Meilei ribų nėra? Vyriškis visą gyvenimą mėgaujasi senjorių dėmesiu

meilei-nera-ribuVisi sutiktų, kad pamilti jaunesnį ar kiek vyresnį žmogų visai įprasta, tačiau jei šis skirtumas peržengia 20 ar net 30 metų skirtumą? Dailymail.co.uk kviečia susipažinti su vyru, kuris, užuot leidęs laiką su savo amžiaus moterimis, mieliau renkasi brandžias, o kitų akimis net senas moteris.

 

Kyle Jones iš Pitsburgo, Pensilvanijos, nebijo kalbėti apie tai, kad seniausia jo draugė buvo net 91 metų. Jaunas vyras sako, kad jį žavi vyresnės moterys, jų kvapas, buvimas šalia jų, mentalitetas. Apie savo meilės istorijas vyras kalba su dideliu entuziazmu ir užsidegimu.

 

Jis tiesiog šokiruoja, sakydamas „aš myliu protezus“, ir priduria, kad moterys neturėtų to slėpti, nes vyrų tai neatstumia. Jo teigimu, žinia apie tai, kad moteris nešioja protezus, vyrą turėtų paveikti štai taip – „tai ne tik privers jį nusišypsoti. Tai vyrą neabejotinai sujaudins“.

 

Anot jo, yra daugybė žodžių, kuriais galima apibūdinti vyresnio amžiaus moteris, pavyzdžiui, Puma, tačiau jis mieliau renkasi Juodsidabrė lapė, kadangi žilstelėję plaukai vyrą užveda kaip niekas kitas.

 



 

Pirmą kartą savo potraukį vyresnėms moterims jis pastebėjo būdamas vos šeštoje klasėje. Jo dėmesį tuomet patraukė seksuali mokytoja, 65 metų amžiaus, seksualiai pražilusi, kiek apkūnoka ir tiesiog nuostabi.

 

Šiuo metu jis susitikinėja su Karen, su kuria susipažino internetu, o susitikęs vos pirmą kartą nepabijojo jai prisipažinti, kad ji pasiutusiai seksuali.

 

Nors pačiai Karen tokie santykiai – nauja patirtis, o kartais kyla abejonių, ar normalu bendrauti su daug jaunesniu vyru, Kyle visuomet ją nuramina, nes, anot jo, Karen yra pakankamai graži, kad būtų verta ją parsivesti namo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 



 

Kitas 30 m. vyras vardu Adamas išleido net 175 tūkst. dolerių kosmetinėms procedūroms bei kostiumams, kad taptų panašesnis į Madoną. Jis pripažįsta, kad tai padaryti nėra taip paprasta, tačiau jis nuolat stengiasi atkartoti jos įvaizdžius.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Visa tai prasidėjo, kai jam buvo vos 15 metų. Mamai tokią aistrą suprasti nebuvo paprasta. „Dėl šio sūnaus pomėgio mūsų santykiai yra kiek įtempti“, – teigia mama. Anot jos, dažnai tenka pasiaiškinti draugams, kodėl sūnus rengiasi kaip Madona. „Jis tiesiog visai nejaučia ribų“, – sakė ji.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
alt+F4

Cia tik paprasciausias iskrypelis, vienas is daugeliu. Elementaru :)

Paradigm Shift

Na iškreipus vieną patarlę: “stajakui” nepasipriešinsi.

G7

Na vienos psihologes zodziai. Jeigu tarp poros yra 12 ir didesnis metu skirtumas vadinas juos supa kiti interesai ,o nemeile.

Taip pat skaitykite