Dvasiu kvietimas

Pradėjo Benamis, rugsėjo 01, 2011, 20:57:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

skorpy

na mes tai su adata ir popieriaus lau kviedavomes. Ant popieriaus lapo nusipaisai apskritima, apacioj parasai Ne virsuj Taip.o vienam sone abecele,kitoj pusej skaicius iki 10. Viduri pasidedi taskiuka,adatra uzveri ant siulo ir ta adatos smaigali atremi i ta taska,ranka laikai ant alkunes,kad ta adat but pasikelu sir ciut pasvirus i sona,nu taip laisvai lakai ir kvieti,ir kai pajauti,kad adata dar kazkas laiko,nu pasunkeja ji,klausi ar dvasia atejo ir jei adata juda,ziurek i kuria pusia svyra ir t.t

Benamis

Aciu uz paaiskinima, bandysime ;)

Bildukas

Mes dar zvake uzsidegdavom ir sukalbedavom malda uz mirusius seansui pasibaigus.

paragraf 78

Žvakę ir mes degdavom, dar jos liepsnoje palaikydavom adatą
Bet aš primygtinai siūlau neeksperimentuoti

skorpy

Na as taip pat patarciau nebandyti ir nezaisti su tuom,nes paskiau nezinai kaip gali baigtis,kokia dvasia issikviesi.Kol vaikai esam nesuprantam,kaip rizikuojam kisdami savo nosi kur nereikia ir tik del pramogos kazkam trugdydami ramybe.NEZAISKIT SU DVASIOm

2012

Citata iš: Benamis  rugsėjo 01, 2011, 20:57:46
Jeigu jau apie nepaaiskinamus dalykus kalbam, tai man butu idomu suzinoti, gal kas nors zino kokiu nors TIKRU dvasiu kvietimu budu? O gal net turi patirti siame reikale? Butu labai idomu suzinoti.

Kiek domejausi, tai nieko gero is to nebus. Ir nors mano komentaras turbut nera priimtinas, jis remiasi tik kitu zmoniu plektais, ir aprasymais. Pats praktikos kvieciant kazka neturejau

OKULTISTE

ir aš norėčiau prisidėti prie tų, kurie sako net nemėginti, užuot pasakoję, kaip tai daryti... Tikiuosi, kad pakanka išminties paklausyti, ką sako dauguma ir net patirties turinčių, o ne žioplai žaisti degtukais šieno kupetoje...

2012

Citata iš: OKULTISTE  spalio 06, 2011, 11:54:53
ir aš norėčiau prisidėti prie tų, kurie sako net nemėginti, užuot pasakoję, kaip tai daryti... Tikiuosi, kad pakanka išminties paklausyti, ką sako dauguma ir net patirties turinčių, o ne žioplai žaisti degtukais šieno kupetoje...

Pries ~30-40 metu labai populiaru budavo kviesti dvases, toks kaip zaidimas kai zmones neturejo kompu, ir susokdavo kurnors ant peciaus kruva paneliu ir kviesdavo. Nemanau kad pas kiekviena kaimo merga po lova paskui tupejo po velniuka.

Manau kad tai daugiau tikejimo reikalas, jeigu tu i tai ziuri kaip i zaidima, tai ir bus zaidimas. Bet jeigu tu tiki tuo ka darai, tai gali prisidirbti iki ausu, ir reikes ieskotis paskui pagalbos.

paragraf 78

Nesutinku jog dvasinis pasaulis pasiduoda tokioms kategorijoms kaip žaidimas ne žaidimas. Bet koks prisilietimas prie ugnies, net žaidžiant turi savo pasekmės, ir dažnai gana skaudžias.

Mayhem

Tikriausiai, daugiau tikrai niekas neskaitė. Jei trumpai, ką, bent jau aš manau, kad ten parašiau:

Absoliučiai visi vaiduokliai ir dvasios tėra fantazijos, kvailumo, žioplumo ir nemąstymo vaisius. Toks pat buvo ir mano vaiduoklis.

Čia kad negalvotumėt, kad tikrai tenorėjau išsipasakot, koks žioplas esu :)
[/quote]
Truputy pasipiktinau, savo stilium. Jeigu manai, kad visos dvasios ir kvietimai yra vaiku zaidimai, asmeniskai galiu yrodyti, jog taip nera. Yra daug kvailu budu ir daug melagingu istoriju, kaip jas kvietesi ir ka issikviete, bet yra daug tiksliu metodu ir tikru istoriju/pasakojimu. Zmones tuo nuo giliausios senoves uzsiema.

TinSoldier

Citata iš: Mayhem  lapkričio 10, 2011, 14:34:59Truputy pasipiktinau, savo stilium. Jeigu manai, kad visos dvasios ir kvietimai yra vaiku zaidimai, asmeniskai galiu yrodyti, jog taip nera. Yra daug kvailu budu ir daug melagingu istoriju, kaip jas kvietesi ir ka issikviete, bet yra daug tiksliu metodu ir tikru istoriju/pasakojimu. Zmones tuo nuo giliausios senoves uzsiema.

Sudominai. Kaip būtent galėtum įrodyti, jog dvasios egzistuoja? Ir, tikiuosi, supranti, kad įrodymas tai nėra neaiški nuotrauka, redaguotas video, arba graudus pasakojimas?

Mayhem

Sudominai. Kaip būtent galėtum įrodyti, jog dvasios egzistuoja? Ir, tikiuosi, supranti, kad įrodymas tai nėra neaiški nuotrauka, redaguotas video, arba graudus pasakojimas?
[/quote]
Suprantu. Apie ka ir pries tai snekejau. Yra tam tikri budai ir tam tikros vietos. Aisku, tokie dalykai yra pavojingi ir gali prisisaukti daug problemu.  :)

TinSoldier

Citata iš: Mayhem  lapkričio 10, 2011, 17:21:15
Suprantu. Apie ka ir pries tai snekejau. Yra tam tikri budai ir tam tikros vietos. Aisku, tokie dalykai yra pavojingi ir gali prisisaukti daug problemu.  :)

Kokiam mieste tos vietos? :) Ir, kaip suprantu, sutiktum jas aprodyti?

Mayhem

Daugely miestu tos vietos yra, tik pasidometi reikia, o beto jos nera grynai apibendrinamos vienu zodziu.

Benamis

Citata iš: TinSoldier  lapkričio 10, 2011, 17:05:17

Ooo, sveikas sugrize TinSoldieri.... :) Maniau, kad jau nesilankysi cia :o

P.S. Sorry uz off-topa :-\

Aukštyn