Anomalija.lt laukia Jūsų pasiūlymų

Anomalija.lt kolektyvui labai svarbi Jūsų nuomonę apie šį portalą. Jeigu turite idomių pasiūlymų, pageidavimų arba pastabų, prašytumėme apie tai informuoti mus komentaruose. Stengsimes į kiekviena Jūsų komentarą atsižvelgti.

 

Su pagarba,
Anomalija.lt

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Benamis

Tai, kad saltiniai beveik visur yra kiek as pastebejau, siaip viskas puiku, tik per diena galetu daugiau naujienu buti ;)

Takas

Aš siūlyčiau straipsnių pabaigoje pateikti informacijos šaltinius – taip atrodys viskas profesionaliau.
Beje, pastebėjau klaidą šios naujienos tekste (žr. žodį “nuomonę”).

dealer187

lb noretusi, kad nebutu gramatiniu klaidu jusu straipsniuose nes visokie ” rastingi intelektualai” kreivai ziures i jusu saita

Suinteresuotas

Beje siandien jusu portalas keleta kartu buvo uzluzes, kazkokia buvo klaida su “out of limit…” tiksliai nepamenu. Cia siaip pastebejimas :)

Anomalija.lt:
Klaida buvo pastebėta ir ištaisyta :)

Suinteresuotas

Portalas geras, gaila kad nera kol kas labai populiarus. Jeigu norite galiu paplatinti info apie Jusu portala ;) Sekmes!

Anomalija.lt:
Kaip jau rašėme portalas yra ganetinai naujas, todėl populiarumas tikekimes ateis su laiku. Butu labai malonu jeigu praneštumėte kitiems apie portalo egzistavima (žinoma legaliu būdu, be spam’o) ;)

Saturno dukte

Labas vakaras:) Labai malonu, kad radau šį portalą visai atsitiktinai, LT seniai tokio reikėjo:) Gerai būtų, kad čia išeitų išsaugoti savo niką ir būtų forumas. Aš pati šiuolaikiška astrologė su stažu, matau, kad čia trūksta straipsnių ir astro tema. Galima būtų mokslinių istorijų astro tema gan daug parašyti, tik bent jau man pačiai su LT gramatiką gan prastai, bet mielai prisidėčiau, nes malonu, jei dar labiau būtų aktyvus portalas tokiomis temomis, nes yra žmonių, kuriems tiesiog trūksta žinių, o jas čia galėtų gauti, taip pat rasti bendraminčių. Manau, kad čia dar tik pradžia, bet ji labai gera, tad linkiu, kad… Skaityti daugiau »

ufo

Dar galetumete poadaryti taip, kad pvz komentaruose galima butu komentuoti po komentaro kazkokio zmogaus (pvz. kaip yra bloguose). Ta prasme, kad nereiketu rasyti kam tu skiri komentara :)

Anomalija.lt:
Apie tokia galimybe pagalvosime.

Mr. X

Noretusi, kad jusu puslapyje butu daugiau nuotrauku media rurbrikoje.

Anomalija.lt:
Stengsimes kuo greičiau rubrika “Media” papildyti naujomis nuotraukomis.

Skaitytojas

Sutvarkykite spam botus pirmiausiai ;D

Anomalija.lt
Nuo vakar dienos visi spam komentarai buvo ištrinti, o taip pat įdiegėme nauja apsisaugojimo filtrą ;)

Taip pat skaitykite