina.

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
sakantysis

vps nesamone nera 29 dienos

sakantysis

ai yra nemaciau kad cia puslapiiai yra:DDDD

Anonimas

Aš gimiau 4 dieną, bet neesu pinigų švaistūnas, o atvikščiai kiaulė taupyklė kaip kiti man sako.

Grafas

Tiesa, (11)

Aurimas

23,ir niekas netinka -.-

gitana

gimiau 13 dieną.viskas apie mane tiesa.

esmeralda

na man pasiseke gimiau 1 diena

migle

as gimiau 22 bet man nlb kas atitinka.as isvis nesu islaidi,atvirksciai,ir nesu jautri,pati sugebu veikti be kitu pagalbos ar palaikimo.

anonimas

gimiau 27 dieną 4.5/5 sutampa :D , nesutampa paskutiniai du sakiniai .

vitaminas

gimiau 19 diena, bet man tai nlb sutampa ;/

Taip pat skaitykite