Kinijoje eskalatorius traiškė žmones

Septynerių metų berniukas žuvo, 28 žmonės sužeisti po to, kai eskalatorius Pekino metro stotyje netikėtai pradėjo judėti į priešingą pusę, sukeldamas šiurpią grūstį.

 

Kinijos sostinės Zoologijos sodo stotyje keleiviai, laukiantys savo eilės prie eskalatoriaus važiuoti į viršų, buvo palaidoti po žmonių krūva, kai eskalatorius staiga pradėjo važiuoti priešinga kryptimi. Nuotraukose, nufotografuotose iškart po tragedijos, matome sužeistus, pasruvusius krauju keleivius, gulinčius ant žemės prie metalinio eskalatoriaus.

 

Žuvusio berniuko tėvas vedė du savo vaikus į zoologijos sodą. Jis guli intensyvios terapijos skyriuje, jo duktė patyrė galvos traumą. Liudininkas pasakojo: „Žmonės sukrito į krūvą, o berniukas ir jo tėvas buvo palaidoti po kitais.“

 

Pekino visuomeninio transporto vadovai sakė, kad jie bando ištirti, kas sukėlė nelaimingą atsitikimą ir kodėl nesuveikė apsaugos sistemos, skirtos apsaugoti nuo tokių nelaimingų atsitikimų.

 

Dėl tragedijos kelias valandas stotis buvo uždaryta. Tuo metu darbuotojai padėjo sužeistiesiems, įskaitant du žmones, kurių drabužius įtraukė eskalatorius.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ABA

Kur video

Asilai jus

Nesamone…kaip?

Spcnz

Zhistavchyna

Taip pat skaitykite